Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
za tuš, bila su vrata ali je jedna strana otišla pa je uvijek voda prolazila..
mislim da je najbolje pločice i zavjese imati.. najbolje je ako je s tri strane zid pločica, ali sad..
:) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:mativka wrote:Abende, jel ovo gay?:)kic wrote:
valovi i dupini.
odustala od svakog vlastitog misljenja?
Guest- Guest
Sad mi je jasno!Noor wrote:ne zavjesa za tuš kabinu, nego za tuš kaduPhoebeBuffay wrote:Zavjese za tus kabinu?
Nikada za to nisam cula.
Mi imamo trokutastu nisku kadu sa tus kabinom.
Kada nam je bila sa tom zavjesom.
Hvala noor
Guest- Guest
mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:mativka wrote:Abende, jel ovo gay?:)kic wrote:
valovi i dupini.
Muski i zenski kut gledanja na stvari? Postoji samo uvjetovani ili, u ovom slucaju, podcjenjivacki..
Guest- Guest
aben wrote:ma to je analogija s knjigovodstvon, u mon biznisu nema šoldov.mativka wrote:Pa ti!aben wrote:mativka wrote:Hmm, jel čovik s šoldima, opasan čovik?!:)aben wrote:
pa imun neveliki kapacitet stvori iskima morin žonglirati u any given moment,
sa su ti završni računi ki mi zauzimaju memoriju, za svi sedmice će forum imati moju potpunu pozornost, a unda pizdarije poput crnaca u nestlovoj tvornici smrti više ne će moći projti.
rastirati ću ove socijaliste ovo leto, prvi put s vjerojatno flat rate broadband mobilnin interneton:)
ki čovik?
Još nisi ni napravio završni račun, a već trljaš ruke i prijetiš :)
ali imo slobodnoga vrimena, a ča misliš, kako ću ga potrošiti nego ako ne na patroliranje vuder...
Pa ja, boze sacuvaj da izadjes negdje sa zenicom.. :D Treba forumski zivalj "preobracat'", vazne su to stvari.
Guest- Guest
nema na čemu :)PhoebeBuffay wrote:
Sad mi je jasno!
Hvala noor
inače, tu zvjesu mrzim...čim pustiš vodu, ona se uvlači u unutrašnjost "kabine" i lijepi se po nogama...ako joj donji rub staviš s vanjske strane tuš kade, gubi svaku funkciju, jer se voda slijeva po podu kupaone...
bzvz
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ako računoš svit po sebi, grišti ćeš puno.violator wrote:aben wrote:ma to je analogija s knjigovodstvon, u mon biznisu nema šoldov.mativka wrote:Pa ti!aben wrote:mativka wrote:
Hmm, jel čovik s šoldima, opasan čovik?!:)
ki čovik?
ali imo slobodnoga vrimena, a ča misliš, kako ću ga potrošiti nego ako ne na patroliranje vuder...
Pa ja, boze sacuvaj da izadjes negdje sa zenicom.. :D Treba forumski zivalj "preobracat'", vazne su to stvari.
u riki je možda poželjno staviti vrećin u nos, i teško zarodjeno slobodno vrime trošiti iščući zeleniju trovu,
ali to je rika
2014-04-16
kic wrote:violator wrote:"on 28.04.18 12:05
Dovrsavam kavu u svojoj bijeloj salici i odjednom mi iskrsne dio jutarnjeg sna.
Bijah u stanu jedne poznanice. Njeno blijedo, nenasminkano lice dalo mi je naslutiti da sam je iznenadila u trenucima nekih neodgodivih obaveza. U snu, ali i na javi, interpretatorica je tarot karata i poznavateljica jos nekih metoda uvida u psihu (i dusu). Psihologinja. Upitah je tiho, s izvjesnom nelagodom zbog loseg tajminga, da mi otkrije moju pravu narav, ocekujuci rasprostiranje karata ili njen visesmisleni monolog. No umjesto toga posegnula je za povecim bijelim papirom iz likovne mape i, u tren oka, oslikala njegovu povrsinu. Vidjeh nocno nebo i leteceg polarnog medvjeda. Na njegovim ledjima, sjedila je djevojka koja je odrzavala ravnotezu drzeci se desnom rukom za podeblju zraku svjetlosti. Nakon sto sam osmotrila sliku, poznanica je progovorila i pojasnila mi da slika predstavlja i dva aspekta u svakom covjeku. Prvi zaboravih, no drugi bijase - VOLJA."
Cini mi se da je ovaj nedostajući dio bila ljubav. :)
love under will shall be the law..
ne mogu se sjetiti niceg pametnog u vezi sna, bas je kreativan, malo me podsjeca na sam kraj Majstora i Margarite kad putuju po nebeskom svodu.. morao bih to opet proctitati zaboravih kako je islo tocno..
