Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Ured predsjednice demantira... Čekaju izbore kod nas...hahahahahahahadebotoijusto wrote:MAĐARSKI premijer Viktor Orban nakon sastanka s Kolindom Grabar-Kitarović odlučio je kako neće zatvarati granicu s hrvatskom do parlamentarnih izbora, prenio je tiražni mađarski oporbeni list pozivajući se na izvor blizak Orbanovoj vladi, javlja HRT.
Ured Predsjednice demantirao je vijest, ističući kako nije bilo spomena izbora u Hrvatskoj za vrijeme sastanka, prenosi HRT.
Guest- Guest
ako bude nerijeseno hoce li cekati produzetke ? neki njihov zuzul mora udrit temeljnu prije farbanja ogradered wolf wrote:Ured predsjednice demantira... Čekaju izbore kod nas...hahahahahahahadebotoijusto wrote:MAĐARSKI premijer Viktor Orban nakon sastanka s Kolindom Grabar-Kitarović odlučio je kako neće zatvarati granicu s hrvatskom do parlamentarnih izbora, prenio je tiražni mađarski oporbeni list pozivajući se na izvor blizak Orbanovoj vladi, javlja HRT.
Ured Predsjednice demantirao je vijest, ističući kako nije bilo spomena izbora u Hrvatskoj za vrijeme sastanka, prenosi HRT.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mi smo valjda jedina zemlja na Zapadu gdje Vlada ima jednu vanjsku politiku, a predsjednica/predsjednik i njena/njegova bivša stranka drugu...debotoijusto wrote:ako bude nerijeseno hoce li cekati produzetke ? neki njihov zuzul mora udrit temeljnu prije farbanja ogradered wolf wrote:Ured predsjednice demantira... Čekaju izbore kod nas...hahahahahahahadebotoijusto wrote:MAĐARSKI premijer Viktor Orban nakon sastanka s Kolindom Grabar-Kitarović odlučio je kako neće zatvarati granicu s hrvatskom do parlamentarnih izbora, prenio je tiražni mađarski oporbeni list pozivajući se na izvor blizak Orbanovoj vladi, javlja HRT.
Guest- Guest
lignja i kolignjar_nevjesta wrote:ljubo1212 wrote:ko je vrijeđao lignju? :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
vježbaj, trebat će ti gazdi poslje 8.11sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:ti si bulšit uvreda sam sebi, tako da....
svakako.
baš sam se vratio iz new yorka gdje sam srbinu podilazio i pljuvao po hrvatskoj vladi, a evo me danas kod mađara da ih podržim u borbi kontra hrvatske vlade.
upravo vježbam zavodnički smiješak kojim ću pomoću dalekovidnice baciti u trans svoje fanove...
2015-08-02
hebalo nanu što ova vlast štiti naše interese.....ne znaš tko više,r_nevjesta wrote:I ja kažem, nevjerojatna nakupina debila u nekim medijima i šire, koja očito misli da bi hrvatska vlast trebala na našu štetu štititi mađarske, srpske i slovenske interese i 'dobrosusjedski' ih gladiti perom po dupetu.marcellus wrote:bogtejebo koja nakupina retaja
2015-08-02
ljubo1212 wrote:vježbaj, trebat će ti gazdi poslje 8.11sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:ti si bulšit uvreda sam sebi, tako da....
svakako.
baš sam se vratio iz new yorka gdje sam srbinu podilazio i pljuvao po hrvatskoj vladi, a evo me danas kod mađara da ih podržim u borbi kontra hrvatske vlade.
upravo vježbam zavodnički smiješak kojim ću pomoću dalekovidnice baciti u trans svoje fanove...
Kao znaš da su izbori? Ljubo počinje forumati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim da je ovaj Ostojic alkos. Jedan je bio lopov, pardon zena mu je bila poduzetnik, drugi je imao kompleks vece vrijednosti koji je ercegovac ispuhao i sada ovaj alkos. Ima li ih jos????
2014-04-14
o čemu ti lepi? navratit ću tek poslje izbora...sigurnoepikur37 wrote:ljubo1212 wrote:vježbaj, trebat će ti gazdi poslje 8.11sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:ti si bulšit uvreda sam sebi, tako da....
svakako.
