Još 5 novih nevinih žrtava na Blajburgu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Još 5 novih nevinih žrtava na Blajburgu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/istaknuti-clan-dugopoljskog-hdz-a-zavrsio-u-austrijskom-zatvoru-zbog-visoko-podignute-desnice-prijeti-mu-i-do-deset-godina-zatvora/7366020/
[size=35]ISTAKNUTI ČLAN DUGOPOLJSKOG HDZ-a ZAVRŠIO U AUSTRIJSKOM ZATVORU Zbog visoko podignute desnice prijeti mu i do deset godina zatvora[/size]
[size=35]ISTAKNUTI ČLAN DUGOPOLJSKOG HDZ-a ZAVRŠIO U AUSTRIJSKOM ZATVORU Zbog visoko podignute desnice prijeti mu i do deset godina zatvora[/size]
Re: Još 5 novih nevinih žrtava na Blajburgu
Opet nas zajebali zapadni saveznici...
zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
Cili taj potez između Splita i Sinja ( vukojebina ) je espešli...mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
ne znam ovo ali znam dosta dugopoljaca..jos za vrijeme juge su kotirali kao zestoki..upravo mi bio u starom kvartu jedan susjed dugopoljac...nikad necu zaboraviti kako je ondasnje milicionare provocirao..bio ej valjda sto puta priveden ali se nije dao.. ...mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
2015-09-08
Ja mislim da će na kraju opet Srbi ispasti krivi.
Nije valjda?mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
lik je imao dugu kosu i uvijek kriz nosio oko vrata..trebao je ici raditi u pulu ali su ga taj dan skinuli sa vlaka prije nego sto je krenuo...rekao je zbog duge kose ga priveli.. ,,kad su ga otfurali u đorđicevu...milicajac mu uzeo osobnu a duga kosa na slici..pricao on..nakon toga milicajac rekao..u majku mu pa ti na slici imas dugu kosu ne mozes se osisati...ne mos sad na vlak veli milicajac..pa mu s epoceo ispricavati...no srecom isla za pulu marica sa dva zatvorenika za pulski zatvor...pa su mu ponudili taj prijevoz do pule...kaze d aje prije dosao u pulu s amaricom nego sto je vlak dosao
2015-09-08
..jednom prilikom isto u vlaku prica on...negdje u bosanskoj krupi na stanici..pita lik njega gdje ide ovaj voz..a on mu odgovorio..voz ide do šida vlak do dugopolja...ovaj drugi mahnito poceo vikati da ga dugokosi provocira..naravski dosla milicija i skinula ga sa vlaka i u stanicu..pustili ga drugi dan sa prijavom.. ..no jebalo mu se..veli on ni prvi ni zadnji put
2015-09-08
dzango wrote:Ja mislim da će na kraju opet Srbi ispasti krivi.
Ako je sudija valjevski zet, a nije nemoguće.
Guest- Guest
A još akp voli prepečenicu... Ovaj je jebo ježa.kofein wrote:dzango wrote:Ja mislim da će na kraju opet Srbi ispasti krivi.
Ako je sudija valjevski zet, a nije nemoguće.
Više ni u Austriji ne smijemo biti Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Mujsnila bi te ka zeca... pomišano mediteran i planine, miris mora, a nigdje ga nevidiš od Mosora, i ... to nema grama sala na sebi od žestine...dzango wrote:Nije valjda?mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
Dajte ljudi pa clan Hdz se pozdravio rimskim pozdravom , on to kao u Rimu ne NDH...
Mučenik..
Al 10 godina je ipak malo previse mislim :)
To je vise za 500 eura i bjež ..
Mučenik..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kod Lozine bi dobio velered danice hrvatske....kaja wrote:Dajte ljudi pa clan Hdz se pozdravio rimskim pozdravom , on to kao u Rimu ne NDH...
Mučenik..
uvijek je dobar dernek u dugopolju bio za sv.mihovila...mutava baštarda wrote:Mujsnila bi te ka zeca... pomišano mediteran i planine, miris mora, a nigdje ga nevidiš od Mosora, i ... to nema grama sala na sebi od žestine...dzango wrote:Nije valjda?mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
2015-09-08
rambo iz dugopolja...eh nostalgija
2015-09-08
Ja bi otiša u Trilj, a samo jednom bio u Dugopolju i bilo dobro.vuksadinare wrote:uvijek je dobar dernek u dugopolju bio za sv.mihovila...mutava baštarda wrote:Mujsnila bi te ka zeca... pomišano mediteran i planine, miris mora, a nigdje ga nevidiš od Mosora, i ... to nema grama sala na sebi od žestine...dzango wrote:Nije valjda?mutava baštarda wrote:Dugopoljke su još žešće...vuksadinare wrote:zestoki momci iz dugopolja kako se nekad kazivalo..
:)mutava baštarda wrote:Kod Lozine bi dobio velered danice hrvatske....kaja wrote:Dajte ljudi pa clan Hdz se pozdravio rimskim pozdravom , on to kao u Rimu ne NDH...
Mučenik..
Da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska dodatno nabavlja 2 eskadrile(12+12) novih novih novih Rafale F5R
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Dan zrtava nacizma i staljinizma se u hrvatskpj zove Dan zrtava jugoslavenskog komunizma
» Manje novih tvrtki : Iseljavanje usporilo otvaranje novih poduzeća
» Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
Page 1 of 4