Berni sve blesaviji i očajniji:Otišao u Kumrovec i našao se na meti kritika i SDP-ovaca
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Berni sve blesaviji i očajniji:Otišao u Kumrovec i našao se na meti kritika i SDP-ovaca
tre ka'k dozvolis da ti ova dize zivce...takvima trebas flegmasticno spustati...onda su zbunjola..izgubljeni..tre wrote:jedi govna lažljivice turska, tvoji postov obiluju mržnjom prema katolicima posebno, zatim herecegovcima i najzad prema hrvatima. Jebo te pavelić koji te izbosne u RH protjero đubre jedno abortersko balijskoSora wrote:Ahatre wrote:Jti beštijo balijska zbog mržnje bi davno trebala biti odstranjena iz društva kao da si tifus, ti si zadnja koja treba spomenuti mržnju aborterko nedojebana pijanaSora wrote:I jos nesto?tre wrote:
eto Tuđman govorio o 20% hrvatskih govana koja iz dna duše mrzi hrvatsku i bio u pravu
Koristan je jer svakome normalnom Hrvatu se povraća čim stazić poželi nešto reći
Ima li se pravo na mrznju?
Samo pitam ..
I jel svi moraju voljeti rvacku , svi morsju biti vjerinici, svi morsju biti iste visine i debljine ?
To?
Ma mrs fasisti
Svakako da sam zadnja koja treba spomenuti mrznju
Jer nikog ne mrzim
Odim lazljivih niskoristi tipova , beskičmenjaka i zločestih nasilnika
Ima ih doduse dosta
Al da
Eko im lijepa kuca ..nisu oni blizu mrne
Samo ovaj forum , tu vas ima par kpjim treba dati po prstima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Berni sve blesaviji i očajniji:Otišao u Kumrovec i našao se na meti kritika i SDP-ovaca
Nikakvom mrznjom
Vise ljubsvi ima u mojim postovima nego tvojima
Kad majka savjetuje i kritizira , ona to cini iz ljubsvi
Ali ti si TRE EMOCIONSLNO TUP I GLUP
SORRY ALI JE TAK
Ali ti si TRE EMOCIONSLNO TUP I GLUP
SORRY ALI JE TAK
SDP nije stranka za 21 stoljeće
Ono njima najbolje kupit vremeplov pa neka odu u Jugoslaviju a život ide dalje i nevraća se u prošla stoljeća
Ono njima najbolje kupit vremeplov pa neka odu u Jugoslaviju a život ide dalje i nevraća se u prošla stoljeća
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sdp je prepusten u ruke politicara pubertetlije koji u vlastitom strahu za svoju kratku politicku karijeru upada iz greske u vecu gresku..koji vise ne zan sto hoce i sto moze...a jedini cilj mu ej izgleda samo opstati u politici na bilo koji nacin pa i na ovaj..a tesko cemu to poci za rukom..
2015-09-08
pijana balijka na drugom mjestu proziva za mržnju, ma jebalo te 72 muslimana istovremno jer jedna od 72 djevice u đeneu ne možeš biti ni pod opcijom raznoSora wrote:Tebi prostorija i prostor u kpjem zivis ISTO.
Plus
Idu ljudi
Idu
Bit ce vam zemlje neobrađene i radnih mjesta dosta
NAZDERITE se desnicari prokleti bili
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ne diže mi živac, samo sa pjanom kurvetinom pričam njenim jezikom pa kako kome paševuksadinare wrote:tre ka'k dozvolis da ti ova dize zivce...takvima trebas flegmasticno spustati...onda su zbunjola..izgubljeni..tre wrote:jedi govna lažljivice turska, tvoji postov obiluju mržnjom prema katolicima posebno, zatim herecegovcima i najzad prema hrvatima. Jebo te pavelić koji te izbosne u RH protjero đubre jedno abortersko balijskoSora wrote:Ahatre wrote:Jti beštijo balijska zbog mržnje bi davno trebala biti odstranjena iz društva kao da si tifus, ti si zadnja koja treba spomenuti mržnju aborterko nedojebana pijanaSora wrote:
I jos nesto?
Ima li se pravo na mrznju?
Samo pitam ..
I jel svi moraju voljeti rvacku , svi morsju biti vjerinici, svi morsju biti iste visine i debljine ?
To?
