JAR - Crnci dobili otkaze pa pretukli Ustašu i osam Četnika
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
JAR - Crnci dobili otkaze pa pretukli Ustašu i osam Četnika
JAR - Crnci dobili otkaze pa pretukli Hrvata i osam Srba
Najmanje osam radnika iz Srbije i jedan iz Hrvatske ozlijeđeni su na gradilištu termoelektrane kod Pretorije u Južnoafričkoj Republici u neredima izazvanim zbog pobune lokalnih radnika, a ozbiljnije posljedice spriječila je policija, objavili su u četvrtak beogradski mediji.
Informaciju o osmorici ozlijeđenih državljana Srbije beogradskim Večernjim novostima potvrdio je i srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić.
Srbi su u Južnu Afriku došli kao zaposlenici njemačke kompanije "IMR Hamburg GmbH" i zajedno s Hrvatima i Nijemcima rade na gradnji termoelektrane "Kusile" nedaleko od Pretorije.
Dragan Čarapina, vlasnik te njemačke tvrtke, podrijetlom iz Slavonskog Broda, izjavio je listu Kurir da su "teže ozlijeđena dvojica Srba i jedan Hrvat", a prema dosadašnjim saznanjima imaju prijelome ruku i nogu i zadržani su u bolnici, ali su izvan životne opasnosti.
Incident se dogodio u srijedu navečer kada su se lokalni radnici pobunili što su dobili otkaze, pa su, okrivljujući kolege iz Srbije, Hrvatske i Njemačke, nasrnuli na njih metalnim šipkama, lomeći im ruke i noge, navode mediji u Beogradu.
Čarapina kaže kako su, po nalogu japanske kompanije "Mitsubishi-Hitachi" s kojom imaju ugovor, "radi uštede morali otpustiti jedan broj lokalnih radnika" koji su radili za podizvođače tvrtke "IMR Hamburg GmbH".
"Bili su na gradilištu zajedno s našim radnicima iz Srbije, Hrvatske i Njemačke kad im je priopćeno da su otpušteni. Zgrabili su metalne šipke i krenuli da mlate kolege. Njihov sindikat je dosta jak i buni se protiv toga da se crnci otpuštaju. Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove, a svi naši radnici iz Europe su kvalificirani zavarivači i inženjeri. Intervenirali su i vojska i policija, bilo je i pucnjave", rekao je za Kurir Čarapina.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/lokalni-radnici-dobili-otkaze-pa-pretukli-hrvata-i-osam-srba-574058 - 24sata.hr
Guest- Guest
Re: JAR - Crnci dobili otkaze pa pretukli Ustašu i osam Četnika
liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
Guest- Guest
liberterijanisticist wrote:liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:liberterijanisticist wrote:liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
Zaboravili su na širenje nogu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ahahahaha, ja trebao ici na tu baustelu prije 4 godine, i odbioliberterijanisticist wrote:JAR - Crnci dobili otkaze pa pretukli Hrvata i osam Srba
Najmanje osam radnika iz Srbije i jedan iz Hrvatske ozlijeđeni su na gradilištu termoelektrane kod Pretorije u Južnoafričkoj Republici u neredima izazvanim zbog pobune lokalnih radnika, a ozbiljnije posljedice spriječila je policija, objavili su u četvrtak beogradski mediji.
Informaciju o osmorici ozlijeđenih državljana Srbije beogradskim Večernjim novostima potvrdio je i srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić.
Srbi su u Južnu Afriku došli kao zaposlenici njemačke kompanije "IMR Hamburg GmbH" i zajedno s Hrvatima i Nijemcima rade na gradnji termoelektrane "Kusile" nedaleko od Pretorije.
Dragan Čarapina, vlasnik te njemačke tvrtke, podrijetlom iz Slavonskog Broda, izjavio je listu Kurir da su "teže ozlijeđena dvojica Srba i jedan Hrvat", a prema dosadašnjim saznanjima imaju prijelome ruku i nogu i zadržani su u bolnici, ali su izvan životne opasnosti.
Incident se dogodio u srijedu navečer kada su se lokalni radnici pobunili što su dobili otkaze, pa su, okrivljujući kolege iz Srbije, Hrvatske i Njemačke, nasrnuli na njih metalnim šipkama, lomeći im ruke i noge, navode mediji u Beogradu.
Čarapina kaže kako su, po nalogu japanske kompanije "Mitsubishi-Hitachi" s kojom imaju ugovor, "radi uštede morali otpustiti jedan broj lokalnih radnika" koji su radili za podizvođače tvrtke "IMR Hamburg GmbH".
