Pucnjava u Zagrebu, čuju se rafali na ulici
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pucnjava u Zagrebu, čuju se rafali na ulici
Pucnjava u Zagrebu, čuju se rafali na ulici: Deca zatvorena u obližnjem vrtiću, policija pregovara za napadačem (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2961487-pucnjava-u-zagrebu-cuju-se-rafali-na-ulici-deca-zatvorena-u-obliznjem-vrticu-policija-pregovara-za-napadacem-video
U blizini se, kako je spomenuto, nalazi dečji vrtić. U njemu se nalaze deca kojima su došli roditelji
http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2961487-pucnjava-u-zagrebu-cuju-se-rafali-na-ulici-deca-zatvorena-u-obliznjem-vrticu-policija-pregovara-za-napadacem-video
Guest- Guest
Re: Pucnjava u Zagrebu, čuju se rafali na ulici
Zagrebačka policija primila je dojavu o pucnjavi na zagrebačkim Utrinama. Policija je izašla na teren kako bi utvrdili o čemu se radi.
Kako prenosi Index.hr došlo je do pucnjave. Čulo se više rafala, a policija je naknadno ogradila celo područje
- Prvo sam oko devet i po sati sam čuo neke izdvojene pucnjeve. Nisu to bili rafali već pojedinačna pucnjava. Nakon toga su se u nekim vremenskim intervalima čula tri, četiri odvojena rafala, po zvuku bih rekao da je kalašnjikov. Jedna komšinica kaže da je policija imala jedno tridesetak dojava, kaže da su joj tako rekli policajci.
Policija je prvo došla sa običnim policijskim autom. Oni su nešto gledali oko zgrade. Taman kad su krenuli nazad, opet su se čuli rafali. Pucao je po ulici, a navodno je pucao i u smeru dečjeg vrtića
Guest- Guest
sora
2014-04-19
zeljko komsic
2014-04-19
DRAMA U NOVOM ZAGREBU
POLICIJSKA OPSADA U UTRINAMA NAKON PUCNJAVE IZ KALAŠNJIKOVA! Opkoljeni ulazi u zgradu, traži se čovjek koji je jutros prestravio novozagrebački kvart
OBJAVLJENO:
25.05.2018. u 11:58
NOVO 12.45 - Trenutačno se ništa ne događa ispred zgrade u Šišićevoj. Specijalci su u zgradi, ostali su se sklonili od kiše, a na mjesto događaja došli su Pavle Kalinić i Ivica Lovrić.
-------------------------
12.35 -Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala.
12.25 - U Šišićevoj ulici na terenu je i obična policija, ali i interventna. Opkoljeni su ulazi u zgradu, ali čini se da policija još uvijek ne zna odakle se pucalo.
Pretpostavlja se da je čovjek pucao iz kalašnjikova, rafali su se čuli u dva navrata. Svjedoci nam kažu da se nakon rafala čuo plač djece iz obližnjeg vrtića, ali čini se da nema ozlijeđenih. Nakon pucnjave sva djeca su povučena u prostorije vrtića.
Policija je dobila dojavu da je u petak između 10.30 i 11 sati u zagrebačkom kvartu Utrine došlo do pucnjave, potvrdili su za Jutarnji.hr iz Policijske uprave Zagrebačke.
- Odmah po dojavi policijski službenici su izašli na teren gdje pokušavaju utvrditi što se dogodilo, rekli su kratko iz policije.
POLICIJSKA OPSADA U UTRINAMA NAKON PUCNJAVE IZ KALAŠNJIKOVA! Opkoljeni ulazi u zgradu, traži se čovjek koji je jutros prestravio novozagrebački kvart
- Jutarnji.hr,
- Ana Roksandić
AUTOR:
OBJAVLJENO:
NOVO 12.45 - Trenutačno se ništa ne događa ispred zgrade u Šišićevoj. Specijalci su u zgradi, ostali su se sklonili od kiše, a na mjesto događaja došli su Pavle Kalinić i Ivica Lovrić.
12.35 -Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala.
12.25 - U Šišićevoj ulici na terenu je i obična policija, ali i interventna. Opkoljeni su ulazi u zgradu, ali čini se da policija još uvijek ne zna odakle se pucalo.
Pretpostavlja se da je čovjek pucao iz kalašnjikova, rafali su se čuli u dva navrata. Svjedoci nam kažu da se nakon rafala čuo plač djece iz obližnjeg vrtića, ali čini se da nema ozlijeđenih. Nakon pucnjave sva djeca su povučena u prostorije vrtića.
Policija je dobila dojavu da je u petak između 10.30 i 11 sati u zagrebačkom kvartu Utrine došlo do pucnjave, potvrdili su za Jutarnji.hr iz Policijske uprave Zagrebačke.