Ma mrs fasisti
Jer nikog ne mrzim
Ima ih doduse dosta
Al da
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ma boli nju uvo za to..samo je rajcas i pali se na to..pa joj dođes kao ruka... ..ono rostziljanje sa njom i to lagano da se duze pece i da vidis...tre wrote:ne diže mi živac, samo sa pjanom kurvetinom pričam njenim jezikom pa kako kome paševuksadinare wrote:tre ka'k dozvolis da ti ova dize zivce...takvima trebas flegmasticno spustati...onda su zbunjola..izgubljeni..tre wrote:jedi govna lažljivice turska, tvoji postov obiluju mržnjom prema katolicima posebno, zatim herecegovcima i najzad prema hrvatima. Jebo te pavelić koji te izbosne u RH protjero đubre jedno abortersko balijskoSora wrote:Ahatre wrote:J
ti beštijo balijska zbog mržnje bi davno trebala biti odstranjena iz društva kao da si tifus, ti si zadnja koja treba spomenuti mržnju aborterko nedojebana pijana
Jer nikog ne mrzim
Ima ih doduse dosta
Al da
2015-09-08
polako vuče, balijsku kurvetinu itekako boli kad kreneš njenim stopama i kreneš je šamarati njenim oružjem, samo nestane turkiš hanuma sa ajfonom dok ne zaboravi onako pojana što je tko rekaovuksadinare wrote:ma boli nju uvo za to..samo je rajcas i pali se na to..pa joj dođes kao ruka... ..ono rostziljanje sa njom i to lagano da se duze pece i da vidis...tre wrote:ne diže mi živac, samo sa pjanom kurvetinom pričam njenim jezikom pa kako kome paševuksadinare wrote:tre ka'k dozvolis da ti ova dize zivce...takvima trebas flegmasticno spustati...onda su zbunjola..izgubljeni..tre wrote:jedi govna lažljivice turska, tvoji postov obiluju mržnjom prema katolicima posebno, zatim herecegovcima i najzad prema hrvatima. Jebo te pavelić koji te izbosne u RH protjero đubre jedno abortersko balijskoSora wrote:
Aha
Jer nikog ne mrzim
Ima ih doduse dosta
Al da
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:i onda se vraćamo na početak krize kad sam popljuvan masu puta što sam zagovarao žicu na granici sa srbijomRayMabus wrote:Ako Janša pobjedi u Sloveniji i stavi žicu to će sjebat ljevičare u Hrvatskoj
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:729576-Dezelu-ce-spasavati-zicom
i krokodile, i krokodile. Zid, žica pod naponom, opkop s krokodilima, ja sam to davno predlagao, i svima dobro i nama i njima.
jasno, i tada sam pisao da bi to bilo dobro za sve jer bi i srbiju natjeralo na žicu i ne bi imali probleme što danas imaju, no i da nisu reagiral ko ih jebe, žalio ne bi ni trenutka zbog togamarcellus wrote:tre wrote:i onda se vraćamo na početak krize kad sam popljuvan masu puta što sam zagovarao žicu na granici sa srbijomRayMabus wrote:Ako Janša pobjedi u Sloveniji i stavi žicu to će sjebat ljevičare u Hrvatskoj
i krokodile, i krokodile. Zid, žica pod naponom, opkop s krokodilima, ja sam to davno predlagao, i svima dobro i nama i njima.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ali ti si TRE EMOCIJonalno GLUP
SORRY ALI JE TAK
Ali ti si TRE EMOCIJonalno GLUP
SORRY ALI JE TAK
Tre je emocionalni retard
Marcelko ima i ljudozdersko nesto u sebi
Marcelko ima i ljudozdersko nesto u sebi
Jbtmarcellus wrote:tre wrote:i onda se vraćamo na početak krize kad sam popljuvan masu puta što sam zagovarao žicu na granici sa srbijomRayMabus wrote:Ako Janša pobjedi u Sloveniji i stavi žicu to će sjebat ljevičare u Hrvatskoj
Gore krokodile od tebe ne mogu zamisliti
Neka tebe stave na granicu. Jebesmimster . Ako se tko bude usudio ...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Berni otišao...
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» policija na meti ??
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Kumrovec 2016.
» Kinezi stigli u Kumrovec
» policija na meti ??
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
Page 3 of 3