Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
:Dmativka wrote:Ma, skužit ću po najjadnijem parkiranom autu :)PhoebeBuffay wrote:mativka wrote:Ja sam već škicnula preko satelita :)
Tresu mu se gacice
Guest- Guest
Meni se svidio ovaj citat:):
“Kad se otkrije ubojstvo supružnika, prva osoba na koju se posumnja je drugi supružnik: to mnogo govori o tome šta svijet misli o porodici.”George Orwell
“Kad se otkrije ubojstvo supružnika, prva osoba na koju se posumnja je drugi supružnik: to mnogo govori o tome šta svijet misli o porodici.”George Orwell
Guest- Guest
drugi su ljudimativka wrote:Aha, meni otvorio neki gdje je šarena zgrada prekoputa. Zapravo su sve zgrade. Ja nikako skužiti tu razliku između vlaja i kako se drugi zovu?aben wrote:da, imo dvo lidla u zadru, ne bi voli da misliš da živin među onin vlasima gorikamativka wrote:Tu živiš?aben wrote:kvart se zove maslina
2014-04-16
Ah, vi muški il nogomet il košarka. A, što je s nama ženama?!:)kic wrote:
Liga prvaka
Guest- Guest
hvala :)violator wrote:Noor wrote:ja bi..molim te :)violator wrote:Mate, a kako izgledaju? :)
U pon sam uhvatila Misakov NRZ o NLO-otmicama. Zgodno je bilo.. hoces link?
Eko, Eko! :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hahaha, a što imate jedni protiv drugih?aben wrote:drugi su ljudimativka wrote:Aha, meni otvorio neki gdje je šarena zgrada prekoputa. Zapravo su sve zgrade. Ja nikako skužiti tu razliku između vlaja i kako se drugi zovu?aben wrote:da, imo dvo lidla u zadru, ne bi voli da misliš da živin među onin vlasima gorikamativka wrote:Tu živiš?aben wrote:kvart se zove maslina
Guest- Guest
oni ne razumu da su drukčiji, oni ne vidu rozliku;mativka wrote:Hahaha, a što imate jedni protiv drugih?aben wrote:drugi su ljudimativka wrote:Aha, meni otvorio neki gdje je šarena zgrada prekoputa. Zapravo su sve zgrade. Ja nikako skužiti tu razliku između vlaja i kako se drugi zovu?aben wrote:da, imo dvo lidla u zadru, ne bi voli da misliš da živin među onin vlasima gorikamativka wrote:
Tu živiš?
to su potomci turaka, graničari, srbi, ljudi kamena, grezi...imaju puno dobrih osobina, ali jo se ne volin mišati išnjima jer su sirovine
2014-04-16
nogomet, bogati, ča drugo nego rausNoor wrote:rekao je raus :)kic wrote:
Liga prvaka
2014-04-16
jedino kad na red dojde seksmativka wrote:Ah, vi muški il nogomet il košarka. A, što je s nama ženama?!:)kic wrote:
Liga prvaka
2014-04-16
Hmm, a od kojeg koljena je uvjet čistoće?aben wrote:oni ne razumu da su drukčiji, oni ne vidu rozliku;mativka wrote:Hahaha, a što imate jedni protiv drugih?aben wrote:drugi su ljudimativka wrote:Aha, meni otvorio neki gdje je šarena zgrada prekoputa. Zapravo su sve zgrade. Ja nikako skužiti tu razliku između vlaja i kako se drugi zovu?aben wrote:
da, imo dvo lidla u zadru, ne bi voli da misliš da živin među onin vlasima gorika
to su potomci turaka, graničari, srbi, ljudi kamena, grezi...imaju puno dobrih osobina, ali jo se ne volin mišati išnjima jer su sirovine
Guest- Guest
Koji je najbolji u snu?!:)aben wrote:jedino kad na red dojde seksmativka wrote:Ah, vi muški il nogomet il košarka. A, što je s nama ženama?!:)kic wrote:
Liga prvaka
Guest- Guest
kakova čistoća?mativka wrote:Hmm, a od kojeg koljena je uvjet čistoće?aben wrote:oni ne razumu da su drukčiji, oni ne vidu rozliku;mativka wrote:Hahaha, a što imate jedni protiv drugih?aben wrote:drugi su ljudimativka wrote:
Aha, meni otvorio neki gdje je šarena zgrada prekoputa. Zapravo su sve zgrade. Ja nikako skužiti tu razliku između vlaja i kako se drugi zovu?
2014-04-16
a, nojlakški, u svakon slučajumativka wrote:Koji je najbolji u snu?!:)aben wrote:jedino kad na red dojde seksmativka wrote:Ah, vi muški il nogomet il košarka. A, što je s nama ženama?!:)kic wrote:
Liga prvaka
2014-04-16
Pa čistoća gena.aben wrote:kakova čistoća?mativka wrote:Hmm, a od kojeg koljena je uvjet čistoće?aben wrote:oni ne razumu da su drukčiji, oni ne vidu rozliku;mativka wrote:Hahaha, a što imate jedni protiv drugih?aben wrote:
drugi su ljudi
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50