- Odmah po dojavi policijski službenici su izašli na teren gdje pokušavaju utvrditi što se dogodilo, rekli su kratko iz policije.
Ksenija Puškarić@PuskaricKsenija
[ltr]Netko puca po Utrinama! Odjekuju rafali. Djeci ne daju van iz škole i vrtića. Maks i ja isto u vrtiću[/ltr]
11:50 - 25 May 2018
See Ksenija Puškarić's other Tweets
Guest- Guest
S bebom sam krenula u vrtić po dijete koje mora logopedu. Čula sam pucnjeve, ali sam mislila da netko baca petarde. Tek kad sam došla u vrtić su mi tete rekle da je pucao iz kalašnjikova na vrtić. Pa što je ovo?!
Sad se navodno skriva oko škole. Izvan sebe sam", kaže nam mama iz Utrina koja se zatekla nedaleko mjesta pucnjave.
Sad se navodno skriva oko škole. Izvan sebe sam", kaže nam mama iz Utrina koja se zatekla nedaleko mjesta pucnjave.
Guest- Guest
Dodaje da je nevjerojatno, ali da desetak minuta nakon incidenta nije bilo uopće policije.
"Ne znam što da radim. Unutra sam ostala. U vrtiću sve normalno, klinci ručaju, pripremaju predstave. Tete malo u panici, ja čekam pa ćemo vidjeti. Ići van s glavom u torbi s troje djece, jedno beba?! Nitko ništa ne govori!", kaže nam.
U Šišićevoj ulici na terenu je obična policija, ali i interventna. Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala, piše Jutarnji list.
Po vrtiću se priča da se napadač skriva iza škole, koja je u blizini. Puno zabrinutih roditelja je došlo pokupiti djecu, ali nitko zapravo ne zna što se točno događa.
"Kolege su na terenu i pokušavaju utvrditi što se dogodilo i gdje se dogodilo. Pretražujemo sve živo, ali još nismo dobili povratnu informaciju s terena", rekli su nam u PU zagrebačkoj.
Milivoj Keber / CROPIX
Tajnica osnovne škole Mladost Mira Kasun rekla nam je da su dobili informaciju od policije da puste djecu kući tako da su sva djeca oko 12.30 puštena s nastave.
pucnjava
Utrine
"Ne znam što da radim. Unutra sam ostala. U vrtiću sve normalno, klinci ručaju, pripremaju predstave. Tete malo u panici, ja čekam pa ćemo vidjeti. Ići van s glavom u torbi s troje djece, jedno beba?! Nitko ništa ne govori!", kaže nam.
U Šišićevoj ulici na terenu je obična policija, ali i interventna. Specijalci s dugim cijevima češljaju cijelu zgradu, navodno je pucano s četvrtog kata, ali još se ne zna u kojem ulazu. Ispalio je nekoliko pojedinačnih hitaca i dva kratka rafala, piše Jutarnji list.
Po vrtiću se priča da se napadač skriva iza škole, koja je u blizini. Puno zabrinutih roditelja je došlo pokupiti djecu, ali nitko zapravo ne zna što se točno događa.
"Kolege su na terenu i pokušavaju utvrditi što se dogodilo i gdje se dogodilo. Pretražujemo sve živo, ali još nismo dobili povratnu informaciju s terena", rekli su nam u PU zagrebačkoj.
Milivoj Keber / CROPIX
Tajnica osnovne škole Mladost Mira Kasun rekla nam je da su dobili informaciju od policije da puste djecu kući tako da su sva djeca oko 12.30 puštena s nastave.
pucnjava
Utrine
Guest- Guest
prckov wrote:sora
sora danas slavi a pederi odma specijalce na ulice...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
kaja
2014-04-19
asila?
2014-04-19
zeljka markic?
2014-04-19
jakov nije izdrzo?
2014-04-19
crvenkasti?
2014-04-19
asila popizdio radi kreperije...prckov wrote:asila?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:asila popizdio radi kreperije...prckov wrote:asila?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
pernar
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pucnjava u Parizu : Rafali u đamiji , najmanje jedna osoba teško ranjena
» Dva na dva Rafali
» Kad će Rafali za Srbiju ?
» Rafali nad Zagrebom
» Njemački ministar pred Kolindom oprao Hrvatsku, svi su se pravili da ga ne čuju
» Dva na dva Rafali
» Kad će Rafali za Srbiju ?
» Rafali nad Zagrebom
» Njemački ministar pred Kolindom oprao Hrvatsku, svi su se pravili da ga ne čuju
Page 1 of 2