Lazanski zna:Znam da ce Hrvatska napasti Republiku Srpsku i u cije ime
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Lazanski zna:Znam da ce Hrvatska napasti Republiku Srpsku i u cije ime
pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..pizzon wrote:a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?jastreb wrote:Pa vi tamo jeste,ali mi ovdje baš i nismo. Mi ne možemo dozvoliti da nam Srbija dođe na pola sata vožnje od Zagreba.Eroo wrote:Di ovaj čovik živi? Meni moji javljaju da smo sa RS-om u solidnim odnosima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..pizzon wrote:a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?jastreb wrote:Pa vi tamo jeste,ali mi ovdje baš i nismo. Mi ne možemo dozvoliti da nam Srbija dođe na pola sata vožnje od Zagreba.Eroo wrote:Di ovaj čovik živi? Meni moji javljaju da smo sa RS-om u solidnim odnosima.
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
Guest- Guest
pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:vuksadinare wrote:pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..pizzon wrote:a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?jastreb wrote:Pa vi tamo jeste,ali mi ovdje baš i nismo. Mi ne možemo dozvoliti da nam Srbija dođe na pola sata vožnje od Zagreba.Eroo wrote:Di ovaj čovik živi? Meni moji javljaju da smo sa RS-om u solidnim odnosima.
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:vuksadinare wrote:pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..pizzon wrote:a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?jastreb wrote:
Pa vi tamo jeste,ali mi ovdje baš i nismo. Mi ne možemo dozvoliti da nam Srbija dođe na pola sata vožnje od Zagreba.
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
mi nemamo ratne planove vs hrvatske
ali, za hrvatsku, barem vs r.srpske
nisam siguran da ih nema
Guest- Guest
naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:vuksadinare wrote:pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..pizzon wrote:
a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
nisam siguran da ih nema
2015-09-08
vuksadinare wrote:naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:vuksadinare wrote:
pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
nisam siguran da ih nema
pa ajde, napadnite, vi ste opasni
dajte nam sansu da se branimo
Guest- Guest
zasto da vas napadnemo..ljepse je ovako da mislite da cemo vas napasti..psihoza bre...tanani zivci..pobjeđuje hladnokrvniji revolveraspizzon wrote:vuksadinare wrote:naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
nisam siguran da ih nema
2015-09-08
Hrvatska ima puno ratnih planova vezano uz Bih samo šta triba bit iskren a to je da su ti planovi jedino u slučaju da tamo netko radi sranja itd a ne planovi eto mi iz čista mira ovo ono
Stvar je u tome da Hrvatskoj nesmeta entitet RS ovako kako je
Stvar je u tome da Hrvatskoj nesmeta entitet RS ovako kako je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno da nije problem jer da je pravde, Hrvatska bi bila u centru Beograda.pizzon wrote:a nama hr moze, to nije problem, vama, el tako ?jastreb wrote:Pa vi tamo jeste,ali mi ovdje baš i nismo. Mi ne možemo dozvoliti da nam Srbija dođe na pola sata vožnje od Zagreba.Eroo wrote:Di ovaj čovik živi? Meni moji javljaju da smo sa RS-om u solidnim odnosima.
vuksadinare wrote:naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:vuksadinare wrote:
pa gdje vam je hrvatska na pola sata od voznje do beograda?..imas voiti se jos sat i sat i pol do beograda od hr granice..
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
nisam siguran da ih nema
pa logicno..susjedi su nam oni sa kojim si gotovo do jucer ratovao...budale su oni koji ih ne bi imali...ziher je ziher...izrael kontinuirano do svog postojanja ima takve planove...ima ih i srbija laze tko tvrdi da nema odnosno isto ih ej oduvijek imalaRegoč wrote:vuksadinare wrote:naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:pa eto u prednosti ste pola satapizzon wrote:
ok, 1 sat
sta ima oko 110 km
nisam siguran da ih nema
2015-09-08
Kao kad su partizani 44. prešli u Srbiju. Pronio se glas da idu ustaše, i četnici se razbježali.vuksadinare wrote:zasto da vas napadnemo..ljepse je ovako da mislite da cemo vas napasti..psihoza bre...tanani zivci..pobjeđuje hladnokrvniji revolveraspizzon wrote:vuksadinare wrote:naravno da ih imamo...pa nisu nam susjedi norvezanipizzon wrote:vuksadinare wrote:
pa eto u prednosti ste pola sata
nisam siguran da ih nema
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dva hrvatska vojna aviona nadletela Republiku Srpsku
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» SAD osudile Republiku Srpsku
» Došle pare za republiku Srpsku
» Komšić napada republiku srpsku
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» SAD osudile Republiku Srpsku
» Došle pare za republiku Srpsku
» Komšić napada republiku srpsku
Page 2 of 2