Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Nije to do pameti već raspoloženja :)aben wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:sve o abenu je pogrešno... on je stari lisac svjestan svojih mogućnosti i nemogućnosti..
ovdje se uglavnom zabavlja praveći vas budalama.. i to mu dobro ide.. neću reći iz kojeg razloga...
iz kojega?
biće sotona imo prsti u tin:)
nema ..
nego IQ
jer su oni glupi ili jer sun jo pametan?
Guest- Guest
mativka wrote:A što kada se u snu mrkaš s vanzemaljcem, jel se to broji?aben wrote:a ni isto,kic wrote:aben wrote:jo se retko sićun ča se dogodjo noću,
ali neki dun sun pomrko kolegicu s posla, bilo je toliko realno da sun mirne duše upotpuni "kill list" iako mi žena govori da se to ne broji. broji se, broji
ubiješ nekog u snu, counting or? :D
njega sutra ne bi tribalo biti, a ovo je,
a kad pomrkaš, to je samo ko da se ona ne sića
Mislim, sve djeluje tako stvarno i osjećaš, bome osjećaš. Ali kod mene nikada nije u pitanju stvarna osoba već vanzemaljac. Jel oni postoje ili ne? Broji li se to ili ne?:)
jo bi reko da se to broji,
i ne moro biti vanzemaljac, more biti samo neko ki ne postoji,
kakov ti je to nastrani fetiš
2014-04-16
je ti veruješ da sun stori lisac?mativka wrote:Nije to do pameti već raspoloženja :)aben wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:sve o abenu je pogrešno... on je stari lisac svjestan svojih mogućnosti i nemogućnosti..
ovdje se uglavnom zabavlja praveći vas budalama.. i to mu dobro ide.. neću reći iz kojeg razloga...
iz kojega?
nema ..
nego IQ
2014-04-16
A ne znam. Bit će jer me nitko fizički ne privlači pa je mozak sam nešto konstruirao :)aben wrote:mativka wrote:A što kada se u snu mrkaš s vanzemaljcem, jel se to broji?aben wrote:a ni isto,kic wrote:aben wrote:jo se retko sićun ča se dogodjo noću,
ali neki dun sun pomrko kolegicu s posla, bilo je toliko realno da sun mirne duše upotpuni "kill list" iako mi žena govori da se to ne broji. broji se, broji
ubiješ nekog u snu, counting or? :D
njega sutra ne bi tribalo biti, a ovo je,
a kad pomrkaš, to je samo ko da se ona ne sića
Mislim, sve djeluje tako stvarno i osjećaš, bome osjećaš. Ali kod mene nikada nije u pitanju stvarna osoba već vanzemaljac. Jel oni postoje ili ne? Broji li se to ili ne?:)
jo bi reko da se to broji,
i ne moro biti vanzemaljac, more biti samo neko ki ne postoji,
kakov ti je to nastrani fetiš
Ti nemaš fetiše?:)
Guest- Guest
Ja ne vjerujem da si stori, a još manje da si lisac. Mislim da si pošten i iskren. Dosljedan sebi.aben wrote:je ti veruješ da sun stori lisac?mativka wrote:Nije to do pameti već raspoloženja :)aben wrote:metilda wrote:aben wrote:
iz kojega?
nema ..
nego IQ
Guest- Guest
niste gledali reklamu za jabukovaču?
stari lisac je iskren i dosljedan sebi
stari lisac je iskren i dosljedan sebi
Guest- Guest
kaze da je mlad...aben wrote:metilda wrote:sve o abenu je pogrešno... on je stari lisac svjestan svojih mogućnosti i nemogućnosti..
iz kojega?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tebi bi bolje pristajao nick naivkamativka wrote:Ja ne vjerujem da si stori, a još manje da si lisac. Mislim da si pošten i iskren. Dosljedan sebi.aben wrote:je ti veruješ da sun stori lisac?mativka wrote:Nije to do pameti već raspoloženja :)aben wrote:metilda wrote:
nema ..
nego IQ
2017-10-06
Zgodan nick. Hvala na prijedlogu, imati ću ga u vidu. Sviđa mi se :)Noor wrote:tebi bi bolje pristajao nick naivkamativka wrote:Ja ne vjerujem da si stori, a još manje da si lisac. Mislim da si pošten i iskren. Dosljedan sebi.aben wrote:je ti veruješ da sun stori lisac?mativka wrote:Nije to do pameti već raspoloženja :)aben wrote:
Guest- Guest
neiskvarena si osoba, čuvaj semativka wrote:Zgodan nick. Hvala na prijedlogu, imati ću ga u vidu. Sviđa mi se :)Noor wrote:tebi bi bolje pristajao nick naivkamativka wrote:Ja ne vjerujem da si stori, a još manje da si lisac. Mislim da si pošten i iskren. Dosljedan sebi.aben wrote:je ti veruješ da sun stori lisac?mativka wrote:
Nije to do pameti već raspoloženja :)
2017-10-06
Mate, a kako izgledaju? :)
U pon sam uhvatila Misakov NRZ o NLO-otmicama. Zgodno je bilo.. hoces link?
Guest- Guest
ja bi..molim te :)violator wrote:Mate, a kako izgledaju? :)
2017-10-06
neka hvala
ev za tebe neš: https://www.telegram.hr/price/ovaj-gospodin-doktorirao-je-na-magiji-i-ima-senzacionalan-uvid-u-vjestice-i-caranja-u-koja-su-hrvati-kroz-povijest-vjerovali/
Biti zaljubit je lijep osjećaj. Ja svima želim da budu zaljubiti :)PhoebeBuffay wrote::D
E moja mativka, aben te zaveo...jos ces se zaljubit
Guest- Guest
Noor wrote:ja bi..molim te :)violator wrote:Mate, a kako izgledaju? :)
Eko, Eko! :)
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50