Finale kupa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Finale kupa
Ka ni mi, ni oni neće proc grupu...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Dobro je, nije ukralo penal Hajduku...
Lol...
Gadarija...
Bacaj napalm, majku in jeben GNK lopovsku...
Sve izgubili na Svjetskom da Bog da...
;)
Pravo ću za Cmarsrbe poceti navijati...
;)
Guest- Guest
Kod nas već dugo to nije pitanje kvalitete, već kukavičluka...doduše, ni oni nisu bolji po tom pitanju...nikad me nije više bolija kurac za SP...zgadija mi se i međunarodni nogomet, sve je jebena usrana mafija...
darth_vader-
2014-04-17
kup je naš!
Last edited by sitting_bull on 24/5/2018, 00:16; edited 1 time in total (Reason for editing : tip)
sitting_bull-
2015-09-28
Praznik za oči je čitati tovarsko kmečanje.
Zeko-
2015-08-26
I da se zajebajes...sitting_bull wrote:
kup je naš!
Vise časti ima u Torcida kupu, nego u ovoj HNS saradi iz Vinkovaca...
;)
Guest- Guest
Kad Sportske priznaju da nam nije sviralo dva penala i oprostilo Dinamu jedan crveni, onda znaš koja je ura...Serbia Strong wrote:opet pokralo 'ajduka?
I njihove glasilo se crveni od srama...
Al glavno da Svetina likuje i spina o Torcida kupu, lol...
Nema ni on obraza pravdat očitu kradju za Dinamo...
;)
Guest- Guest
Zaleđe ni z...penal sudac nije svirao jer je tesko vidjeti dolje u travi kontakt vrha kopacke,ja sam vidio nakon 5 x sto sam ponovio i zumirao,ali bi zato UVIJEK iz aviona svirao ono guranje ademija kada se hvata covjek a ne ide na loptu. Bila je slicna situacija u 2.min nad gavranovicem ali kod kornera kada je jedan hajdukov tako isao,sto nije toliko greska jer je van 16,ali je faul
Jebat ga, prošla baba s kolačima...
Dinamo je osvojia kup i to je to...
Lopovluk continues...
;)
Dinamo je osvojia kup i to je to...
Lopovluk continues...
;)
Guest- Guest
A, nego sta.jasambrend wrote:Kod nas već dugo to nije pitanje kvalitete, već kukavičluka...doduše, ni oni nisu bolji po tom pitanju...nikad me nije više bolija kurac za SP...zgadija mi se i međunarodni nogomet, sve je jebena usrana mafija...
Nasi su baby mafija.
2014-04-12
A sta ja govorin?
Kad se Messi oprosti ni neću vise pratit balun...
Ovo danas je teški lopovluk i sprdačina...
Pa od Reala su suci napravili nepobjediv stroj...
A i igrači današnjice su fejkeri i gejevi...
Samo Hajduk i to je to...
;)
Kad se Messi oprosti ni neću vise pratit balun...
Ovo danas je teški lopovluk i sprdačina...
Pa od Reala su suci napravili nepobjediv stroj...
A i igrači današnjice su fejkeri i gejevi...
Samo Hajduk i to je to...
;)
Guest- Guest
Po prilikama za gol realno bi bilo 7-4 za Dinamo. U ove 4 ubrojeno je i mahano nepostojeće zaleđe i nesviran penal za hajdučić. Ruku na srce taj penal se vidio nakon više puta pregledane snimke i sudac to sigurno nije vidio, a drugi penal (Ademi) ni "p" od penala, igrač hajdučića osjetio je naslonjenu ruku na ramenu i pao k'o da ga je rafal pokosio. Isti ovi koji plaču za tim penalom, ovdje su laprdali kako onaj na Real-Juventus nije penal, a tamo je igrač Juventusa gurnuo realovca, naskočio mu na leđa i opalio ga nogom. Obraz k'o smrdljiva tenisica.