"Bili su na gradilištu zajedno s našim radnicima iz Srbije, Hrvatske i Njemačke kad im je priopćeno da su otpušteni. Zgrabili su metalne šipke i krenuli da mlate kolege. Njihov sindikat je dosta jak i buni se protiv toga da se crnci otpuštaju. Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove, a svi naši radnici iz Europe su kvalificirani zavarivači i inženjeri. Intervenirali su i vojska i policija, bilo je i pucnjave", rekao je za Kurir Čarapina.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/lokalni-radnici-dobili-otkaze-pa-pretukli-hrvata-i-osam-srba-574058 - 24sata.hr
sad bi dobio po piksli :)
sreckovic :)
jbte uzmes najglupljeg bosanca i za 2 tjedna imas vrhunskog varioca il vrhunsku lopatu na mjesaliciliberterijanisticist wrote:liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
a za stemanje dusu dali , ni struja im ne treba
2018-03-12
Pa crnci su u pravu , tamo neki bijelci im oduzimaju posao u njihovoj zemlji
Crnci su 200% u pravu
Crnci su 200% u pravu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
liberterijanisticist wrote:liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
to sam čuo od ljudi koji su bili po africi da ih je nemoguće natjerat da rade
Eno jebu ga tri crna na smenu. Jebiga kada mu zinulo dupe za pare.liberterijanisticist wrote:jel veber živ?
Trebali su se pozvati na Tita.
U doba Nesvrstanih to je palilo.
Jednom su neki ljudožderi ubacili u lonac tri jugosl.radnika i počeli piriti vatru,a onda se jedan uhvatio za posljednju travku i rekao Tito".
Vatra je ugašena,a Jugovići izvađeni iz kotla i pušteni u firmu.
Jednom su neki ljudožderi ubacili u lonac tri jugosl.radnika i počeli piriti vatru,a onda se jedan uhvatio za posljednju travku i rekao Tito".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta kažu? Broz je bio nejestiv?jastreb wrote:Trebali su se pozvati na Tita.
dzango wrote:Eno jebu ga tri crna na smenu.liberterijanisticist wrote:jel veber živ?
Ne pričaj gluposti. On na takvo nešto nikad ne bi pristao
Guest- Guest
Jebiga, crnci nepismeni. Nisu mu tražili pismenu saglasnost.kofein wrote:dzango wrote:Eno jebu ga tri crna na smenu.liberterijanisticist wrote:jel veber živ?
dzango wrote:Jebiga, crnci nepismeni. Nisu mu tražili pismenu saglasnost.kofein wrote:dzango wrote:Eno jebu ga tri crna na smenu.liberterijanisticist wrote:jel veber živ?
Ne isključujem mogućnost da se sam popeo crncima na vrh kurca sa znanjima koje ima.
Guest- Guest
Počinjem da sumnjam da je zato i išao tamo. Keš mu ionako nije bio problem.kofein wrote:dzango wrote:Jebiga, crnci nepismeni. Nisu mu tražili pismenu saglasnost.kofein wrote:dzango wrote:Eno jebu ga tri crna na smenu.liberterijanisticist wrote:jel veber živ?
Ne isključujem mogućnost da se sam popeo crncima na vrh kurca sa znanjima koje ima.
marcellus wrote:liberterijanisticist wrote:liberterijanisticist wrote:Mi ih pet godina nismo uspjeli obučiti da rade stručne poslove
to sam čuo od ljudi koji su bili po africi da ih je nemoguće natjerat da rade
Sa prosječkin IQom < 80 teško da su u stanju naučiti kvalificirane poslove. Ali svi su ljudi jednako vrijedni, bla bla bal...
catabbath-
2015-08-22
Evo žena jednog od doli pije kavu stol do mene...
Hrpa iz mog kraja je otišla doli preko nekog lika, uglavnom cjevari. Ja ih zajebajem da su u zološkom vrtu, oni ograđeni žicom, a lavovi šetaju okolo i razgledavaju...
Hrpa iz mog kraja je otišla doli preko nekog lika, uglavnom cjevari. Ja ih zajebajem da su u zološkom vrtu, oni ograđeni žicom, a lavovi šetaju okolo i razgledavaju...
1 Ustaša i 8.Četnika tko bi rekao da se zului kuže i da znaju napraviti balans...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Holdingu će 500 ljudi dobiti otkaze, dobili smo popis imena
» Tražili ustaše, pa dobili batine od – četnika
» Senf djeli otkaze ali sitnozubima
» Odlepili:Proglasili Plenkovica za ustasu
» Etihad, suvlasnik Air Srbije, najavio otkaze
» Tražili ustaše, pa dobili batine od – četnika
» Senf djeli otkaze ali sitnozubima
» Odlepili:Proglasili Plenkovica za ustasu
» Etihad, suvlasnik Air Srbije, najavio otkaze
Page 1 of 2