Nino Raspudić: premijer je lešina i samo ju treba gurnuti u jarak
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nino Raspudić: premijer je lešina i samo ju treba gurnuti u jarak
http://hr.n1info.com/a302277/Vijesti/Premijer-je-politicki-mrtav-ali-mu-to-nitko-nije-rekao.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Nino Raspudić: premijer je lešina i samo ju treba gurnuti u jarak
Ha ha ha
Još sad kad Todorić iskopa opet neki email
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To će sada curiti zato botovoi, sendvičari i dalićka pričaju o curenju kao krimijnalu, ne kriminalu kao njihovoj djelatnosti i karakteruRayMabus wrote:Ha ha ha
Kermit-
2014-04-17
nemaju veze ovi emailovi sa todoricem..to sipa netko tko nije dobio ono sto je ocekivao...RayMabus wrote:Ha ha ha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nema šanse za sdada dok ga pokrivaju glavaš, pupi, vrdoljak i sauchakic wrote:
if only
Kermit-
2014-04-17
'on se na celno mjesto hdz-a spustio kao sa padobranom'
2015-09-08
A jbt koja nakupina ološa...Kermit wrote:Nema šanse za sdada dok ga pokrivaju glavaš, pupi, vrdoljak i sauchakic wrote:
if only
Ono zbilja dno dna...
Ko da je Tarantino pisao scenarij...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ko što piše yoda nakon ovoga treba zbilja dovest živi zid da razbuca močvaru...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To više od svega govori o narodu, naime cijeli narod vodi skupina najgoreg talogaHektorović wrote:A jbt koja nakupina ološa...Kermit wrote:Nema šanse za sdada dok ga pokrivaju glavaš, pupi, vrdoljak i sauchakic wrote:
if only
Ono zbilja dno dna...
Ko da je Tarantino pisao scenarij...
Kermit-
2014-04-17
..imao si priliku kermite...na politickoj sceni...da ove izbacis iz igre
2015-09-08
jebite se svi ste mi srali po glavi kad sam godinama govorio da će hrvatski državni našizam srušiti todu i jedinu firmu koju je hrvatska ikad imala koja je mogla biti igrač i kupovati firme van hrvatske, korporaciju koja je praktički mogla hranit hrvatsku
al ne srali ste nećemo todu hoćemo nekog poštenog, ja sam lijepo rekao da će se drumovi uželjeti turčina todorića a todorića neće biti.
Da je država ikad pomogla todi, onako kako njemačka pomaže lidlu i kauflandu, koji su od švarca koji je malo jači razbojnik od tode i prodaje veće smeće ovo se moglo izbjeći. Toda je propao zato jer je, jednostavno rečeno, od hrvatskih banaka i njemačkih banaka dizao kredite po deset posto i onda su još mudrijaši tipa petrova prozivali one koji su mu uopće dali kredit, umjesto da se pita zašto te iste banke daju lidlu po jedan posto za hrvatsku.
ako je itko mislio da agrokor i konzum mogu opstati bez tode, griješio je. A ako itko misli da će hrvatska opstati sad kad je uništila konzum, janu, belje i sve ostalo, isto se vara.
al ne srali ste nećemo todu hoćemo nekog poštenog, ja sam lijepo rekao da će se drumovi uželjeti turčina todorića a todorića neće biti.
Da je država ikad pomogla todi, onako kako njemačka pomaže lidlu i kauflandu, koji su od švarca koji je malo jači razbojnik od tode i prodaje veće smeće ovo se moglo izbjeći. Toda je propao zato jer je, jednostavno rečeno, od hrvatskih banaka i njemačkih banaka dizao kredite po deset posto i onda su još mudrijaši tipa petrova prozivali one koji su mu uopće dali kredit, umjesto da se pita zašto te iste banke daju lidlu po jedan posto za hrvatsku.
ako je itko mislio da agrokor i konzum mogu opstati bez tode, griješio je. A ako itko misli da će hrvatska opstati sad kad je uništila konzum, janu, belje i sve ostalo, isto se vara.
..marcell..ppomaze li drzava tedeschiu?
