ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU Empty Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU

Post by RayMabus 29/5/2018, 11:09

Nije stiglo obećano ekonomsko blagostanje ulaskom u EU

http://m.dw.com/hr/hrvati-sve-nezadovoljniji-članstvom-u-eu-u/a-43959084

Ja sam sad neutralan ali za dvije godine će iselit šta ima iselit i onda ću ja preći na stranu onih protiv EU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU Empty Re: Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU

Post by Ringo10 29/5/2018, 14:24

RayMabus wrote:Nije stiglo obećano ekonomsko blagostanje ulaskom u EU

Ja sam sad neutralan ali za dvije godine će iselit šta ima iselit i onda ću ja preći na stranu onih protiv EU
Nisu zadovoljni je li!

Mogu se samo dobro kurca napušiti
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU Empty Re: Hrvati sve nezadovoljniji članstvom u EU

Post by vuksadinare 29/5/2018, 14:36

jbg penzice navukla pusickia ucjenom da nece biti mirovina i ovi po defaultu iz straha glasovali vecinom za ulazak u eu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/5/2018, 14:38

..inace vidimo situaciju di njemci otvoreno prijete italiji ako ovi dođu na vlast...bice svasta...dakle eu je njemacka prcija i sad se vidi koliko je u ovom slucaju trump bio u pravu kad je rekao da je eu u biti njemacka kolonija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 29/5/2018, 14:39

vuksadinare wrote:jbg penzice navukla pusickia ucjenom da nece biti mirovina i ovi po defaultu iz straha glasovali vecinom za ulazak u eu
MA i da nisu ia da su svi do jednoag u Hrvatskoj bili PROTIV, opet bi ušli u to sranje.

Jer drugoga izbora nije ni bilo.

Ili ulaziš ili će te sjebati do daske.

EU je totalitarno sranje.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/5/2018, 14:43

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:jbg penzice navukla pusickia ucjenom da nece biti mirovina i ovi po defaultu iz straha glasovali vecinom za ulazak u eu
MA i da nisu ia da su svi do jednoag u Hrvatskoj bili PROTIV, opet bi ušli u to sranje.

ne bi sjebali...mi smo nasjueli na pricu da smo mi svabama i briselu zanimljivi iz ovog ili onog stajalista...mi smo uvuceni cisto iz razloga da rusi i kinezi ne uđu na jadransko more..koje je brisel prisvojio...inace tipa price..ulaganje bolje ili poljoprivreda su bile price za malu djecu..svabo ako hoce uloziti njega nje jebe jesi ti u eu ili nisi...njih zanimaju resursi a ne da li negdje clanica..dokaz je da ulazu i u zemlje ne-clanice...pa i one rigidne..bez demokratskog sustava...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 29/5/2018, 14:58

Ringo10 wrote:

:tu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/5/2018, 14:59

Uvođenje eura i primanje država zapadnog Balkana u EU je gubitak suvereniteta za Hrvatsku 

Fino jedan referendum za koju godinu i izaći iz EU pa koliko košta da košta jer nas više košta ostanak u istoj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 15:21

Rekla četnikuša Vesna Pušić 2012. kako neće biti mirovina ako se ne bude glasovalo za ulaz u EUSSR. Kako stvari stoje i puno prije njenog jeftinog i smiješnog zastrašivanja, neće mirovina biti ni u EUSSR-u. :^0

Bit će stanja i blagostanja, a ono erozija i korozija svega živoga, konvencije i deklaracije iz Foreign Officea i Junckerovog pederskog mozga, kvote za ne-Europljane itd.

Javna uprava se ni nakon 18 godina nije reformirala, administracija ogromnija po glavi stanovnika od kineske i indijske skupa, pravosuđe i pravda de facto ne postoje, pravna sigurnost, komunistički način razmišljanja, ponašanja i vođenja ekonomije(država sve, ništa mi ljudi sami).
Novu vrijednost i nova radna mjesta "stvaraju" državni službenici i vladine agencije da se čak i dijaspora iz 20. stoljeća počela "vraćati".

