Hrvatska ratificirala MK (Marakešku konvenciju)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska ratificirala MK (Marakešku konvenciju)
Mogu s ovom deklaracijom obrisati dupe
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Prijapizam i potencija nisu sinonimi, a da si uistinu prijapist, teško da bi se oženio.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tu se izgleda samo radi o kurcevima..ugojeni i masne pivopije zapadnjaci vise ne mogu namirivat zene djevojke..i nadomjestak su crnci,arapi..a onda oni mogu u miru lokat hektolitre pive i gledat utakmiceepikur37 wrote:o jebem te živote....
pa europa i nije zasluzila drugo da je razgule
trpaj još
A di sam tu ja i slični? Bijelac, slaven, atlet, apolonske izvedbe i prijapske potencije....
Regoč-
2015-08-21
RayMabus wrote:Mogu s ovom deklaracijom obrisati dupe
Njemačka mijenja imigracijski zakon i prilagođava ga smjernicama donesenim u "Marakeškoj političkoj deklaraciji"
https://www.dw.com/en/germanys-new-immigration-law-what-to-expect/a-44556016
Guest- Guest
Hrvatska će dobiti 6,000 EUR za svakog imigranta koji bude premješteniz npr. Italije u naš HotSpot
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Švicarska neće potpisati Marakešku deklaraciju
» Ukrajina ratificirala Istanbulsku konvenciju
» Danska ratificirala protokol o pristupanju Crne Gore NATO
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Ukrajina ratificirala Istanbulsku konvenciju
» Danska ratificirala protokol o pristupanju Crne Gore NATO
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 2 of 2