2015-09-08
Ma jelimarcellus wrote:jebite se svi ste mi srali po glavi kad sam godinama govorio da će hrvatski državni našizam srušiti todu i jedinu firmu koju je hrvatska ikad imala koja je mogla biti igrač i kupovati firme van hrvatske, korporaciju koja je praktički mogla hranit hrvatsku
Jebe mi se za hrvatsko gospodarstvo di ja radim dan noć za četiri tisuće kuna
Zato sam i dao otkaz nakon deset godina rada bez dana bolovanja
IDI U KURAC I TI I HRVATSKO GOSPODARSTVO
2014-04-11
vuksadinare wrote:..marcell..ppomaze li drzava tedeschiu?
dečki iz peperminta ne ne pomaže
pa naravno da pomaže jebote njemu ne uvaljuju ko todi propale socijalističke firme za koje on onda diže kredite u milijardama da ih postavi na noge... kao evo nezgodno je da belje ode u stečaj alo toda pomagaj evo tebi radi šta hoćeš samo nemoj ugasit proizvodnju i poslat radnike na cestu... glupi toda uzme firmu za kunu, digne kredit po deset posto, digne tehnologiju, modernizira sve, e onda krene - toda jebem ti majku ko ti je dao takvu vrijednu firmu za kunu...
pitaj milanovića uostalom
znaci glup je..sam si rekao..dakle osuđen na neuspjeh..otac njegov tako ne bi postupio...no nazalost ivica je mislio da je kapacitet ko tata mu..ali nije...tedeschi je bodul..oni nisu voljni prevec riskirati a cuvaju ko zlato ono sto imajumarcellus wrote:vuksadinare wrote:..marcell..ppomaze li drzava tedeschiu?
dečki iz peperminta ne ne pomaže
pa naravno da pomaže jebote njemu ne uvaljuju ko todi propale socijalističke firme za koje on onda diže kredite u milijardama da ih postavi na noge... kao evo nezgodno je da belje ode u stečaj alo toda pomagaj evo tebi radi šta hoćeš samo nemoj ugasit proizvodnju i poslat radnike na cestu... glupi toda uzme firmu za kunu, digne kredit po deset posto, digne tehnologiju, modernizira sve, e onda krene - toda jebem ti majku ko ti je dao takvu vrijednu firmu za kunu...
pitaj milanovića uostalom
2015-09-08
Hrvatska u roku godinu dana ulazi u vrlo vrlo opasno područje, nećemo više imati lanac niti malo niti vele prodaje, osim par manje bitnih, ostat ćemo bez par mild mirovina, radnih mjesta etcmarcellus wrote:
Kermit-
2014-04-17
tedeschi je lopov prije svega ugo tudešak no dobro
Kermit wrote:Hrvatska u roku godinu dana ulazi u vrlo vrlo opasno područje, nećemo više imati lanac niti malo niti vele prodaje, osim par manje bitnih, ostat ćemo bez par mild mirovina, radnih mjesta etcmarcellus wrote:
a čuj i ti si bio za to da se sjebe todu tak da...
druge zemlje svoje takve čuvaju ko zjenicu oka makar bili i kreteni i lopovi jer znaju da države ovise od takvih a ne od radnika i seljaka no dobro
Ima posla u NjemačkojKermit wrote:Hrvatska u roku godinu dana ulazi u vrlo vrlo opasno područje, nećemo više imati lanac niti malo niti vele prodaje, osim par manje bitnih, ostat ćemo bez par mild mirovina, radnih mjesta etcmarcellus wrote:
Austrija za dvije godine otvara svoje tržište rada
Koga boli kurac za vas ovdje
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nino Raspudić: Hrvatska je jamac Daytonskog sporazuma i treba odbaciti optužbe o ‘miješanju u unutarnje stvari’
» Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
» Nino Raspudić:Otkud više Juga?
» NINO RASPUDIĆ: Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu
» Nino Raspudić – Gretenizam – zadnji stadij kapitalizma
» Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
» Nino Raspudić:Otkud više Juga?
» NINO RASPUDIĆ: Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu
» Nino Raspudić – Gretenizam – zadnji stadij kapitalizma
Page 1 of 3