2015-08-02
marcellus wrote:šiting, jel ima ko s kim vi hrpa kretena niste zaratili, ono jebiga tuki je zaratio sa srbima, jelačić s mađarima, al vi ste brate odlučili objavit rat svima, ajd dodajte još i italiju na popis neprijatelja DNRH... bogtejebo koja nakupina retaja
kumordinar marcellus, o kojim ratovima lupetaš?
trebamo se ugledati na plavušu pa se naguziti četniku nikoliću i hedervary-orbanu?
bogtejebo koja si ti amorfna masa bez kičme...
sitting_bull-
2015-09-28
ljubo1212 wrote:hebalo nanu što ova vlast štiti naše interese.....ne znaš tko više,
vi u bosni imate svoju vlast...
sitting_bull-
2015-09-28
navrati...volio bi cuti tvoj komentar koalicije HDZ sa srbima od pupovcaljubo1212 wrote:o čemu ti lepi? navratit ću tek poslje izbora...sigurnoepikur37 wrote:ljubo1212 wrote:vježbaj, trebat će ti gazdi poslje 8.11sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:ti si bulšit uvreda sam sebi, tako da....
svakako.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
lepi, što tu nije jasno? zna se da je pupovac ideološki najbliži ezdepeju i kukurikavcima, a da isto tako uvijek koalira s vlasti, na isti način će milanović ako mora staviti desnicu na srce, i prihvatiti kraljička kao ministra poljoprivrede...
bilo bi lijepo vidjeti šitinga kako gleda ss gardu pred banskim dvorima i brani ih zdušno :D
nego, malo citata
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac na osječkoj televiziji u petak rekao je kako je njegova stranka ideološki i politički nema bliskije stranke od SDP-a te je voljan nakon izbora prikloniti se toj opciji, uspiju li postići sporazum o suradnji.
- Nije to nikakva tajna, rekao je danas novinarima Pupovac koji je od 2003. godine u koaliciji s vladajućim HDZ-om.
http://www.24sata.hr/politika/pupovac-sdss-u-je-najblizi-sdp-to-nije-nikakva-tajna-236953
Predsjedništvo SDP-a raspravljalo je večeras o EU izborima koji slijede u svibnju. Kako se saznaje, SDP će predizbornu suradnju ponuditi i Pupovčevom SDSS-u. Cilj je pobjeda nad desnicom - koja se sada multiplicira jer osim HDZ-a postoji i drugi novi desni blok.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/SDSS-Milorada-Pupovca-ulazi-u-Kukuriku-koaliciju
bilo bi lijepo vidjeti šitinga kako gleda ss gardu pred banskim dvorima i brani ih zdušno :D
nego, malo citata
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac na osječkoj televiziji u petak rekao je kako je njegova stranka ideološki i politički nema bliskije stranke od SDP-a te je voljan nakon izbora prikloniti se toj opciji, uspiju li postići sporazum o suradnji.
- Nije to nikakva tajna, rekao je danas novinarima Pupovac koji je od 2003. godine u koaliciji s vladajućim HDZ-om.
http://www.24sata.hr/politika/pupovac-sdss-u-je-najblizi-sdp-to-nije-nikakva-tajna-236953
Predsjedništvo SDP-a raspravljalo je večeras o EU izborima koji slijede u svibnju. Kako se saznaje, SDP će predizbornu suradnju ponuditi i Pupovčevom SDSS-u. Cilj je pobjeda nad desnicom - koja se sada multiplicira jer osim HDZ-a postoji i drugi novi desni blok.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/SDSS-Milorada-Pupovca-ulazi-u-Kukuriku-koaliciju
2015-08-02
Koji domoljub, bogtejeba...debotoijusto wrote:
navrati...volio bi cuti tvoj komentar koalicije HDZ sa srbima od pupovca
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ostao ti tik još od Mesića?sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:hebalo nanu što ova vlast štiti naše interese.....ne znaš tko više,
vi u bosni imate svoju vlast...
Jebat ćemo vam nanu, ja ti kažem. Ne kad-tad, već uskoro.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:http://www.jutarnji.hr/ravnateljstvo-policije--vlak-se-iz-madarske-vraca-u-cetvrtak-ujutro--dogovor-je-postignut-na-temelju-sastanka-od-prije-tjedan-dana-/1433895/
Jel to na isti način dogovoreno kao i ulet s vlakom punim policajaca na teritorij druge države?
Last edited by jasambrend on 8/10/2015, 23:38; edited 1 time in total (Reason for editing : jm)
darth_vader-
2014-04-17
Ero wrote:Ostao ti tik još od Mesića?
Jebat ćemo vam nanu, ja ti kažem. Ne kad-tad, već uskoro.
pucaš kao da te zmajo prži!
jebačinu zaboravi. ne smiješ ti iz slovenije van, jer te ne bi pustili natrag...
drži se ti janeza i svojih bosanaca koje nisu izbrisali...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Erdoganov ministar vanjskih poslova u Beogradu : Vučic i Erdogan će podijeliti BiH
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Erdoganov ministar vanjskih poslova u Beogradu : Vučic i Erdogan će podijeliti BiH
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
Page 3 of 3