Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Draga, nadovezala si se na moj post i indirektno natuknula da s njime podcjenjujem osobu s kojom se volim našaliti.violator wrote:mativka wrote:Ovo je u svakom slučaju bolje od donošenja zaključka za drugoga.violator wrote:mativka wrote:
A kako bi nazvao odnos među ženama?:)
Gay.
Jesam li smjela komentirat'?
Kojeg zakljucka? Da Aben precesto razlaze stvari na musko-zensku perspektivu pa kad spomene "zensku" zapravo podcjenjivacki se odnosi prema sugovorniku?
To je bio smisao mojeg upada. :-)
Razumis?
Jesam, jer sam SHVATILA da ga podjebavas spominjanjem musko-zenske perspektive. Nisam ocekivala da ces taj komentar shvatiti kao uperen kontra tebe. Zato mi na pocetku i nije bilo razumljivo odakle tvoj narogusen stav i prijekor oko upadanja "u odnos". :-D
Guest- Guest
mativka wrote::) Ehh, da zaljubita?! Ova zaljubitost predugo traje da bi bila zaljubitost :)violator wrote:aben wrote:a, kad te jo čerupan, unda se hihoćešmativka wrote:Ona pokušava mene čerupati, al nisam ja baš tip za takve radnje :)aben wrote:kocinjo,
aj mi napiši o čemu se rodi na ovin referendumu, dokle se ove dvi čerupaju
U tebe je zaljubita, u mene nije, sta da se radi? :-(
Onda je ljubav!
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:kic wrote:violator wrote:"on 28.04.18 12:05
Dovrsavam kavu u svojoj bijeloj salici i odjednom mi iskrsne dio jutarnjeg sna.
Bijah u stanu jedne poznanice. Njeno blijedo, nenasminkano lice dalo mi je naslutiti da sam je iznenadila u trenucima nekih neodgodivih obaveza. U snu, ali i na javi, interpretatorica je tarot karata i poznavateljica jos nekih metoda uvida u psihu (i dusu). Psihologinja. Upitah je tiho, s izvjesnom nelagodom zbog loseg tajminga, da mi otkrije moju pravu narav, ocekujuci rasprostiranje karata ili njen visesmisleni monolog. No umjesto toga posegnula je za povecim bijelim papirom iz likovne mape i, u tren oka, oslikala njegovu povrsinu. Vidjeh nocno nebo i leteceg polarnog medvjeda. Na njegovim ledjima, sjedila je djevojka koja je odrzavala ravnotezu drzeci se desnom rukom za podeblju zraku svjetlosti. Nakon sto sam osmotrila sliku, poznanica je progovorila i pojasnila mi da slika predstavlja i dva aspekta u svakom covjeku. Prvi zaboravih, no drugi bijase - VOLJA."
Cini mi se da je ovaj nedostajući dio bila ljubav. :)
love under will shall be the law..
ne mogu se sjetiti niceg pametnog u vezi sna, bas je kreativan, malo me podsjeca na sam kraj Majstora i Margarite kad putuju po nebeskom svodu.. morao bih to opet proctitati zaboravih kako je islo tocno..
Wow, nisam se dosjetila ni Crowleya, ni Majstora i Margarite, hvala! :-) Zapravo, nisam se pozabavila mogucim tumacenjima sna, osim sto me je ova slika djevojke koja se pridrzava za zvjezdanu zraku i jase polarnog medvjeda podsjetila na zvijezdu Arcturus. :-)
P.S. mislim da je prije Crowleya sv. Augustin imao slicnu formulaciju - "ljubi i cini sto hoces". :-)
P.P.S. The traditional name Arcturus derives from Ancient Greek ρκτο ρος (Arktouros) and means "Guardian of the Bear", [9]
ultimately from ρκτος (arktos), "bear" [10] and ο ρος (ouros), "watcher, guardian". [11] It has been known by this name since at least the time of Hesiod. [12]
meni su to bile prva asocijacije..
mene zvijezdana traka podsjeca na inteligenciju, jer zuta je simbol prosvjetljenja, svijetlo ta..
ako se mozes vracati tom snu bilo bi dobro..
Fora. :-)
Guest- Guest
ni, nego ste vi zmije jedna prema drugoj,violator wrote:aben wrote:a, kad te jo čerupan, unda se hihoćešmativka wrote:Ona pokušava mene čerupati, al nisam ja baš tip za takve radnje :)aben wrote:kocinjo,
U tebe je zaljubita, u mene nije, sta da se radi? :-(
sve već opisano u bibliji.
