Pernar dijeli jagode i komunicira s građanima, popularnost ŽZ jednako raste
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pernar dijeli jagode i komunicira s građanima, popularnost ŽZ jednako raste
IamOneofYou wrote:Pernar je odličan za skupiti fanatike.. znam neke članove ŽZ.. imaju hrpu visoko obrazovanih članova, koji su za Sinčića, da se odreknu glupih teorija zavjere , i da krenu u prave reforme
a imaš hrpu.. ovih low IQ fanatika, kojima je potreban neki .. tito, pavelić, hitler, staljin, neka jaka čvrsta ruka, koji gutaju teorije zavjere , njima je Pernar alpha i omega.. takvi donose ŽZu nekih 5-10% glasova, ti Peranrovci.. međutim ako ŽZ zaista želi sjesti na vlast, trebat će Siničić ublažiti populizam , kao što su ga ublažili Liga Nord i 5* , .. ali Pernar je pre jaka ličnost.. sa jedne strane okružio se likovima poput Bunjca.. i Sinčića.. oni su ipak bete prema Pernaru.. Pernar im kroji mišljenje..
Meni je osobno jako drago da imamo jeda ŽZ, da smo ipak u određenom trendu. Za razliku od političke pustinje u BiH, Srbiji,... Hrvatska se pokazuje kao avantgarda u koraku sa zapadnim trendovima još jednom :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
samo u italiji je izgleda puno lakše srušiti njihov HDZ i SDP, nego u RH.. pogotovo HDZ..Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:Pernar je odličan za skupiti fanatike.. znam neke članove ŽZ.. imaju hrpu visoko obrazovanih članova, koji su za Sinčića, da se odreknu glupih teorija zavjere , i da krenu u prave reforme
a imaš hrpu.. ovih low IQ fanatika, kojima je potreban neki .. tito, pavelić, hitler, staljin, neka jaka čvrsta ruka, koji gutaju teorije zavjere , njima je Pernar alpha i omega.. takvi donose ŽZu nekih 5-10% glasova, ti Peranrovci.. međutim ako ŽZ zaista želi sjesti na vlast, trebat će Siničić ublažiti populizam , kao što su ga ublažili Liga Nord i 5* , .. ali Pernar je pre jaka ličnost.. sa jedne strane okružio se likovima poput Bunjca.. i Sinčića.. oni su ipak bete prema Pernaru.. Pernar im kroji mišljenje..
Meni je osobno jako drago da imamo jeda ŽZ, da smo ipak u određenom trendu. Za razliku od političke pustinje u BiH, Srbiji,... Hrvatska se pokazuje kao avantgarda u koraku sa zapadnim trendovima još jednom :)
naime HDZ gradi bazu uhljeba po javnom sektoru, državnim firmama, lažnim penzijama(90% umirovljenika u RH su lažni penzići, samo 10% imaju realne osnove za penziju), i na temelju takve baze HDZ ima osigurano ... pa čak oko 600 000 - 700 000 glasova.
Živi Zid neshvaća, kada oni govore da "žele zadržati HEP, INU" u državnim rukama, "da neće baš rezati birokraciju" - itd- -- neshvaćaju da u suštini idu u korist HDZa.. mogu oni obećati "nećemo privatizirati HEP", (što je greška) ali u HEPu su svi glasači HDZa i nešto HNSa i ostalih. Nema tamo glasača ŽZa. U raznim stotinama izmišljenih općina i županija i gradova, sve su to glasači HDZa.
ako žele srušiti HDZ sa vlasti, trebaju pomalo osvajati vlast gdje mogu, a onda rezati uhljebe. Recimo oni MOSTovci u Vrgorcu, su osvojili grad, i doslovno režu uhljebe i njihove privilegije - ne samo da će gradu osloboditi lovu za infrastrukturna ulaganja, nego uništavaju buduću HDZovu glasačku bazu... iman još neka saznanja iz ŽZa, (a ja iman poznanstva svugdje :D :D u HDzu, ŽZu, gradu Splitu itd , svugdje znam po nekoliko ljudi ) po nekim kriterijima, iako su po anketama ispred MOSTa skoro duplo, MOST djeluje dosta organiziraniji na lokalnim sredinama itd..
