Nina Morić novim izgledom šokirala Italiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nina Morić novim izgledom šokirala Italiju
jes gadna
nu, nemam joj se namjeru nabacivat pa moze bit,
a mogla bi se iznajmljivat kao rasterivac gostiju sa raznih proslava :)
je, nemoj...baš si sličan ovome sa slike, mogla bi te zaskočitiLeviathan2 wrote:jes gadna
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Stvorena za meme :D
caption this :D :D
caption this :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne seruckajte, zgodna je.
Malo je pretjerala al ispuhat ce se to..
Da vam dođe onesvijestili bi se od sreće..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hm.. nisam baš ja siguran za sebe.. neznam za druge.. jastreb bi jebao janje , ali ja.. iman neke minimalne kriterije :D ovakva Morićka mi je nekako na rubu :D ali dobro..
Guest- Guest
kaja wrote:Ne seruckajte, zgodna je.
Kajice, kaj se to botoxiraš pa braniš ovu :D
A ovo i nije samo botox, radila je implante, liftove,... netko je digao dobru lovu.
2018-04-10
Joj izvlačite najgore slike, zena zgodna . Tako stavljate Angelinu pa pisete da je odvratna . Komedija .Hektorović wrote:kaja wrote:Ne seruckajte, zgodna je.
A ovo i nije samo botox, radila je implante, liftove,... netko je digao dobru lovu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
IamOneofYou wrote:hm.. nisam baš ja siguran za sebe.. neznam za druge.. jastreb bi jebao janje , ali ja.. iman neke minimalne kriterije :D ovakva Morićka mi je nekako na rubu :D ali dobro..
I kraljica borga izgleda normalnije :D
[url=https://servimg.com/view/19892573/305][/url]
Last edited by Hektorović on Thu 17 May - 0:12; edited 1 time in total
2018-04-10
kaja wrote:Joj izvlačite najgore slike, zena zgodna . Tako stavljate Angelinu pa pisete da je odvratna . Komedija .Hektorović wrote:
Ovo su još dobre kakvih ima :D
2018-04-10
ok. nije samo facu da je sjebala. i tijelo. pari kao bivša narkomanka(ok to je i bila) , cila štrkljava, bez dupeta i sisa. fali joj teretane, prije svega čučanj i mrtvo dizanje da ojača noge i dobije dupe, i dobra ishrana puna proteina :D
Guest- Guest
To joj je sjebalo i facu... izgubila volumen, pa su joj zalijepili implante i napumpali silikon. Od Ferrarija ostao je pohabani golf 2 sa spojlerima.IamOneofYou wrote:
- ok. nije samo facu da je sjebala. i tijelo. pari kao bivša narkomanka(ok to je i bila) , cila štrkljava, bez dupeta i sisa. fali joj teretane, prije svega čučanj i mrtvo dizanje da ojača noge i dobije dupe, i dobra ishrana puna proteina :D
Pazi kako joj je nos kolapsirao... al se ta našmrkala...
2018-04-10
lice joj je posve izobličeno, izgubilo je svaku proporcionalnost u svim svojim elementima
Noor wrote:lice joj je posve izobličeno, izgubilo je svaku proporcionalnost u svim svojim elementima
Pa ovih zadnjih par slika što sam stavio više nije niti smiješno nego žalosno... ono, nekad je bila zgodna žena, a sad sa samo 41 izgleda ovako...
2018-04-10
Hektorović wrote:Noor wrote:lice joj je posve izobličeno, izgubilo je svaku proporcionalnost u svim svojim elementima
Pa ovih zadnjih par slika što sam stavio više nije niti smiješno nego žalosno... ono, nekad je bila zgodna žena, a sad sa samo 41 izgleda ovako...
baš žalosno..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne lici na sebe.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Frizura s gornjih slika joj još pogoršava situaciju.
Guest- Guest
A baš, izgleda ko da ima 57Hektorović wrote:Noor wrote:lice joj je posve izobličeno, izgubilo je svaku proporcionalnost u svim svojim elementima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije ružna. Forsira se samo set fotografija sa tim nesretnim odabirom šminke i frizure.
Guest- Guest
Meni ona nije nikad bila napeta pa je nisam pratio ni kad je bila na vrhuncu karijere tako da ono .... ali generalno nula bodovakofein wrote:Nije ružna. Forsira se samo set fotografija sa tim nesretnim odabirom šminke i frizure.
Njen život uostalom, živi i pusti druge da žive
Ako se netko želi unakaziti i izobličiti plastičnim operacijama njegova stvar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nina Morić : Tito je ubio 11 tisuća Talijana
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» kaže da su muškarci opsjednuti njenim izgledom
» Bojanka s Hitlerom šokirala Nizozemce
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» kaže da su muškarci opsjednuti njenim izgledom
» Bojanka s Hitlerom šokirala Nizozemce
Page 2 of 3