Stier bacio rukavicu Plenkiju i priznao suradnicima:Da,želim preuzeti stranku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stier bacio rukavicu Plenkiju i priznao suradnicima:Da,želim preuzeti stranku
ovo je neophodno ukoliko želiš biti suverenista. sva vlast mora biti u rukama Hrvata, kako politička tako i ekonomska.Hektorović wrote:Metuzalem wrote:DA bi dobio moj glas prvo stranka faktički mora skrenuti u desno, ne samo formalno..a to znači:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:...za steira i slobodu...
Ima potencijal da bude naš Orban :)
-antiimigrantska politika
-jasan stav prema trećem entitetu
- jasno se oprijedelit prema LTBGO propagandi i feminizmu
-raskrstiti i očistiti stranku od SKH
-jasan stav prema Tuđmanu
-okrupnjivanje jedinica lokalne samouprave(općina)
-jasan stav protiv daljnje privatizacije
-vraćanje strateških grana industrije u makar natpolovično vlasništvo države.
---------------------------------------------------------------------------------------------
tek onda mogu očekivati moju pasivnu potporu(glas) te moju aktivnu potporu,koja je kudikamo nadilazi samo glasovanje.
Imao sam priliku osobno razgovarati jednom prilikom sa Stierom, više manje se slaže sa svime time osim pretpostavljam državnog upravljanja ekonomijom.
S time što on kao osoba nije sklon konfliktnoj komunikaciji i i nekom emotivnom svađanju.
dakle Hep, Ina, infrastruktura telekomunikacija, vode, šume, ceste, odvoz smeća,naftovodi, plinovodi, zračne i pomorske luke moraju biti u većinskim rukama države.
Last edited by Metuzalem on 28/5/2018, 14:42; edited 2 times in total
Guest- Guest
Re: Stier bacio rukavicu Plenkiju i priznao suradnicima:Da,želim preuzeti stranku
pa etokaja wrote:Kao lajem toliko ili sta?prckov wrote:sto bona ne pitas da te prime u SDPkaja wrote:Dobro jutro prcko,prckov wrote:ooo dobar dan vasa inteligencijokaja wrote:Odvratno ste bezobrazni prema Sori.
Prcko ce u mojoj vladi biti pravobranitelj za muškarce , prcko tetkica :)
pardon, ekselencijo
nemoj da mi se štuca od ogovaranja jer cu te degradirati. Samo da znas..
svezu te ispred ulaza i sigurni su da niko ne moze pric
Pa mogla bi u SDP , nije losa ideja..
al trazi udobnu sutaru a ne da kisnes kad zapada kisa
2014-04-19
Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti si fakat prolupaoepikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa kaže da se želi otrgnuti zagrljaja Beograda . Tako da na dobro je putu da Radicu kaže da ne ide u skupštinu .epikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
Ono, jedan tip u skladu sa svojim vremenom i aktualnim problemima.
Mozda zatraži da Goli otok zatvore.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
U odnosu spram bih nisam vidsio nikakve pravaško cvjećarske recidive, u eu parlamentu bio je najsnažniji glas za prava bih hrvata.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:ti si fakat prolupaoepikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
meni je osobno ključno i suštinsko pitanje bih, a tu je položio u mojim očima :) plus što mi je svjetonazorski konzervativno ideološki blizak.
dok je po pitanju bih plenki slabiji od milanovića...
2018-04-10
Ajde super, nama je isto to najbitnije.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ti si fakat prolupaoepikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
meni je osobno ključno i suštinsko pitanje bih, a tu je položio u mojim očima :)
:)
2015-08-15
kaja wrote:Ajde super, nama je isto to najbitnije.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ti si fakat prolupaoepikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
meni je osobno ključno i suštinsko pitanje bih, a tu je položio u mojim očima :)
To je suštinsko pitanje hrvatskog naroda.
2018-04-10
Hrvatski narod je zapalio u Njemačku i IrskuHektorović wrote:kaja wrote:Ajde super, nama je isto to najbitnije.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ti si fakat prolupaoepikur37 wrote:Stier bi mogao biti ok, ali treba malo pobliže vidit da ne pati od pravaštva možda?
To je suštinsko pitanje hrvatskog naroda.
Jebe im se za Hrvatsku a posebno za Hrvate u Bosni..
2015-08-15
Treba vidjeti ciju podrsku ima i moze l se malo centrirati.
K'o i Plenki sto se, ali iz suprotnog smjera.
K'o i Plenki sto se, ali iz suprotnog smjera.
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Petrov opet bacio rukavicu Plenkiju:'U posjet BiH vodi Hasanbegovica,Kovaca,Klisovica...'
» Steir bacio rukavicu Plenkiju te najavio otvoreno rušenje Plenkija!Slijedi li 'građanski' rat u HDZ-u?
» Orban bacio rukavicu:'Tko de osjeca desnicom na moju stranu tko nije ljevicar u EPP-u'
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Steir bacio rukavicu Plenkiju te najavio otvoreno rušenje Plenkija!Slijedi li 'građanski' rat u HDZ-u?
» Orban bacio rukavicu:'Tko de osjeca desnicom na moju stranu tko nije ljevicar u EPP-u'
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
Page 5 of 5