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:samo u italiji je izgleda puno lakše srušiti njihov HDZ i SDP, nego u RH.. pogotovo HDZ..Hektorović wrote:
naime HDZ gradi bazu uhljeba po javnom sektoru, državnim firmama, lažnim penzijama(90% umirovljenika u RH su lažni penzići, samo 10% imaju realne osnove za penziju), i na temelju takve baze HDZ ima osigurano ... pa čak oko 600 000 - 700 000 glasova.
Živi Zid neshvaća, kada oni govore da "žele zadržati HEP, INU" u državnim rukama, "da neće baš rezati birokraciju" - itd- -- neshvaćaju da u suštini idu u korist HDZa.. mogu oni obećati "nećemo privatizirati HEP", (što je greška) ali u HEPu su svi glasači HDZa i nešto HNSa i ostalih. Nema tamo glasača ŽZa. U raznim stotinama izmišljenih općina i županija i gradova, sve su to glasači HDZa.
ako žele srušiti HDZ sa vlasti, trebaju pomalo osvajati vlast gdje mogu, a onda rezati uhljebe. Recimo oni MOSTovci u Vrgorcu, su osvojili grad, i doslovno režu uhljebe i njihove privilegije - ne samo da će gradu osloboditi lovu za infrastrukturna ulaganja, nego uništavaju buduću HDZovu glasačku bazu... iman još neka saznanja iz ŽZa, (a ja iman poznanstva svugdje :D :D u HDzu, ŽZu, gradu Splitu itd , svugdje znam po nekoliko ljudi ) po nekim kriterijima, iako su po anketama ispred MOSTa skoro duplo, MOST djeluje dosta organiziraniji na lokalnim sredinama itd..
Ne radi se samo o HDZ-u... Borg je i HNS, Pupovac, Bandić, Čačić, SDP,... Sve je to umreženi uhljebski kolektiv koji izvlači novac iz proračuna. Da bi se to razmotalo doslovno se mora čitav sustav razbucati.
2018-04-10
tako je.. pogledaj onu kolumnu što je vojković napisao.. odlično opisao realni deep state u RH. a to razbucati.. doslovno bez teških potresa neće moći.. RH ekonomija neće bankrotirati doskora, HDZ će taman balansirati, ono taman da oni mogu dovoljno krasti i uhljebiljivati i taman ostaviti onoliko koliko treba da RH pliva iznad vode ... i tako mogu biti praktično non stop na vlasti.. recimo čak u koaliciji sa SDPom, HDZu neće ništa biti a SDP će nestati.. ali sve jedno takva koalicija bi im donjela novih 4 ili 8godina.. a onda je već 2030 - tko živ tko mrtav.. ŽZ se možda uruši sam od sebeHektorović wrote:IamOneofYou wrote:samo u italiji je izgleda puno lakše srušiti njihov HDZ i SDP, nego u RH.. pogotovo HDZ..Hektorović wrote:
Ne radi se samo o HDZ-u... Borg je i HNS, Pupovac, Bandić, Čačić, SDP,... Sve je to umreženi uhljebski kolektiv koji izvlači novac iz proračuna. Da bi se to razmotalo doslovno se mora čitav sustav razbucati.
Guest- Guest
ajmo opet svi uglas,populiiiistiiii,anarhiiistiiii...marš van iz naše uređene,pitome,demokratske i pravne države.Vi ste sad došli pomutnju radit a mi smo za to krvave gaće nosali.Sad nam je baš fino i lijepo pa gle nas ko da smo ispali iz holivuda a živimo nikad nije bilo bolje.
Naravno,to bi bilo najbolje rješenje ali jebiga glup narod pa ne vidi da mu je super a da ga predstavljaju najtalentiranije mega zvijezde u cijeloj galaksiji.
A možemo se i prestati šaliti pa predložiti jednu lako dokazivu činjenicu:nek zamijene bahatog napudranca običnim mandrilom,može i iz zološkog vrta i što će se drastično dogoditi pitanje je sad?Onaj tko misli da bi hdz-u pala potpora u krivu je,vjerojatno bi još i porasla.Zašto?Pa situacija je takva teško izlječiva,jednostavno smo došli u takav stadij i zdravo.
Naravno,to bi bilo najbolje rješenje ali jebiga glup narod pa ne vidi da mu je super a da ga predstavljaju najtalentiranije mega zvijezde u cijeloj galaksiji.
