Telegram - Vukovarski branitelji opljačkali grad prije pada
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Telegram - Vukovarski branitelji opljačkali grad prije pada
Kako je opljačkan Vukovar pod opsadom 1991. godine
Piše: Drago Hedl
Zapovjedništvo Vukovara nije samo pripremalo urotu protiv hrvatskog vrhovništva (što je i temeljni zaključak komisije, zbog čega su Dedaković, Branko Borković, Nikola Toth i njegova supruga Ljiljana, ratna tajnica Mile Dedakovića, bili uhićeni, zatvoreni i maltretirani), već i da su Dedaković i ljudi oko njega bili i lopovi.
http://www.telegram.hr/price/nikad-objavljena-pisma-kako-je-opljackan-vukovar-pod-opsadom/
Guest- Guest
Re: Telegram - Vukovarski branitelji opljačkali grad prije pada
Izvješće, koje je sačinila komisija u kojoj su uz Josipa Manolića bili Milan Ramljak, Gojko Šušak, Ivan Vekić, Željko Olujić, Josip Perković, Zdravko Mustač i Stjepan Herceg
fali im jos tri iz dinama za ligu prvaka
fali im jos tri iz dinama za ligu prvaka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Portal,novinar,vjerodostojnost zagarantirana :)
2014-04-12
je'l se to opet zeli zastiti svekolikog jozu manolica?....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dakle Vukovarci su krivi za pljačku u privatizaciji...koliko je Josić drpio...taj je najsumnjiviji...
darth_vader-
2014-04-17
a bas su bezobrazni ti branitelji, dizali novac iz sdkh i isplaćivali braniteljima a ovi slali svojima i za oružje, i to sve okruženi četnicima umjesto da su ga lijepo ostavili manoliću i perkovicu i ivinom tati ili nekom viđenijem udbađu da si kupi tvornicu. zbilja bezobrazluk
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E, mogao bi i taj Hedl biti višestruki novinar godine. Još da prokomentira Kolindinu kilažu, eto ustaških kunah.
A bilo je toga puno,pljačke ali bio je rat ,da nisu oni to bi uzeli srbi.......pojedinci....bez kontrole,zato danas imaju mirovine koje radnik radom ne može zaradit,pojedinci a neke i poznajem....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa, da..isto tako su oteli svoje sunarodnjake i pobili ih na Ovčari, da ne otkriju te njihove pljačke.
Kao što su i silovali žene i djecu, kao i potamanili babe, da im slučajno ne izleti o tome.
Kao što su i silovali žene i djecu, kao i potamanili babe, da im slučajno ne izleti o tome.
2014-04-12
ma ne bi, nisu oni takvi, ja sam sigurna da bi nam ostaviliv_vlado wrote:da nisu oni to bi uzeli srbi.....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Morali smo omogućiti našem članstvu da nekako dođu do imovine...
Last edited by crvenkasti on 10/10/2015, 10:11; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
ma kojem članstvu, nemoj me sad rastuživat..ja sam uvijek mislila da nisi četnik kad su ti govorili da jesi..crvenkasti wrote:Morali smo omogućiti našem članstvu da nekako dođu do imovine...
2014-04-12
To oni da ne dopadne četnicima.
maggie13 wrote:ma kojem članstvu, nemoj me sad rastuživat..ja sam uvijek mislila da nisi četnik kad su ti govorili da jesi..crvenkasti wrote:Morali smo omogućiti našem članstvu da nekako dođu do imovine...
HDZ je bio siromašan, a Hrvatskoj je trebala snažna politička organizacija. U isto vrijeme smo se i željeli riješit Srba.
Sve se poklopilo.
crvenkasti-
2014-04-17
Govore da su bivši pušači najgori protivnici cigareta. Ima nešto u tome. To ja iz vlastitog iskustva.
2014-04-12
jebeš to.... bilo bi bolje da oni poznaju tebe.... pojedinci jel....v_vlado wrote:A bilo je toga puno,pljačke ali bio je rat ,da nisu oni to bi uzeli srbi.......pojedinci....bez kontrole,zato danas imaju mirovine koje radnik radom ne može zaradit,pojedinci a neke i poznajem....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nema ustaša do crvenih ustaša.....zna crveni...maggie13 wrote:Govore da su bivši pušači najgori protivnici cigareta. Ima nešto u tome. To ja iz vlastitog iskustva.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hrvati koji ostali siromašni i opljačkani poslije domovinskog rata su kolateralna šteta.
Glavni cilj je bio krasti od Srba..
Glavni cilj je bio krasti od Srba..
crvenkasti-
2014-04-17
znao on sve. malo se emocionalno lomi i ponekad ga shrvaju emocije, ali trudi se biti objektivan.michaellcmacha wrote:nema ustaša do crvenih ustaša.....zna crveni...maggie13 wrote:Govore da su bivši pušači najgori protivnici cigareta. Ima nešto u tome. To ja iz vlastitog iskustva.
nje lako pokušat se odreći četništva. podrška crvenom.
2014-04-12
Žena s malom otišla za vikend kod svojih.
Kompjuter je moj!
Kompjuter je moj!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vukovarski branitelji ne žele šator u svom gradu
» NOVA SNIMKA PADA AVIONA, PLANUO I PRIJE UDARA U TLO?
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» NOVA SNIMKA PADA AVIONA, PLANUO I PRIJE UDARA U TLO?
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 1 of 2