Pitanje za nichea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za nichea
U zadnje vrime skorpija samo potpisiva strijeljanjeoperw wrote:pripremi domovnicu, osobnu iskaznicu i javi se meni u nedjelju. ispunit ces upitnik i ides kod skorpije na razgovorfridrih_niche wrote:Alajuelense je klub cigana.operw wrote:niche imas 24h da napises referat na temu nogometnog kluba alajuelense
I to je to...
<3
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Najveci kluboperw wrote:velikanDesert_fox wrote:Juventus centralne amerikeoperw wrote:niche imas 24h da napises referat na temu nogometnog kluba alajuelense
Uskoro 3a zvijezda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a i vid' ga na avataru...ladan ko špricerfridrih_niche wrote:Hahahhaa...
Jedino Operw ima germanske manire...
Ovo sve ostalo je prevara...
:D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Joseph Operw...Noor wrote:a i vid' ga na avataru...ladan ko špricerfridrih_niche wrote:Hahahhaa...
:^O
Guest- Guest
operw wrote: hladan kao bracalina keva kad ugleda bracalu da joj dolazi u posjet
Guest- Guest
Jadna zena sta je sve propatilaoperw wrote:hladan kao bracalina keva kad ugleda bracalu da joj dolazi u posjet
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Jadna zena sta je sve propatilaoperw wrote:hladan kao bracalina keva kad ugleda bracalu da joj dolazi u posjet
Jadna žena ona tvoja kamenjarka. Koliko se sada ujeda za ono njeno izjebano dupe što nije abortirala na vreme...
Guest- Guest
operw wrote:hladan kao bracalina keva kad ugleda bracalu da joj dolazi u posjet
Zamisli kako je tvojoj kevi kada mora da ‘rani i gleda truta klošarskog svakog dana. Žena na lekovima, da nema mene da joj dajem kuromicin svakog dana, ne znam dal bi bila živa danas...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Jadna zena sta je sve propatilaoperw wrote:hladan kao bracalina keva kad ugleda bracalu da joj dolazi u posjet
Jadna žena ona tvoja kamenjarka. Koliko se sada ujeda za ono njeno izjebano dupe što nije abortirala na vreme...
Gospode Boze
2015-09-13
Desert_fox wrote:Rum je na jamajci I ostalim karipskim otocima. Ima I tu ali.nis posebnojasambrend wrote:Ima li ruma tamo pravog ili moras svercati rakiju...ciji otrov je bolji?
Samo si ti glup ko kurac
Nije ni unas rakija baš neka, zato pitam od cega se prije oslijepi...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Hahahhaa...
boze dragi koliko si glup...
da klosperw ima sta germansko, radio bi barem 1 dan u svom mizernom zivotu...
Guest- Guest
Cak se i costaricanskim dzunglama kaze Glup ko kurac glup ko bracala
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2