Krah u Republici Srpskoj:Nema love za isplatu mirovina
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Krah u Republici Srpskoj:Nema love za isplatu mirovina
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/524155/Prazna-kasa-nema-penzija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Krah u Republici Srpskoj:Nema love za isplatu mirovina
a'k sarajevo nece doci glave dodiku..doci cemu tamosnji penzici
2015-09-08
ni putin mu ne bu pomogel ka'k bu bezal ispred penzica
2015-09-08
a da padne putinu pred koljena i uzica nesto love za penzice
2015-09-08
Pad Milorada Dodika. san svakog pravog Hrvata :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Posudit im uz zalog zemljišta.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
Ma, naći će Dodo novaca a Herceg-srpska ide dalje :)
N e znam zašto vama muslimanima smeta jedinstvo kršćana u BiH, ah da onda će njih biti više :D
2015-08-06
...tako je epi...nama 'muslimanima' .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
N e znam zašto vama muslimanima smeta jedinstvo kršćana u BiH, ah da onda će njih biti više :D
2015-09-08
moze doc do novca..ako se car putin smiluje...a mnoga gladna usta vec zicaju putina....assad,iracani....jbg car ce odredit koji mu je vazniji prioritet...a drugo sad mu lova treba za intervenciju u siriji..bu se dodo nacekal..a ljutiti penzici tamo vec masu rukamaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
E al, najebat ćete opet, Srbi će samo završiti što su počeli, jadna vam majka :D
2015-08-06
ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
E al, najebat ćete opet, Srbi će samo završiti što su počeli, jadna vam majka :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
E al vas nisu oderali u prošlom ratu?
2015-08-06
mene nisu....za muje ne znamepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
2015-09-08
jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
a pogledaj, Srbi su pobijedili muslimane u bih a muslimani Hrvate. To ti je činjenica.
2015-08-06
realno ni muslimani nisu na vojnom polju izgubili od srba..vec na politickom...1995 god..5 korpus ABiH im je uzeo gotovo citavu sjeverozapadnu bosnu dosavsi kao i mi pred ulaz u banja lukuepikur37 wrote:Tony Soprano wrote:jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
a pogledaj, Srbi su pobijedili muslimane u bih a muslimani Hrvate. To ti je činjenica.
2015-09-08
P jesu, isprašili su ih srbi brutalno iz podrinja, krajine i zaokružili Srbi svoj prostor.vuksadinare wrote:realno ni muslimani nisu na vojnom polju izgubili od srba..vec na politickom...1995 god..5 korpus ABiH im je uzeo gotovo citavu sjeverozapadnu bosnu dosavsi kao i mi pred ulaz u banja lukuepikur37 wrote:Tony Soprano wrote:jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
Vas su naguzili vaši saveznici muslimani :D
2015-08-06
kao prvo obrnuto...muslimani su ih sprasili iz krajine kao i mi..drvar,bos.grahovo,bos.petrovac,glamoc,kljuc,sanski most,bos.krupa...nisu u srpskoj..to ti je bosanska krajina...ako ne znas zemljopisepikur37 wrote:P jesu, isprašili su ih srbi brutalno iz podrinja, krajine i zaokružili Srbi svoj prostor.vuksadinare wrote:realno ni muslimani nisu na vojnom polju izgubili od srba..vec na politickom...1995 god..5 korpus ABiH im je uzeo gotovo citavu sjeverozapadnu bosnu dosavsi kao i mi pred ulaz u banja lukuepikur37 wrote:Tony Soprano wrote:jeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ta'k je epikure...jadna nam majka...kad dodo kitu izvadiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...tako je epi...nama muslimanima .....to smeta....jer ne zelimo da neko drugi bude veci jebandzija od nas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..a da zamolis ti srpske penzice i objasnis im vako..'cujte braco srbi penzici..projekt herceg-srpska je puno vazniji od vase mirovine..ako ste pravi srbi,krscani jesti cete travu za ovaj projekt..sta je mirovina i pun zeludac nasdpram 'herceg-srpske''
Vas su naguzili vaši saveznici muslimani :D
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cviljanović : Za imigrante nema mjesta u Republici Srpskoj
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Malkolm Muharem: Ja sam dao ime Republici Srpskoj
» Država nema love osim kad ima love
» KRIZA U REPUBLICI SRPSKOJ
» Propadaju sela u Republici Srpskoj