Norijada se pretvorila u potpuno rasulo, dimne bombe i maturantice na ispumpavanju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Norijada se pretvorila u potpuno rasulo, dimne bombe i maturantice na ispumpavanju
Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...Hektorović wrote:Kermit wrote:heheh, ali skupe su ove, jedino šavorić može izfinansirati krađom od građana ove dvije klaberke buđovankeliberterijanisticist wrote:
Ove dvije su nedostižne za ekipicu sa norijade, ovi su većinom proleterijat, a ovo su malo skuplje za održavanje fufice.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Norijada se pretvorila u potpuno rasulo, dimne bombe i maturantice na ispumpavanju
Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.Kermit wrote:Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...Hektorović wrote:Kermit wrote:heheh, ali skupe su ove, jedino šavorić može izfinansirati krađom od građana ove dvije klaberke buđovankeliberterijanisticist wrote:
Ove dvije su nedostižne za ekipicu sa norijade, ovi su većinom proleterijat, a ovo su malo skuplje za održavanje fufice.
Guest- Guest
Ecija je fina tu moraš imati neku funkcijuHektorović wrote:Stanojko wrote:Al bi mi ove dve svirale na frulici...
Pa plati...
Kermit-
2014-04-17
Ko je ecija?
To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forumMetuzalem wrote:Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.Kermit wrote:Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...Hektorović wrote:Kermit wrote:heheh, ali skupe su ove, jedino šavorić može izfinansirati krađom od građana ove dvije klaberke buđovankeliberterijanisticist wrote:
Kermit-
2014-04-17
Totenkopf wrote:Ko je ecija?
Kermit-
2014-04-17
moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.Kermit wrote:To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forumMetuzalem wrote:Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.Kermit wrote:Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...Hektorović wrote:Kermit wrote:
heheh, ali skupe su ove, jedino šavorić može izfinansirati krađom od građana ove dvije klaberke buđovanke
Guest- Guest
kolega zipa ovo:
"Životni "backstage" TV voditeljice puno je običniji nego bi se na prvi pogled dalo zaključiti. Otkad je okončala s poslovnom epizodom u odvjetničkom uredu, ima puno više slobodnog vremena."
"Životni "backstage" TV voditeljice puno je običniji nego bi se na prvi pogled dalo zaključiti. Otkad je okončala s poslovnom epizodom u odvjetničkom uredu, ima puno više slobodnog vremena."
Kermit-
2014-04-17
ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svojeMetuzalem wrote:moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.Kermit wrote:To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forumMetuzalem wrote:Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.Kermit wrote:Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...Hektorović wrote:
Kermit-
2014-04-17
škta moja,neda ništa, lako tebi, tebi kupili stančić da glumiš samostalnost....od pivice ti rastu sisice ,ostavi se toga.Kermit wrote:ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svojeMetuzalem wrote:moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.Kermit wrote:To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forumMetuzalem wrote:Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.Kermit wrote:
Ma to ti u biti i ne treba osim da izjebeš, one traže masseratija, rolex i 20 g kokaniđe 24 časa, cijeli forum bi možda izdržao 6 mjeseci apanaže i to da Đoda proda svoje bitcoine a da ovaj debeli iz muća nađe kurac ispod pupka...
jebeš kafane, zidić ispred konzum je bolji,,,bar je zrak čišći.
Guest- Guest
Znači piješ i meni govoriš da sam pijanac hehehe dobro idemo dalje ovo je prva svjetla točka u tvom CV-uMetuzalem wrote:škta moja,neda ništa, lako tebi, tebi kupili stančić da glumiš samostalnost....od pivice ti rastu sisice ,ostavi se toga.Kermit wrote:ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svojeMetuzalem wrote:moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.Kermit wrote:To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forumMetuzalem wrote:
Karinđa bi ti ovo da možeš, ali te kastriralo doma pa se ne diže, nego drkaš mlitavca s balkona dok norijada prolazi ispod.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Znači piješ i meni govoriš da sam pijanac hehehe dobro idemo dalje ovo je prva svjetla točka u tvom CV-uMetuzalem wrote:škta moja,neda ništa, lako tebi, tebi kupili stančić da glumiš samostalnost....od pivice ti rastu sisice ,ostavi se toga.Kermit wrote:ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svojeMetuzalem wrote:moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.Kermit wrote:
To i kažem debeli, nemam mogućnosti kao i cijeli forum
moj ti je CV.,granični sociopata.