2014-04-16
Jer u posljednje vrijeme ljudi pokušavaju narušiti naš odnos. Nisam osoba koja ima puno ljudi s kojima se druži. Kako tu, tako i u privatnom životu. Ponekad imam osjećaj da ljudi ne podnose mir, već da je većina sazdana od nemira. Meni je prijateljstvo draže od ljubaviviolator wrote:mativka wrote:Draga, nadovezala si se na moj post i indirektno natuknula da s njime podcjenjujem osobu s kojom se volim našaliti.violator wrote:mativka wrote:Ovo je u svakom slučaju bolje od donošenja zaključka za drugoga.violator wrote:
Gay.
Jesam li smjela komentirat'?
Kojeg zakljucka? Da Aben precesto razlaze stvari na musko-zensku perspektivu pa kad spomene "zensku" zapravo podcjenjivacki se odnosi prema sugovorniku?
Razumis?
Jesam, jer sam SHVATILA da ga podjebavas spominjanjem musko-zenske perspektive. Nisam ocekivala da ces taj komentar shvatiti kao uperen kontra tebe. Zato mi na pocetku i nije bilo razumljivo odakle tvoj narogusen stav i prijekor oko upadanja "u odnos". :-D
Last edited by mativka on 30/5/2018, 11:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
još gore, to su članci a ne pitanja.kic wrote:aben wrote:a bokte, ne će biti za mirovine...kic wrote:aben wrote:kocinjo,
https://narod.hr/hrvatska/gi-narod-odlucuje-prikupila-dovoljno-potpisa-referendum-izbornom-sustavu
malo su i preblaga pitanja..
ali, ajde, vidit ćemo što ćr biti...
2014-04-16
mativka wrote:Jer u posljednje vrijeme ljudi pokušavaju narušiti naš odnos. Nisam osoba koja ima puno ljudi s kojima se druži. Kako tu, tako i u privatnom životu. Ponekad imam osjećaj da ljudi ne podnose mir, već da je većina sazdana od nemira. Meni je prijateljstvo draže od ljubaviviolator wrote:mativka wrote:Draga, nadovezala si se na moj post i indirektno natuknula da s njime podcjenjujem osobu s kojom se volim našaliti.violator wrote:mativka wrote:
Ovo je u svakom slučaju bolje od donošenja zaključka za drugoga.
Razumis?
A gle, ne skrivam da mi je Aben antipatican, da mislim da je seronja i lazov. :-D Ali, postujem tvoju odanost prema njemu i to sto ga gotivis. Meni su, npr., Gnjec i Kic takve osobe koje su mi prirasle srcu (na drugarski nacin) i nema tih osoba koje to mogu pomutiti osim njih samih. Ili mene. :-)
Usput, drazi mi je nemir nego prijetvorni mir.
Guest- Guest
kic wrote:
i kao kozmicka sala uleti maintenance, mladja sestra od greske! :D
A ja ne mogu pobjeci od onog ACCEPT! I lupam po tome, ma nista. I sad mi, na pola andijevog ekrana, stoji to govance pa moram izvoditi akrobacije ne bih li procitala vase postove ili bilo sto napisala.
Guest- Guest
aben wrote:još gore, to su članci a ne pitanja.kic wrote:aben wrote:a bokte, ne će biti za mirovine...kic wrote:aben wrote:kocinjo,
https://narod.hr/hrvatska/gi-narod-odlucuje-prikupila-dovoljno-potpisa-referendum-izbornom-sustavu
nek se nes dogadja, zato sam dao potpis..
violator wrote:kic wrote:
i kao kozmicka sala uleti maintenance, mladja sestra od greske! :D
A ja ne mogu pobjeci od onog ACCEPT! I lupam po tome, ma nista. I sad mi, na pola andijevog ekrana, stoji to govance pa moram izvoditi akrobacije ne bih li procitala vase postove ili bilo sto napisala.
kao da igras neku igricu na mobitelu znači :D
a glupi gdpr..
violator wrote:A gle, ne skrivam da mi je Aben antipatican, da mislim da je seronja i lazov. :-D Ali, postujem tvoju odanost prema njemu i to sto ga gotivis. Meni su, npr., Gnjec i Kic takve osobe koje su mi prirasle srcu (na drugarski nacin) i nema tih osoba koje to mogu pomutiti osim njih samih. Ili mene. :-)
Usput, drazi mi je nemir nego prijetvorni mir.
