Kolinda - Neka savjetnici vrate novac AlixPartners i Knighthead-u
Page 1 of 1
Kolinda - Neka savjetnici vrate novac AlixPartners i Knighthead-u
'Da sam na mjestu savjetnika, vratila bih novce'
Komentirajući poziv premijera Plenkovića savjetnicima da vrate novac rekla je: 'Ja bih vratila novce. Ne bih htjela dovoditi u sumnju svoju poziciju da su moje namjere bila najbolje u pisanju zakona koji u konačnici jest donio stabilnost. Dakle, nemojmo zaboraviti onaj pozitivni dio'.
U ponedjeljak na razgovoru s predsjednikom Vlade predložit ću održavanje sjednice Nacionalnog vijeća, svakako postoji potreba jer moram izraziti zabrinutost trenutnim stanjem iz tri razloga - rekla je Grabar-Kitarović.
- Prvo je činjenica da se nagodba koja je donesena mora provesti, ne želim da dođe do komplikacija jer o tome ovisi stabilnost koncerna Agrokor. Drugo je afera Hotmail, treba istražiti i vidjeti tko je znao za tu komunikaciju. Treći razlog je činjenica da se boji da sve drugo u državi stoji i da treba pokrenuti procese - kazala je predsjednica.
https://www.24sata.hr/news/ja-bih-vratila-novac-skupina-je-bacila-sjenu-na-cijeli-proces-574111
Guest- Guest
Re: Kolinda - Neka savjetnici vrate novac AlixPartners i Knighthead-u
heheh komedija od države
Kermit-
2014-04-17
Slucaj agrokor je nastao cim je osnovan..sve ovo poslije sto je dolazilo ocekivano je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hdz tako radi vec 30 god
Similar topics
» Naivna Kolinda ; Oluja je spasila BiH , neka to nikad ne zaborave
» Kolinda: Novac za izbornu kampanju nije bačen, ostaje u Hrvatskoj
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Milanović: Neka Kolinda proba skočiti na beton s visine od tri metra onda možemo razgovarati :D
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda: Novac za izbornu kampanju nije bačen, ostaje u Hrvatskoj
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Milanović: Neka Kolinda proba skočiti na beton s visine od tri metra onda možemo razgovarati :D
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 1 of 1