Burne reakcije na naputak o braniteljima kojeg je potpisala Divjak
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Burne reakcije na naputak o braniteljima kojeg je potpisala Divjak
Pa prije sam bio blažiaben wrote:
Zato ja nemam dvojbe uopće šta bi moj potez bio : sve ukinit
no šit, šerlok
Muški su mogli a žene tek kad rode troje djece
Sad pošto neće da ukinu ženama onda ja ukidam fakultete skroz i svaka od ove dvije metode ih ukida na kraju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uvozit će se studenti iz Bosne i Nigerije.RayMabus wrote:Manje ljudi = manje studenata = manje smjerova na fakultetima = manje predavača
Osnovne i srednje škole još će se nekako i oporavit jer će se napravit kakva takva demografska obnova , jer su obvezne i je nije žensko reproduktivno razdoblje
Fakulteti se neće oporaviti nikad jer su im 60% polaznika mlade žene koje u budućnosti će trebati rađat a ne tući karijeru
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Pa prije sam bio blažiaben wrote:
Zato ja nemam dvojbe uopće šta bi moj potez bio : sve ukinit
no šit, šerlok
Muški su mogli a žene tek kad rode troje djece
Sad pošto neće da ukinu ženama onda ja ukidam fakultete skroz i svaka od ove dvije metode ih ukida na kraju
da ti znoš ča se čini na otin fakultetima, ne bi ti padalo na pamet biti blaži,
odma bi okupi federacijusku armiju i sravni bi sa zemljon sve skule
2014-04-16
To je za neke fakultete izvedivo ne za svemelkior wrote:Uvozit će se studenti iz Bosne i Nigerije.RayMabus wrote:Manje ljudi = manje studenata = manje smjerova na fakultetima = manje predavača
Osnovne i srednje škole još će se nekako i oporavit jer će se napravit kakva takva demografska obnova , jer su obvezne i je nije žensko reproduktivno razdoblje
Fakulteti se neće oporaviti nikad jer su im 60% polaznika mlade žene koje u budućnosti će trebati rađat a ne tući karijeru
Bit će ali to je manji dio priče kad su fakulteti u pitanju
2014-04-11
Strani studenti su 1% priče i nebitni za to upravo jer su 1% ukupnih studenata i to uglavnom na nekim specijaliziranim fakultetima
Pričamo o ovih 99% studenata na razini Hr
Ako neukineš fakultete povlačiš i osnovne i srednje škole te stanovništvo na dno plus na kraju i fakulteti propadaju
Imaš izbor spasiti nešto zabranjivanjem jedne stvari ili uništiti sve
Pričamo o ovih 99% studenata na razini Hr
Ako neukineš fakultete povlačiš i osnovne i srednje škole te stanovništvo na dno plus na kraju i fakulteti propadaju
Imaš izbor spasiti nešto zabranjivanjem jedne stvari ili uništiti sve
2014-04-11
I to nevrijedi samo za Hrvatsku nego mnoge zemlje u okruženju
Onaj tko u svojoj zemlji nepolomi fakultetski lobi demografski nestaje
Onaj tko u svojoj zemlji nepolomi fakultetski lobi demografski nestaje
2014-04-11
Ministarstvo obrazovanja postaje ministarstvo uhljeba onog trena kad se smanjuje broj učenika a povećava broj nastavnika
Društvo nemože plaćati toliki nastavni kadar
Ministarstvo demografije je bitnije od ministarstva obrazovanja jer bez djece nema ni škole ni nastave ni nastavnika
Lovu koja se do sada davala ministarstvu obrazovanja od sada treba davati ministarstvu demografije
Društvo nemože plaćati toliki nastavni kadar
Ministarstvo demografije je bitnije od ministarstva obrazovanja jer bez djece nema ni škole ni nastave ni nastavnika
Lovu koja se do sada davala ministarstvu obrazovanja od sada treba davati ministarstvu demografije
2014-04-11
Maks u sridu
https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/mario-maks-slavicek-otvoreno-pismo-drugarici-mrak-taritas
https://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/mario-maks-slavicek-otvoreno-pismo-drugarici-mrak-taritas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Aemarcellus wrote:naravno kad srbin s 2000 glasova ili cigo s 300 ima iste ovlasti u saboru ko i normalan zastupnik kojem je za to trebalo 13 - 14 000 glasova onda je ok i ne smije se pitat zašto je sustav takav da uvijek osam manjinaca određuje ko će vladati neovisno o rezultatima izbora
to je drugo
2014-04-15
skacu na noge oni koji sami imaju dobre povlastice i privilegije..