A možemo se i prestati šaliti pa predložiti jednu lako dokazivu činjenicu:nek zamijene bahatog napudranca običnim mandrilom,može i iz zološkog vrta i što će se drastično dogoditi pitanje je sad?Onaj tko misli da bi hdz-u pala potpora u krivu je,vjerojatno bi još i porasla.Zašto?Pa situacija je takva teško izlječiva,jednostavno smo došli u takav stadij i zdravo.
vili40-
2015-08-02
IamOneofYou wrote:tako je.. pogledaj onu kolumnu što je vojković napisao.. odlično opisao realni deep state u RH. a to razbucati.. doslovno bez teških potresa neće moći.. RH ekonomija neće bankrotirati doskora, HDZ će taman balansirati, ono taman da oni mogu dovoljno krasti i uhljebiljivati i taman ostaviti onoliko koliko treba da RH pliva iznad vode ... i tako mogu biti praktično non stop na vlasti.. recimo čak u koaliciji sa SDPom, HDZu neće ništa biti a SDP će nestati.. ali sve jedno takva koalicija bi im donjela novih 4 ili 8godina.. a onda je već 2030 - tko živ tko mrtav.. ŽZ se možda uruši sam od sebe
Pa borg, iskoristit će resurse države do kraja, sve vrijeme u nekoj stagnaciji bez razvoja. Na kraju će oko 2040te doslovno ostati uhljebi i umirovljenici, no onda će verojatno poćeti repopulaciju sa imigrantima, jer bit će izbor imigranti ili mirovine.
Za 100 godina naravno bit će nekakav horvatistanski kalifat ili tako nešto...
2018-04-10
ne brinite, pleme ce se dovoljno razmnoziti da vas mozemo odbranit od migranata u to doba :)
2018-04-10
je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
Je, baš pošten seljak dobija tek tako štand pored hnb...
2018-04-10
Hektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
pošten ili nepošten ... a kako ti znaš?? čovjek se snašao. gdje problem? čime si ti baviš? oš da ti ja dođem pred tvoju firmu i proračunskim novcem ti sjebem posao? je l' bi onda svirao o poštenju i nepoštenju?
2017-10-12
seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
a gle jalnosti krvi ti ....
2017-10-12
Kao da dođeš pred tvoj stan i pobacam šunkerice i pašteteKavran wrote:Hektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
pošten ili nepošten ... a kako ti znaš?? čovjek se snašao. gdje problem? čime si ti baviš? oš da ti ja dođem pred tvoju firmu i proračunskim novcem ti sjebem posao? je l' bi onda svirao o poštenju i nepoštenju?
Kermit-
2014-04-17
Na koga? Na tvoj sendvič heheh samo ga sišuKavran wrote:Kermit wrote:seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Kao da dođeš pred tvoj stan i pobacam šunkerice i pašteteKavran wrote:Hektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
mesni narezak od gavrilovića ... ostalo više ne jebem.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Kermit wrote:Na koga? Na tvoj sendvič heheh samo ga sišuKavran wrote:Kermit wrote:seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
ne seri ... da ti je moj ''sendvič'' pjevao bi borbene.
2017-10-12
Nije problem sendvič nego što se moraš svaki put sagnuti za jogurtKavran wrote:Kermit wrote:Na koga? Na tvoj sendvič heheh samo ga sišuKavran wrote:Kermit wrote:seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Nije problem sendvič nego što se moraš svaki put sagnuti za jogurtKavran wrote:Kermit wrote:Na koga? Na tvoj sendvič heheh samo ga sišuKavran wrote:Kermit wrote:
seljak iz Pogane Mlake
tko ti to rekao ... hektorović?? neka ... samo ti njega slušaj.
2017-10-12
Kermit wrote:seljak iz Pogane MlakeHektorović wrote:Kavran wrote:je ... dijelili tamo do nekoga tko uzgaja i prodaje svoje jagode .... jebo im je mater u usta.
Ma općenito znam te sheme, tu bez provizije i donacija jednostavno ne ide...
2018-04-10
Kavran wrote:
Država to sam ja :)
2018-04-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trumpu raste popularnost
» Švedska dijeli letke građanima u pripremi za rusku invaziju...
» Njemačkoj desnici i dalje raste popularnost
» Nizozemskom populistu Geertu Wildersu raste popularnost
» Švedska: Uoči izbora raste popularnost ekstremne desnice
» Švedska dijeli letke građanima u pripremi za rusku invaziju...
» Njemačkoj desnici i dalje raste popularnost
» Nizozemskom populistu Geertu Wildersu raste popularnost
» Švedska: Uoči izbora raste popularnost ekstremne desnice
Page 3 of 3