Ode i Morgan Freeman
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ode i Morgan Freeman
Što smo ti skrivili mi južni Slavonci da nas uspoređuješ s Debom?aben wrote:marcellus wrote:Metuzalem wrote:dajem ti max 3 godine, kada ćeš postati žestoki konzervativac.debotoijusto wrote:strasnoTvrdi kako je Freeman svakodnevno komentirao njezinu odjeću i izgled, a često joj je i dirao donji dio leđa.
louis je zamolio zene moze li u njihovom prisustvu masturbirati a one to proglasile zlostavljanjem sto je sljedece ? zlostavljao me mrkim pogledom ?
preglup je za to
trebaće mu bar 30
uostalom svi smo bili liberali kad smo bili u pubertetu, neko odraste neko ne
deboto i jušto ni liberal, un je ljevičar, jugoslavonac.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zašto ti smeta Freeman, dobar je glumac?marcellus wrote:koliko mi kmečanje glupih pičaka koje su napravile karijeru preko casting coucha jer im se nije dalo peć krumpiriće u mcdonaldsu a sad su si umislile da su bogom dane glumice ide na kurac, toliko mi je drago da ovaj iritantni lik najebe...
marcellus wrote:Metuzalem wrote:dajem ti max 3 godine, kada ćeš postati žestoki konzervativac.debotoijusto wrote:strasnoTvrdi kako je Freeman svakodnevno komentirao njezinu odjeću i izgled, a često joj je i dirao donji dio leđa.
louis je zamolio zene moze li u njihovom prisustvu masturbirati a one to proglasile zlostavljanjem sto je sljedece ? zlostavljao me mrkim pogledom ?
preglup je za to
trebaće mu bar 30
uostalom svi smo bili liberali kad smo bili u pubertetu, neko odraste neko ne
jasna stvar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Zašto ti smeta Freeman, dobar je glumac?marcellus wrote:koliko mi kmečanje glupih pičaka koje su napravile karijeru preko casting coucha jer im se nije dalo peć krumpiriće u mcdonaldsu a sad su si umislile da su bogom dane glumice ide na kurac, toliko mi je drago da ovaj iritantni lik najebe...
Freeman je ono liberal, politički korektan, feminist, rusofob...zadnji šrkalj one loše strane amerike i propagande...
nek ga je jebalo ono što je sam propagiraO
2015-08-06
S tim stvarima nisam upoznat, doživljavam ga isključivo kao glumca, a u tom je dobar.
Šiptaroljubac. Govno po PS-u.epikur37 wrote:Regoč wrote:Zašto ti smeta Freeman, dobar je glumac?marcellus wrote:koliko mi kmečanje glupih pičaka koje su napravile karijeru preko casting coucha jer im se nije dalo peć krumpiriće u mcdonaldsu a sad su si umislile da su bogom dane glumice ide na kurac, toliko mi je drago da ovaj iritantni lik najebe...
Freeman je ono liberal, politički korektan, feminist, rusofob...zadnji šrkalj one loše strane amerike i propagande...
epikur37 wrote:
Pa prije par mjeseci je objavio rat rusiji :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lik se više manje uživo u ulogu "savjesti" i moralne vertikale amerike...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
not completly true...kći posvojene kćeri... i gdje piše da je bila maloletnica?claire wrote:ženinu unuku.marcellus wrote:uppity nigger, pravi feminst i politički korektan
inače priča se da je jebava svoju unuku
pedofilčina.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:not completly true...kći posvojene kćeri... i gdje piše da je bila maloletnica?claire wrote:ženinu unuku.marcellus wrote:uppity nigger, pravi feminst i politički korektan
pedofilčina.
fin neki djedica...
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:not completly true...kći posvojene kćeri... i gdje piše da je bila maloletnica?claire wrote:ženinu unuku.marcellus wrote:uppity nigger, pravi feminst i politički korektan
pedofilčina.
fin neki djedica...
Pazi na unuče, u svakom pogledu
i onda malu dečko džanki izrezbari nožem...