Ma heeeeeej, za smijati se što je EUSSR i što je Hrvatska sve u nepunih 5 godina dobila od potonjeg. :)

Da je bilo tko ikad imao obraza, morala, stava, pregovori bi trajno bili prekinuti 2006. koliko su Hrvatska i hrvatski narod bili do te godine poniženi, posrani, ispljuvani, iscipelareni...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 15:26

vuksadinare wrote:..inace vidimo situaciju di njemci otvoreno prijete italiji ako ovi dođu na vlast...bice svasta...dakle eu je njemacka prcija i sad se vidi koliko je u ovom slucaju trump bio u pravu kad je rekao da je eu u biti njemacka kolonija
A i Njemačka je isto nečija prčija, tako da ni Trump nije u pravu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/5/2018, 15:28

Fénix wrote:
vuksadinare wrote:..inace vidimo situaciju di njemci otvoreno prijete italiji ako ovi dođu na vlast...bice svasta...dakle eu je njemacka prcija i sad se vidi koliko je u ovom slucaju trump bio u pravu kad je rekao da je eu u biti njemacka kolonija
pa je..ali oni su jbg tate mate u europi njima vise ni ne treba
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by prckov 29/5/2018, 15:36

Fénix wrote:
sve su zemlje prcije politickih elita i bogatuna koji guraju globalizaciju
niko nije narod pito jeste li za to
tramp im je trn u oku
i brexit
a ako bude srece i italija ce se pobunit a onda ce se sve polako urusit
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti 29/5/2018, 17:02

Nismo mi ni htjeli ekonomsko blagostanje. Znali smo mi da će nam biti još gore.
Nismo mi budale.
Htjeli da mi Hrvati pobijedimo Srbe. To nam je bio glavni povijesni cilj.

I to smo uspjeli, i to u potpunosti. 

Ja ne znam što ljudi sad hoće?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 29/5/2018, 17:07

sama bozja providnost nas uvela u EU
bili bi srbija u suprotnom ako bi bilo srece
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2018, 17:13

Fénix wrote:A i Njemačka je isto nečija prčija, tako da ni Trump nije u pravu.
Trump je u pravu! - "SAD na prvom mjestu!"
Daj Bože da se kod nas pojavi netko tko će voditi državu i reći: "Hrvatska na prvom mjestu!"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 29/5/2018, 17:50

RayMabus wrote:Nije stiglo obećano ekonomsko blagostanje ulaskom u EU

tako je
treba traziti obecano ili prestati postivati njihova pravila
dati slobodu u poljoprivrednoj proizvodnji bez naknada drzavi, mirovinsko, zdravstveno,.... za sve nezaposlene
i jos puno toga
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 29/5/2018, 17:52

crvenkasti wrote:Nismo mi ni htjeli ekonomsko blagostanje. Znali smo mi da će nam biti još gore.
Nismo mi budale.
Htjeli da mi Hrvati pobijedimo Srbe. To nam je bio glavni povijesni cilj.

I to smo uspjeli, i to u potpunosti. 

Ja ne znam što ljudi sad hoće?

vidjeli Europljani da smo mi abolicijom dobili srbe pa kazu
sta ce njima financijsko i ino blagostanje dobili su oni abolirane srbe pa neka uzivaju ako mogu
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/5/2018, 17:55

debotoijusto wrote:sama bozja providnost nas uvela u EU
Da

Samo ja ću se aktivirati za dvije godine i biti protiv EU 

Iselit će tko ima, ljudi će dobit papire 

Prije godinu i pol sam poslao poruku Lega Nord preko fejsa

Danas ta Lega Nord trese Europu i pokazuje da Euro nije samo valuta nego sredstavo porobljavanja nacija

Ne Euro

Viva Italia
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 29/5/2018, 17:59

RayMabus wrote:

Prije godinu i pol sam poslao poruku Lega Nord preko fejsa

Danas ta Lega Nord trese Europu i pokazuje da Euro nije samo valuta nego sredstavo porobljavanja nacija

daj mi objasni ovo
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 29/5/2018, 18:03

debotoijusto wrote:sama bozja providnost nas uvela u EU
God bless EU i globalizaciju. :hail
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics