Niz uspijeha se nastavlja: RH-a država sa najviše sudaca a najgorim pravosuđem u cijeloj EU
Page 1 of 1
Niz uspijeha se nastavlja: RH-a država sa najviše sudaca a najgorim pravosuđem u cijeloj EU
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/upravo-smo-doznali-da-je-hrvatska-sluzbeno-postala-zemlja-s-najvise-sudaca-u-europi/
Kermit-
2014-04-17
Re: Niz uspijeha se nastavlja: RH-a država sa najviše sudaca a najgorim pravosuđem u cijeloj EU
Dobro je onaj Grk reko gdje god žene uđu u značajnijem broju, dolazi do degradacije te službe,te navodi primjer školstva ,sudstva itd..
Guest- Guest
Re: Niz uspijeha se nastavlja: RH-a država sa najviše sudaca a najgorim pravosuđem u cijeloj EU
A nije ni sudcima lako, moraju selektivno provoditi zakone, zaštititi čardak domoljune od progona...
https://youtu.be/gGeevtdp1WQ?t=1382kic wrote:
koji Grk?
stavio sam ti gdje taman počinje o tome govoriti..
Guest- Guest
Kreten.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
jebo joj se za onu presudu dobila barem vikendicu s bazenom heheh a vidi križić šta je objesila jebla majkuMetuzalem wrote:Maja Šupe.
Kermit-
2014-04-17
puno kokosiju kilavo jaje ova poslovica bas vrijedi za nase sudstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kasnije ošla u Crkvu se ispovidit i sve pet, Bog joj je oprostija.Kermit wrote:jebo joj se za onu presudu dobila barem vikendicu s bazenom heheh a vidi križić šta je objesila jebla majkuMetuzalem wrote:Maja Šupe.
Guest- Guest
Prije nego smo došli mi, u Hrvatskoj su suci i advokati su bili uglavnom Srbi.
Morali smo sve njih sve skinuti i postavili svoje.
A što mi znamo o pravosuđu? Mi smo Hrvati.
Naravno da nam se urušilo i otišlo u kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
a eto srbi znaju...crvenkasti wrote:Prije nego smo došli mi, u Hrvatskoj su suci i advokati su bili uglavnom Srbi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mora se priznat da si uporancrvenkasti wrote:Prije nego smo došli mi, u Hrvatskoj su suci i advokati su bili uglavnom Srbi.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
trebalo bi uvest posebne skole za djecake di samo muski predavajuMetuzalem wrote:Dobro je onaj Grk reko gdje god žene uđu u značajnijem broju, dolazi do degradacije te službe,te navodi primjer školstva ,sudstva itd..
od ovih feminjara nista dobro nece ispast
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Similar topics
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» 'Proslavili se'!Sincic i Kolakusic proglaseni najgorim europarlamentarcima
» Englezi proglasili YUGO najgorim na Svetu
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» 'Proslavili se'!Sincic i Kolakusic proglaseni najgorim europarlamentarcima
» Englezi proglasili YUGO najgorim na Svetu
Page 1 of 1