<3
prijateljstvo, ali sa seksommativka wrote:Jer u posljednje vrijeme ljudi pokušavaju narušiti naš odnos. Nisam osoba koja ima puno ljudi s kojima se druži. Kako tu, tako i u privatnom životu. Ponekad imam osjećaj da ljudi ne podnose mir, već da je većina sazdana od nemira. Meni je prijateljstvo draže od ljubaviviolator wrote:mativka wrote:Draga, nadovezala si se na moj post i indirektno natuknula da s njime podcjenjujem osobu s kojom se volim našaliti.violator wrote:mativka wrote:
Ovo je u svakom slučaju bolje od donošenja zaključka za drugoga.
Razumis?
2014-04-16
¸
ako ti netko izvana može narušit odnos, onda ta druga osoba nije baš.. ili ti nisi baš :D
ako ti netko izvana može narušit odnos, onda ta druga osoba nije baš.. ili ti nisi baš :D
kic wrote:aben wrote:još gore, to su članci a ne pitanja.kic wrote:aben wrote:a bokte, ne će biti za mirovine...kic wrote:
nek se nes dogadja, zato sam dao potpis..
ve, jena druga u vladi se stvara
i trese, dršće birokratska bara
ot san u politici da bi mogo sjati
moja kaplja odbija ga tkati
2014-04-16
kic wrote:¸
youre underestimating others, ali ipak nojčešće to pukne drukčije;
ljudi prije ili kasnije želu naplotiti svoju odanost. mene su puno puti žene izabrale za svoga favorita na forumu, i unda ka vidu da puno zujin a malo meda dojin, unda se naljutu:)
2014-04-16
kako se vodun zalipi za stijenku kade, ako koltrina s vanjske strane ni mokra?aben wrote:koltrina ne smi visiti iznad stijenke kade, moro biti 5 centimetri udaljenija prema vunka. unda se dno koltrine vodun zalipi za stijenku kade i učini luk zbog česa imoš više volumena. ni mi problijem učiti vas o užasima socijalizma, ali ove osnove ste već tribali savladati do saNoor wrote:nema na čemu :)PhoebeBuffay wrote:
Sad mi je jasno!
Hvala noor
inače, tu zvjesu mrzim...čim pustiš vodu, ona se uvlači u unutrašnjost "kabine" i lijepi se po nogama...ako joj donji rub staviš s vanjske strane tuš kade, gubi svaku funkciju, jer se voda slijeva po podu kupaone...
bzvz
E, a nego kako!!!:)aben wrote:prijateljstvo, ali sa seksommativka wrote:Jer u posljednje vrijeme ljudi pokušavaju narušiti naš odnos. Nisam osoba koja ima puno ljudi s kojima se druži. Kako tu, tako i u privatnom životu. Ponekad imam osjećaj da ljudi ne podnose mir, već da je većina sazdana od nemira. Meni je prijateljstvo draže od ljubaviviolator wrote:mativka wrote:Draga, nadovezala si se na moj post i indirektno natuknula da s njime podcjenjujem osobu s kojom se volim našaliti.violator wrote:
Razumis?
Guest- Guest
ali je.Noor wrote:kako se vodun zalipi za stijenku kade, ako koltrina s vanjske strane ni mokra?aben wrote:koltrina ne smi visiti iznad stijenke kade, moro biti 5 centimetri udaljenija prema vunka. unda se dno koltrine vodun zalipi za stijenku kade i učini luk zbog česa imoš više volumena. ni mi problijem učiti vas o užasima socijalizma, ali ove osnove ste već tribali savladati do saNoor wrote:nema na čemu :)PhoebeBuffay wrote:
Sad mi je jasno!
Hvala noor
inače, tu zvjesu mrzim...čim pustiš vodu, ona se uvlači u unutrašnjost "kabine" i lijepi se po nogama...ako joj donji rub staviš s vanjske strane tuš kade, gubi svaku funkciju, jer se voda slijeva po podu kupaone...
bzvz
skuplje koltrinice (one od 30 kun) pušćaju vodu, i to prilično. jo sun prvo uze one od 12 kun, i zajebo se, jer su obična kesa, pa ne sluša
2014-04-16
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50