Zeko-
2015-08-26
Nasmiješnija stvar ovog finala je šminkanje Cibalijinog stadiona od strane HNS-a. Jednostavno ne mogu vjerovati da su uopće ijednu kunu dali bilo kojem klubu ili barem gradu, tj. stadionu. Tu su kao pokazali kako "brinu o hr nogometu", a zapravo je obični populizam jer eto da ne bude "garbage can" kad već imaju rotirajuće mjesto igranja finala.
D. Vrbanović dijeli medalje...
Stvarno smo potonuli kao ljudi ili jednostavno nikad to nismo ni nešto bili, čast iznimkama u svakom kutu ove zemlje.
Guest- Guest
Sve točno...Fénix wrote:Stvarno smo potonuli kao ljudi ili jednostavno nikad to nismo ni nešto bili, čast iznimkama u svakom kutu ove zemlje.
Potonuli smo totalno ka ljudi...
A i većina nikad ni nije bila kako triba...
;)
Guest- Guest
Zato nam je tako kako je. Mnogi se kupe populizmom i lažnim obećanjima ili čak porcijom ćevapa što je znao biti slučaj zadnjih 10 godina.fridrih_niche wrote:Sve točno...Fénix wrote:Stvarno smo potonuli kao ljudi ili jednostavno nikad to nismo ni nešto bili, čast iznimkama u svakom kutu ove zemlje.
Potonuli smo totalno ka ljudi...
A i većina nikad ni nije bila kako triba...
;)
Guest- Guest
Naravno, tu nismo na suce galamili
Ni ovdje, to je od jučer, dosuđeno zaleđe Gavranoviću kad ide sam na Stipicu
Ni ovdje Hajduk-Lokomotiva
Ni ovdje, naravno. Igrač Hajduka slobodno igra rukama u svom 16-ercu.
Tovarska logika.
I unatoč svemu epilog je :
Zeko-
2015-08-26
da,to sam zaboravio da je bila ta situacija s gavranovićevim zaleđem...ali nisam vidio ponovljenu snimku
sucima je često teško procijenjivati zaleđe jer moraju gledati obrambenoga,napadača,trenutak upućivanje lopte,a to se dešava u sekundi i ajde ti sad sve to procijeni a igrači razmaknuti po 20,30m između linije dodavanja i obrana-napad
claire wrote:A, nego sta.jasambrend wrote:Kod nas već dugo to nije pitanje kvalitete, već kukavičluka...doduše, ni oni nisu bolji po tom pitanju...nikad me nije više bolija kurac za SP...zgadija mi se i međunarodni nogomet, sve je jebena usrana mafija...
Nasi su baby mafija.
Ne. Nisu. Naši su samo razina Burkina Faso po pameti, ali po pokvarenosti čvrsto drže vrh...kod nas su sve krađe krkanski napravljene s vrištećim dokazima u fluroscentnim bojama, a vani je to ipak puno softificiranije...pa me manje vrijeđaju takve stvari kao osobu...ovdje je sve bazirano na goloj sili i krkanluku počevši od države,pravosuđa, gospodarstva pa napokon i sporta, dok se u razvijenom svijetu, a kojem mi očigledno ne težimo, barem formalno poštuju neki propisi...jedina sreća je, a nisam siguran da je to uopće sreća, je to što ako počne jednom ww3, da se nitko neće sjetiti baciti atomsku na ovu vukojebinu, eto toliko smo zanimljivi i primitivni...
darth_vader-
2014-04-17
lopovski klub u lopovskoj ligi. nego tko je onaj klošar koji je poklonio gol gdje takve nađu
Similar topics
» Finale kupa Hrvatske: Dinamo-Rijeka
» Obama se kupa u saudijskim parama i darovima...
» MANDŽO vs LUKA
» Idealno finale lige prvaka
» Finale lige prvaka
» Obama se kupa u saudijskim parama i darovima...
» MANDŽO vs LUKA
» Idealno finale lige prvaka
» Finale lige prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6