ŠOK! SRPSKI POLICAJCI SNIMILI UTVARU U STANICI: Nikad jasniji snimak DUHOVA nije viđen! Ceo svet će znati za Trstenik
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ŠOK! SRPSKI POLICAJCI SNIMILI UTVARU U STANICI: Nikad jasniji snimak DUHOVA nije viđen! Ceo svet će znati za Trstenik
Treće oko je samo dio kauzalnog tijela to je ko neko tijelo duše
Kad se odvajaš od tijela odvaja se to kauzalno tijelo tako da kod mene sve to osjetljivo
Neotvaram treće oko posebno nikad jer onda ćeš vidit sranja okolo
Otvara mi se samo zato šta mogu izbaciti sebe iz tijela
Kad se odvajaš od tijela odvaja se to kauzalno tijelo tako da kod mene sve to osjetljivo
Neotvaram treće oko posebno nikad jer onda ćeš vidit sranja okolo
Otvara mi se samo zato šta mogu izbaciti sebe iz tijela
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ŠOK! SRPSKI POLICAJCI SNIMILI UTVARU U STANICI: Nikad jasniji snimak DUHOVA nije viđen! Ceo svet će znati za Trstenik
Ljudi svašta pročitaju na internetu, vježbe trećeg oka i onda će oni to radit pa će postati nadljudi
Imam samo jedno pitanje Jesi li spreman ostatak života spavati i popo cijele noći osjećati nečiju prisutnost a osjećaš stravu?
Ako je odgovor ne onda nemoj to ni otvarati pošto te to čeka
Imam samo jedno pitanje Jesi li spreman ostatak života spavati i popo cijele noći osjećati nečiju prisutnost a osjećaš stravu?
Ako je odgovor ne onda nemoj to ni otvarati pošto te to čeka
2014-04-11
Šta se mene tiče odgovor je Da
Pošto upravo na toj stravi gradim najbržu i najefikasniju tehniku izlaženja iz tijela
Laku noć
Pošto upravo na toj stravi gradim najbržu i najefikasniju tehniku izlaženja iz tijela
Laku noć
2014-04-11
Mozda i Astralna Projekcija, neki zatvorenik izašao iz tela i za.ebava čuvare.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Nikolić nikad jasniji:'Srbija će ući u EU cjelovita-ili nikako neće ući
» Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju zgrozio svet
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Nikolić nikad jasniji:'Srbija će ući u EU cjelovita-ili nikako neće ući
» Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju zgrozio svet
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 2 of 2