"demokracija"
Page 1 of 1
"demokracija"
"Slavimo festival demokracije", rekao je predstavnik Građanske inicijative Narod odlučuje Zvonimir Troskot. Na presici je odgovorio ministru Kuščeviću, koji je rekao da ima informacije da su se potpisi skupljali još i jučer. Ponovio je da ministar, ako ima dokaze za svoje tvrdnje, mora to i prijaviti.
"Neka se izjasni građanima Rijeke i ostalih manjih gradova kako će im vratiti dane kada nisu mogli potpisivati za referendum. Segregacija građana dolazi od najviših političkih kasti. Oni krše građanska prava", napao je Troskot ministra uprave.
Rekao je da će potpise predati kroz desetak dana. Najavio je i podizanje ustavnih tužbi protiv Grada Rijeke i Grada Samobora. "Dvostruko je građanima naplaćen porez na referendum, naplaćeno im je njihovo pravo da se izjasne", dodaje Troskot.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/markickina-udruga-objavila-koliko-su-potpisa-prikupili-najavili-tuzbe-idemo-na-referendum/2001450.aspx
Re: "demokracija"
Za prvo referendumsko pitanje prikupili su 397.024 potpisa, dok su za drugo pitanje prikupili 390.189 potpisa, objavili su danas na presici.
Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
sve mi se čini kako će guzonje način za izbjeći referendume. i to sve u ime ''ljudskih prava''!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ja pročitao "svinjetine"mutava baštarda wrote:Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
nikaj bez očala
2014-12-30
Ja doša potpisat kontra istanbulske, a vidim stol do neka dobra pička skuplja isto potpise, pa potpisa. Jedan potpis glava, drugi čuna.veber wrote:ja pročitao "svinjetine"mutava baštarda wrote:Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
nikaj bez očala
bum pojebal šogiričinu frendicu.mutava baštarda wrote:Ja doša potpisat kontra istanbulske, a vidim stol do neka dobra pička skuplja isto potpise, pa potpisa. Jedan potpis glava, drugi čuna.veber wrote:ja pročitao "svinjetine"mutava baštarda wrote:Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
nikaj bez očala
baš zgodna ženska, a ni 30 nije navršila.
2014-12-30
Neka, vidi kako je kod mene ispalo dobro jer sam posluša čunu.veber wrote:bum pojebal šogiričinu frendicu.mutava baštarda wrote:Ja doša potpisat kontra istanbulske, a vidim stol do neka dobra pička skuplja isto potpise, pa potpisa. Jedan potpis glava, drugi čuna.veber wrote:ja pročitao "svinjetine"mutava baštarda wrote:Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
nikaj bez očala
Last edited by mutava baštarda on 31/5/2018, 12:35; edited 1 time in total
i sta, demokratski izabrani gradonacelnici zabranili prikupljanje potpisa u demokraciji
2014-04-19
najveci zajeb je takozvana demokracija koja je zaustavila napredovanje slobodne misli za najmanje 100 godina
ćunu držim pod kontrolommutava baštarda wrote:Neka, vidi kako je kod mene ispalo dobro jer sam posluša čunu.veber wrote:bum pojebal šogiričinu frendicu.mutava baštarda wrote:Ja doša potpisat kontra istanbulske, a vidim stol do neka dobra pička skuplja isto potpise, pa potpisa. Jedan potpis glava, drugi čuna.veber wrote:ja pročitao "svinjetine"mutava baštarda wrote:Ja sam se potpisao za vlast svijetine...
nikaj bez očala
bio na cugi.
s frendicom od šogorice.
2014-12-30
Similar topics
» Demokracija na djelu
» Demokracija i sloboda u HR
» Biden: demokracija to sam ja
» demokracija kao karikatura
» Biden, cenzura i demokracija
» Demokracija i sloboda u HR
» Biden: demokracija to sam ja
» demokracija kao karikatura