2014-04-15
Neka se okani pičetine i preventivno popuši Gandalfu u dobrom duhu političke korektnosti. Ostavit će ga na miru svi.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Znale smo ako je on na setu da ne smijemo nositi top niti imalo pokazivati svoje grudi. Također pazile smo da ne nosimo usku odjeću - istaknula je producentica.
To je ženska iracionalnost i ambivalecija.
Najveće žensko dostignuće i san svake žene da lijepo izgleda. O tome neprestano razmišljaju i vode brigu.
Međutim, onaj tko to otvoreno primjećuje, za njih je napasnik.
Moraš se praviti da ih ne vidiš. A onda su nesretne jer se toliko trude da budu lijepe.
Uvijek sam se čudio.
crvenkasti-
2014-04-17
njega mi nije žao, pokusao je što je sam izasrao, kako bi kazao narodni poslanik...epikur37 wrote:Regoč wrote:Zašto ti smeta Freeman, dobar je glumac?marcellus wrote:koliko mi kmečanje glupih pičaka koje su napravile karijeru preko casting coucha jer im se nije dalo peć krumpiriće u mcdonaldsu a sad su si umislile da su bogom dane glumice ide na kurac, toliko mi je drago da ovaj iritantni lik najebe...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
IamOneofYou wrote:kao mlađi bio sam fan nacional socijalizma i ostalih ljevičarskih sranja, sada sam čista čista desnica. ideološka desnica(individualizam iznad kolektiva) i ekonomska desnica(ekonomske slobode na maximum)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
jebiga, ovdje je uprsko
ne priznaje zrtvologiju na osnovu rase
ne priznaje zrtvologiju na osnovu rase
2014-04-19
TEŠKA BLAMAŽA CNN-a?
'Sve je izmišljeno, a ovo što ste napravili je laž i manipulacija. Odmah povucite priču, uništili ste jedan život u treptaju oka'
"CNN-u smo dostavili objektivne dokaze, uključujući i izjave navodnih žrtava koje 'on the record' negiraju da su se incidenti stvarno dogodili", kazao je odvjetnik Robert Schwartz u priopćenju.
CNN je optužio za malicioznost, manipulaciju, laž, zloupotrebu, novinarsku nesavjesnost i izostanak uredničke kontrole.
"CNN-u smo dokazali, izvan svake sumnje, da je cijela priča izmišljena. Napadom na Morgana Freemana potpuno je pokopana vjerodostojnost CNN-a", poručio je.
'Sve je izmišljeno, a ovo što ste napravili je laž i manipulacija. Odmah povucite priču, uništili ste jedan život u treptaju oka'
"CNN-u smo dostavili objektivne dokaze, uključujući i izjave navodnih žrtava koje 'on the record' negiraju da su se incidenti stvarno dogodili", kazao je odvjetnik Robert Schwartz u priopćenju.
CNN je optužio za malicioznost, manipulaciju, laž, zloupotrebu, novinarsku nesavjesnost i izostanak uredničke kontrole.
"CNN-u smo dokazali, izvan svake sumnje, da je cijela priča izmišljena. Napadom na Morgana Freemana potpuno je pokopana vjerodostojnost CNN-a", poručio je.
gargamel0101 wrote:IamOneofYou wrote:kao mlađi bio sam fan nacional socijalizma i ostalih ljevičarskih sranja, sada sam čista čista desnica. ideološka desnica(individualizam iznad kolektiva) i ekonomska desnica(ekonomske slobode na maximum)
čovjek bez zajednice, zajednica bez države su kao govno na prtini...
2015-08-06
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ako se dokaze morat ce promijeniti prezime.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Morgan Freeman proglasio rat Rusiji
» Nato: Morgan Freeman je žrtva farmi trolova u Petrogradu
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Reuters javlja o prvom odlasku banke iz Londona: Morgan Stanley seli 2.000 zaposlenika?
» Nato: Morgan Freeman je žrtva farmi trolova u Petrogradu
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Reuters javlja o prvom odlasku banke iz Londona: Morgan Stanley seli 2.000 zaposlenika?
Page 2 of 3