Wow, nisam se dosjetila ni Crowleya, ni Majstora i Margarite, hvala! :-) Zapravo, nisam se pozabavila mogucim tumacenjima sna, osim sto me je ova slika djevojke koja se pridrzava za zvjezdanu zraku i jase polarnog medvjeda podsjetila na zvijezdu Arcturus. :-)
P.S. mislim da je prije Crowleya sv. Augustin imao slicnu formulaciju - "ljubi i cini sto hoces". :-)
P.P.S. The traditional name Arcturus derives from Ancient Greek ρκτο ρος (Arktouros) and means "Guardian of the Bear", [9]
ultimately from ρκτος (arktos), "bear" [10] and ο ρος (ouros), "watcher, guardian". [11] It has been known by this name since at least the time of Hesiod. [12]
Guest- Guest
aben wrote:ako računoš svit po sebi, grišti ćeš puno.violator wrote:aben wrote:ma to je analogija s knjigovodstvon, u mon biznisu nema šoldov.mativka wrote:Pa ti!aben wrote:
ki čovik?
u riki je možda poželjno staviti vrećin u nos, i teško zarodjeno slobodno vrime trošiti iščući zeleniju trovu,
ali to je rika
Wtf? Daj, Aben, promisli prije nego bubnes. :-D
Guest- Guest
koltrina ne smi visiti iznad stijenke kade, moro biti 5 centimetri udaljenija prema vunka. unda se dno koltrine vodun zalipi za stijenku kade i učini luk zbog česa imoš više volumena. ni mi problijem učiti vas o užasima socijalizma, ali ove osnove ste već tribali savladati do saNoor wrote:nema na čemu :)PhoebeBuffay wrote:
Sad mi je jasno!
Hvala noor
inače, tu zvjesu mrzim...čim pustiš vodu, ona se uvlači u unutrašnjost "kabine" i lijepi se po nogama...ako joj donji rub staviš s vanjske strane tuš kade, gubi svaku funkciju, jer se voda slijeva po podu kupaone...
bzvz
2014-04-16
:) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:mativka wrote:Abende, jel ovo gay?:)kic wrote:
valovi i dupini.
Muski i zenski kut gledanja na stvari? Postoji samo uvjetovani ili, u ovom slucaju, podcjenjivacki..
No, ako nekoga ne cijeniš, tj. Ukoliko nekoga podcjenjuješ, sigurno se ne bi tolike godine intenzivno družio s tom osobom. Ne razumijem potrebu miješati se u nečije odnose. Na moju provokaciju, on je vratio i to je dio našeg boc-boc odnosa :)
Guest- Guest
a e, imaju srbov skoro više nego zadarkic wrote:
reka bre!
2014-04-16
kic wrote:
sta je koltrina?
materijo ki staviš da ti visi pored kade, da voda ne moči okolo
2014-04-16
bic boc je odnos medju svin ženami i muškimamativka wrote::) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:mativka wrote:
Abende, jel ovo gay?:)
No, ako nekoga ne cijeniš, tj. Ukoliko nekoga podcjenjuješ, sigurno se ne bi tolike godine intenzivno družio s tom osobom. Ne razumijem potrebu miješati se u nečije odnose. Na moju provokaciju, on je vratio i to je dio našeg boc-boc odnos
2014-04-16
A kako bi nazvao odnos među ženama?:)aben wrote:bic boc je odnos medju svin ženami i muškimamativka wrote::) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:
No, ako nekoga ne cijeniš, tj. Ukoliko nekoga podcjenjuješ, sigurno se ne bi tolike godine intenzivno družio s tom osobom. Ne razumijem potrebu miješati se u nečije odnose. Na moju provokaciju, on je vratio i to je dio našeg boc-boc odnos
Guest- Guest
mativka wrote::) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:mativka wrote:
Abende, jel ovo gay?:)
No, ako nekoga ne cijeniš, tj. Ukoliko nekoga podcjenjuješ, sigurno se ne bi tolike godine intenzivno družio s tom osobom. Ne razumijem potrebu miješati se u nečije odnose. Na moju provokaciju, on je vratio i to je dio našeg boc-boc odnosa :)
U cije se ja to odnose mijesam?! Jesam li upala u kakav privatan razgovor? Ne znam, mozda slucajno zalutah u neciji inbox.
Guest- Guest
čuješ,mativka wrote:A kako bi nazvao odnos među ženama?:)aben wrote:bic boc je odnos medju svin ženami i muškimamativka wrote::) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote:
:) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)
neke stvori u prirodi su stvarno tužne, prokleto tužne. tu čovik nemo ča učiniti, osim konstatirati činjenice.
žene prema ženami su jedna od tih stvori.
2014-04-16
evo, vidiš o čemu govorinviolator wrote:mativka wrote::) razumijem, razumijem :)violator wrote:mativka wrote::) Ma ne. Meni je slatko, ali zanimao me muški kut gledanja na istu stvar :)kic wrote:
U cije se ja to odnose mijesam?! Jesam li upala u kakav privatan razgovor? Ne znam, mozda slucajno zalutah u neciji inbox.
2014-04-16
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50