Guest- Guest
To znam, zato i kažem što piješ pivo ispred dućana je svjetla točka koje se trebaš držati i u budućnosti...Metuzalem wrote:Kermit wrote:Znači piješ i meni govoriš da sam pijanac hehehe dobro idemo dalje ovo je prva svjetla točka u tvom CV-uMetuzalem wrote:škta moja,neda ništa, lako tebi, tebi kupili stančić da glumiš samostalnost....od pivice ti rastu sisice ,ostavi se toga.Kermit wrote:ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svojeMetuzalem wrote:
moj ato, za nas su ove koje kad dovedeš doma zatvore dućan do daljnjega.
Kermit-
2014-04-17
i ti mene svrstaješ u tu low IQ ekipu, ato,ato...mislija sam da si inteligentniji.Kermit wrote:To znam, zato i kažem što piješ pivo ispred dućana je svjetla točka koje se trebaš držati i u budućnosti...Metuzalem wrote:Kermit wrote:Znači piješ i meni govoriš da sam pijanac hehehe dobro idemo dalje ovo je prva svjetla točka u tvom CV-uMetuzalem wrote:škta moja,neda ništa, lako tebi, tebi kupili stančić da glumiš samostalnost....od pivice ti rastu sisice ,ostavi se toga.Kermit wrote:
ne znam bajo moj ja sam uvijek volio kafanu, a tamo manje više nema ovakvih, jel ti ideš malo u kafanicu da cirkaš pivce? jel da baba para za unuče svoje
Guest- Guest
Norijada je jedan novoobičaj,kojeg treba zabraniti.
Inače originalna hrvatska bedasstoća. Inače slične štupidnosti uglavnom uvodimo sa zapada(navijačke grupe,Valentinovo, Noć vještica...),ali ovo je tipično hrvatski izum.
Inače originalna hrvatska bedasstoća. Inače slične štupidnosti uglavnom uvodimo sa zapada(navijačke grupe,Valentinovo, Noć vještica...),ali ovo je tipično hrvatski izum.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kermit wrote:Ecija je fina tu moraš imati neku funkcijuHektorović wrote:Stanojko wrote:Al bi mi ove dve svirale na frulici...
Pa plati...
Metar i žilet i bez sisa... aj šibaj.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kermit wrote:kolega zipa ovo:
hahaha, kod koga je to radila ko čistačica muda? :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Govedo je automatski poslalo priopćenje na "službenoj" web stranici i svom gejbuk profilu, koje je pojačao novim priopćenjem i telegrafom načelniku milicije da s "smesta identifikuju lica odgovorna za crtanje vastaških parola na spomeniku osloboditeljima"...u roku nekoliko sati mladi ustaša lociran je i pjeva partizanske u kancelariji I. policijske postaje LenjingradaKavran wrote:michaellcmacha wrote:A ustase po Rijeci i nedolicno ponasanje maturanata pomorske skole sa crnim majicama i fasistickim popevkama u srcu antifasisticke Rijeke... Sto cemo s tim
izjebaše debelog obija do nesvjesti .... krmetu skočio tlak za ''sto odsto''.
SF SN
Nećete u Lijepoj našoj antifašističkoj!
2014-04-15
IDEMO U SUBOTU U KUMROVEC
SLAVITI DAN MLADOSTI
SLAVITI DAN MLADOSTI
Ti'š bit najmlađa tamo
2014-04-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Potpuno rasulo u Domoljubnoj koaliciji
» Potpuno rasulo u Francuskoj: zapadna štampa provodi omertu
» Potpuno rasulo u Hadezeu: članstvo masovno moli Pupovca da ih primi u SDSS
» BiH se već pretvorila u zemlju staraca
» EU se pretvorila u drugorazrednu europsku silu
» Potpuno rasulo u Francuskoj: zapadna štampa provodi omertu
» Potpuno rasulo u Hadezeu: članstvo masovno moli Pupovca da ih primi u SDSS
» BiH se već pretvorila u zemlju staraca