2015-09-08
aben wrote:RayMabus wrote:Vi se šalite a ja već gledam koliko ću fakulteta ukinit po manjim gradovima diljem Hr
Jbga nema tko studirati, gasi
no, no,
manjak studentov->restrukturiranje fakultetov-> dodatno zapošljavanje radi povećanog opsega poslo oko restrukturiranja
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:Aemarcellus wrote:naravno kad srbin s 2000 glasova ili cigo s 300 ima iste ovlasti u saboru ko i normalan zastupnik kojem je za to trebalo 13 - 14 000 glasova onda je ok i ne smije se pitat zašto je sustav takav da uvijek osam manjinaca određuje ko će vladati neovisno o rezultatima izbora
to je drugo
Isti kurac, a ista je i sisa...
darth_vader-
2014-04-17
heheh šta misliš ko moj komšija branitelj sa 13 godina a u biti krao po stanovima 1991catabbath wrote:Mala bara a puno krokodila. Mafijaši iz braniteljskih kartela traže nove metode uhljebljivanja svojih parazita ali ta mjesta su već zauzeli civilni uhljebi.
Kermit-
2014-04-17
sto si ga spijunirao ili po onom..'rekao komsija a komsiji komsinica'Kermit wrote:heheh šta misliš ko moj komšija branitelj sa 13 godina a u biti krao po stanovima 1991catabbath wrote:Mala bara a puno krokodila. Mafijaši iz braniteljskih kartela traže nove metode uhljebljivanja svojih parazita ali ta mjesta su već zauzeli civilni uhljebi.
2015-09-08
i tesko da je bio branitelj sa 13 godina..sluzbeno najmlađi branitelj registriran imao je 15 godina i 8 mjeseci u sisku
2015-09-08
pa živi ulicu od mene kako ne bi znaovuksadinare wrote:sto si ga spijunirao ili po onom..'rekao komsija a komsiji komsinica'Kermit wrote:heheh šta misliš ko moj komšija branitelj sa 13 godina a u biti krao po stanovima 1991catabbath wrote:Mala bara a puno krokodila. Mafijaši iz braniteljskih kartela traže nove metode uhljebljivanja svojih parazita ali ta mjesta su već zauzeli civilni uhljebi.
Kermit-
2014-04-17
znaci to ej to..spijuniranje ili tracanje...ono ukrao je zvaku u unionu i mora bit kradljivac 100%...vidi ga..po citav dan vazda vani..ne uci...pripadnik je navijacke grupe..pije pivu ispred diskonta...jos i branitelj...nema druge komsinice nego taj sigurno je jedan od onih koji kad su uzbune provaljiva u stanove..Kermit wrote:pa živi ulicu od mene kako ne bi znaovuksadinare wrote:sto si ga spijunirao ili po onom..'rekao komsija a komsiji komsinica'Kermit wrote:heheh šta misliš ko moj komšija branitelj sa 13 godina a u biti krao po stanovima 1991catabbath wrote:Mala bara a puno krokodila. Mafijaši iz braniteljskih kartela traže nove metode uhljebljivanja svojih parazita ali ta mjesta su već zauzeli civilni uhljebi.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Burne reakcije na gostovanje ulja kod Stankovića:Zašto ugoščuješ primitivca
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Turska potpisala ugovor sa Rusijom za drugi puk S-400
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Turska potpisala ugovor sa Rusijom za drugi puk S-400
Page 3 of 3