jel normalno
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: jel normalno
I glupo mi je ono dvokratno radno vrijeme u Italiji ili Austriji do 18:00, mislim treba ti nesto i ti sad trebaš planirati kad ćeš to kupiti kao da doktoru ideš jer ne rade
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A,kod mene su radile do 13,a Konzum do 15.kic wrote:da jebene trgovine danas rade do 18h
Da ne pada ova kišurina čovjek uopće ne bi imao dojam da je državni praznik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
eto!dijagram wrote:radio sam i uskrse i bozice i sve zivo...
jel bilo neke koristi,nikakve posebno,..jel sto skodilo, nimalo
nekome znaci nekome ne...nedjelja mi ne prdstavlja ama bas nista ako imam posla
moj menadžer!
veber-
2014-12-30
ti javi kad bude sto za napravit, kako sam rekaoveber_1 wrote:eto!dijagram wrote:radio sam i uskrse i bozice i sve zivo...
moj menadžer!
dijagram-
2015-08-09
sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
koliko sati radiš tjedno? nemaš 1-2 dana slobodno?kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
Guest- Guest
imam te na umu.dijagram wrote:ti javi kad bude sto za napravit, kako sam rekaoveber_1 wrote:eto!dijagram wrote:radio sam i uskrse i bozice i sve zivo...
moj menadžer!
i besramno ću iskoristiti kada bude potrebno :D
veber-
2014-12-30
šta te boli brigaostrakon wrote:koliko sati radiš tjedno? nemaš 1-2 dana slobodno?kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
pitanje je bilo retoričkokic wrote:šta te boli brigaostrakon wrote:koliko sati radiš tjedno? nemaš 1-2 dana slobodno?kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
Guest- Guest
veber_1 wrote:imam te na umu.dijagram wrote:ti javi kad bude sto za napravit, kako sam rekaoveber_1 wrote:eto!dijagram wrote:radio sam i uskrse i bozice i sve zivo...
moj menadžer!
i besramno ću iskoristiti kada bude potrebno :D
dijagram-
2015-08-09
radimo ja i radio
2014-04-19
pa oni koji slažu robu danaska, slažu je radi sebe.kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
2014-04-16
tesko je to objasnit onima koji misle da rade za mrskog kapitalistuaben wrote:pa oni koji slažu robu danaska, slažu je radi sebe.kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ajd bogati dobro je.aben wrote:pa oni koji slažu robu danaska, slažu je radi sebe.kic wrote:sva sreća pa ste svi freelanceri i radije bi slagali robu do navečer nego bili doma sa svojima ili ne znam trošili vrijeme na sebe..
Mislim, činjenica da bi ja prolupala da moram danas raditi
2015-08-15
Fakat, kad već danas moram delat jer sam dežurni, mogo bi napisat nešt o tome da nije u redu da se radi na blagdane i nedeljom
nemoš se ča ljutiti,
to ča osićoš je grižnja savjesti. ti ne rodiš, isto ti je ploćeno ko da rodiš i normalno je da ti je žo drugih ljudi.
to ča osićoš je grižnja savjesti. ti ne rodiš, isto ti je ploćeno ko da rodiš i normalno je da ti je žo drugih ljudi.
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ka malo ki oće roditi, cijena rada skoče.kaja_333 wrote:Mislim, činjenica da bi ja prolupala da moram danas raditi
2014-04-16
nema uopće smisla da tako dugo rade na praznik, pekara do 12h i jedan dućan na kvart i to je max, a ne ovo, oni ljudi u Konzumu izgledaju gore nego državni službenici, zombiji..aben wrote:nemoš se ča ljutiti,
I zato mi idu na živce prosvjetari, jer oni vole raditi jos manje nego ja, a sto nije u redu
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Je li normalno da državna troši više nego što ima?
» U bihaću stanje normalno
» "Ili se ponašajte normalno ili idite"
» Pogledajte: Normalno, ovo su Milanovićevi plakati
» napokon nešto normalno od vučića
» U bihaću stanje normalno
» "Ili se ponašajte normalno ili idite"
» Pogledajte: Normalno, ovo su Milanovićevi plakati
» napokon nešto normalno od vučića
Page 2 of 4