Zbog odluke da zagrebačko Sveučilište dodijeli doktorat Draganu Čoviću, ja svoj vraćam!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zbog odluke da zagrebačko Sveučilište dodijeli doktorat Draganu Čoviću, ja svoj vraćam!
Počasni doktorat ne dodjeljuje se za znanstveni rad, već je priznanje za društveni angažman. Komu se ne sviđa Čović, uviek može dati otkaz na sveučilištu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Zbog odluke da zagrebačko Sveučilište dodijeli doktorat Draganu Čoviću, ja svoj vraćam!
Sora wrote:Mali Covic s velikm i zaslugama za propalu politiku
Dobije doktorat ne
Jer treba podrska hdzeju ...
ti bokca kpd nas sve na prodaju : titule. Obrazi. Cast. Zasluge.
baba ... gutaj.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Draganu Čoviću u Zagrebu dodijeljen počasni doktorat
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» MAMIĆ POKAZAO RANE OD METKA "Hvala Hrvati, zbog vas se vraćam jači!"
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» MAMIĆ POKAZAO RANE OD METKA "Hvala Hrvati, zbog vas se vraćam jači!"
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
Page 3 of 3