Influencerica radi full time job, i ima 50.000 followera...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Influencerica radi full time job, i ima 50.000 followera...
norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
:)Noor wrote:nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
ah , ova se jadna satra od posla :))
a majkomila koje sve zvucne nazive izmisljaju, influencerica, ja mislio da je to zenska osoba oboljela od gripe
ahah
ja mislim da ti je manje stresno ganjat gradjevinu
joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote::)Noor wrote:nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
a majkomila koje sve zvucne nazive izmisljaju, influencerica, ja mislio da je to zenska osoba oboljela od gripe
ahah
2017-10-06
sta bilo?Noor wrote:joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote::)Noor wrote:nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
ahah
administracija il nesposobnjakovici
ne bi penetrira ove tvoje šifre ni uz pomoć engleske EnigmeNoor wrote:kako nisi...na kpje misliš? a i nikad ne znaš, hrbatska je malaMetuzalem wrote:toliko upucen nisamNoor wrote:je, sora je živi dokazMetuzalem wrote:ja pišem sa laptopa.. ne mogu ja pogodit slova na mobitelu prstima, to je ipak za fine ženske rukeNoor wrote:
a jel? javi se kad si u blizini i ako zatrebaš, mogu ti dat više od pola svaki mjesec
Guest- Guest
kaj je muka zahtjevan?Noor wrote:joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote::)Noor wrote:nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
ahah
2014-12-30
nema nigdje toliko nesposobnih u proizvodnji, koliko ih je u administraciji, a pokvarene gamadi još višeLeviathan2 wrote:sta bilo?Noor wrote:joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote::)Noor wrote:nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moramLeviathan2 wrote:norka, mogla bi i ti bit influencerica :)
ahah
ništa više nije kako bi trebalo biti...svaki put bolji kontakt imam s izvođačem, nego s investitorom, pa gdje toga ima?
a ove istarske gnjide su posebne
2017-10-06
kaj veli esko po tom pitanju?
2014-12-30
aiiiissssshhh, jebena administracijaNoor wrote:nema nigdje toliko nesposobnih u proizvodnji, koliko ih je u administraciji, a pokvarene gamadi još višeLeviathan2 wrote:sta bilo?Noor wrote:joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote::)Noor wrote:
nisam navikla tako puno radit, al nije da ne bi da baš moram
ahah
ništa više nije kako bi trebalo biti...svaki put bolji kontakt imam s izvođačem, nego s investitorom, pa gdje toga ima?
sve nest jebano u glavu, daju si vaznosti vise nego imaju a i da imaju vaznosti potrudili bi se oko posla, ja sam se srecom rjesio toga, mjesalica rulz, sadasnja shefica na bausteli fraze dobiva dok istjera sto joj treba u firmi ili kad treba razgovarat s investitorima oko dinamike posla,
ja joj ljepo savjetovao nek se ne vata tog posla, al oce ona karijeru :)
mislim na stranu karijera, sposobna j ei probojna, al polako ispiljuje na zivce,
ja sam zadnji put vodio posao za danieli i rekao upickumaterinu, ne mrdam vise od mjesalice, sad su me zvali da prihvatim neki posao u omanu, nadzor neke zeljezare, neka modernizacija, ma mrs, jebovas nadzor, zamisli dole gubljenje zivaca sa arabima
2017-10-06
aj sredi i meni mješalicu...ja ću ti samo uštekavat i ištekavat kabelLeviathan2 wrote:aiiiissssshhh, jebena administracijaNoor wrote:nema nigdje toliko nesposobnih u proizvodnji, koliko ih je u administraciji, a pokvarene gamadi još višeLeviathan2 wrote:sta bilo?Noor wrote:joj, šuti...u zadnje vrijeme stres do stresa, prošli tjedan sam mislila da ću riknut od mukeLeviathan2 wrote:
:)
ahah
sve nest jebano u glavu, daju si vaznosti vise nego imaju a i da imaju vaznosti potrudili bi se oko posla, ja sam se srecom rjesio toga, mjesalica rulz, sadasnja shefica na bausteli fraze dobiva dok istjera sto joj treba u firmi ili kad treba razgovarat s investitorima oko dinamike posla,
ja joj ljepo savjetovao nek se ne vata tog posla, al oce ona karijeru :)
mislim na stranu karijera, sposobna j ei probojna, al polako ispiljuje na zivce,
ja sam zadnji put vodio posao za danieli i rekao upickumaterinu, ne mrdam vise od mjesalice, sad su me zvali da prihvatim neki posao u omanu, nadzor neke zeljezare, neka modernizacija, ma mrs, jebovas nadzor, zamisli dole gubljenje zivaca sa arabima
tu i tamo mogu i vodu na crijevu otvorit
2017-10-06
levi ja sam bolji.
ugradim prekidač, a na vodu stavim pipu.
2014-12-30
sad ti meni reci jel bolje na mjesalici il se smucat po opasnim krajevima :)veber wrote:levi ja sam bolji.
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 5 of 5