Kapitalizam uništava Europu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kapitalizam uništava Europu
liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:
kaže...što?!
odličan materijal Frankfurtske škole i postmodernističke misli
davno sam to čitao i nisam bio nimalo impresioniran fromom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
da.. treba se okrenuti alternativi.. socijalsitičke ideje su alternativa , padajućem natalitetu.. valjda nećemo završiti kao ultra liberalni Japan ili Koreja.. pada natalitet, a mi umjesto da uvozimo i obogaćujemo se, radimo robote.. i ostajemo homogeni, što je protiv socijalističkih načela
Guest- Guest
liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:
kaže...što?!
kaj god te škole i te gluposti....
on imao namjeru kritizirati bjekstvo od slobode ali ga je i označio kao posve jasnu činjenicu,
ja ga pak ne kritiziram nego uzimam za posve normalno ljudsko ponašanje i ono što on smatra slobodom ja držim devijacijom, ono što smatra bjekstvom ja smatram povratkom u društvenu homeostazu
ali tebi je to i tako preteško sveskupa
ono si čime se hraniš
ako uživaš u smeću, uživaj
to je bilo davno ali ostala je spoznaja o potrebi ljudi da se vrate u okvir odnosno u ravnotežu...
da sama sloboda od svega nema nikakvog smisla, odnosno da je čovjek bez zajedničkog identiteta i okvira...
nemoguć
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
danas je IN filozofija ovog nekog Petersona, Fromm formom više nije u duhu vremena
Guest- Guest
ja cijelo vrijeme tvrdim, a sve više se pokazuje istina, da je soroš ulaganje u tebe napravio vrhunsku investiciju - soroš je poznat kao odličan investitor, i vidi se da je odlično uložio pare u tebe, - i dalje zastupaš 90% njegovih ideja, usput si se probio i školstvu i prenosiš soroševe marksističke ideje već ionako marksistički sprženoj Hrvatskoj djeciepikur37 wrote:liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:
kaže...što?!
on imao namjeru kritizirati bjekstvo od slobode ali ga je i označio kao posve jasnu činjenicu,
ja ga pak ne kritiziram nego uzimam za posve normalno ljudsko ponašanje i ono što on smatra slobodom ja držim devijacijom, ono što smatra bjekstvom ja smatram povratkom u društvenu homeostazu
ono si čime se hraniš
to je bilo davno ali ostala je spoznaja o potrebi ljudi da se vrate u okvir odnosno u ravnotežu...
da sama sloboda od svega nema nikakvog smisla, odnosno da je čovjek bez zajedničkog identiteta i okvira...
nemoguć
Guest- Guest
liberterijanisticist wrote:
danas je IN filozofija ovog nekog Petersona, Fromm formom više nije u duhu vremena
da ni platon nije više u duhu vremena i ovo i ono
Tog petersona bih volio malo bolje pručiti ali sam u zidanju pa ne stižem...pomalo.....budem ja već
U glavnom, kaj sam izdvojio i podcrtao od fromma kroz svoju interpretaciju...to stoji.
Vidim ni vaš komentar ni kritika nisu bili upućeni na to nego obično razbacivanje balavurdije prvim filozofskim spoznajama i nominalnim diskvalifikacijama
2015-08-06
IamOneofYou wrote:ja cijelo vrijeme tvrdim, a sve više se pokazuje istina, da je soroš ulaganje u tebe napravio vrhunsku investiciju - soroš je poznat kao odličan investitor, i vidi se da je odlično uložio pare u tebe, - i dalje zastupaš 90% njegovih ideja, usput si se probio i školstvu i prenosiš soroševe marksističke ideje već ionako marksistički sprženoj Hrvatskoj djeciepikur37 wrote:liberterijanisticist wrote:epikur37 wrote:liberterijanisticist wrote:
ono si čime se hraniš
nemoguć
a još kad se nakačim na pipu zajedno s reformatorom jokićem :D
2015-08-06
IamOneofYou wrote:da.. treba se okrenuti alternativi.. socijalsitičke ideje su alternativa , padajućem natalitetu.. valjda nećemo završiti kao ultra liberalni Japan ili Koreja.. pada natalitet, a mi umjesto da uvozimo i obogaćujemo se, radimo robote.. i ostajemo homogeni, što je protiv socijalističkih načela
ako prihvate Krista onda smo homogeni
svi smo Jedno, djeca božja
Guest- Guest
Naravno da nema kad je cijeli salvador i mexico tamomarcellus wrote:bar ovo u naslovu
ps. amerika je kapitalistička i nema problema s natalitetom, kina, singapur....
kuba je socijalistička a natalitet im je gori od hrvatskog a iz zemlje masovno ne bježe samo zato jer ne smiju a more je puno morskih pasa i plivanje do floride se ne preporučuje
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nadbiskup Barišić : Kapitalizam uništava majke
» U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
» Njemačka uništava EU?
» Porez uništava ugostitelje
» kapitalizam vs stožersocijalizam
» U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
» Njemačka uništava EU?
» Porez uništava ugostitelje