Hrvati i Srbi u BiH potvrdili koaliciju na svim nivoima i najavili plan B
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvati i Srbi u BiH potvrdili koaliciju na svim nivoima i najavili plan B
Čović otkrio što je “plan B” HNS-a; Dodik podržava načelo legitimnog predstavljanja
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i lider HDZ-a BiH Dragan Čović rekli su danas nakon sastanka u Mostaru da su SNSD i HDZ BiH dogovorili koaliciju nakon predstojećih izbora, na kojima očekuju veliku pobjedu ove dvije stranke.
Čović je rekao da se HDZ BiH s obzirom na to da nije promijenjen Izborni zakon mora organizirati sa partnerima da bi uvjerljivo dobio izbore i u miru čekao implementaciju izbornih rezultata.
Čović je rekao da se HDZ BiH s obzirom na to da nije promijenjen Izborni zakon mora organizirati sa partnerima da bi uvjerljivo dobio izbore i u miru čekao implementaciju izbornih rezultata.
On je naveo da je sa Dodikom razgovarao o formiranju vlasti na nivou BiH da nakon izbora ne bi bilo puno zastoja i čekanja i da bi vlast bila što prije uspostavljena.
“Mi smo partneri, to smo se dogovorili još prije i prenijeti ćemo to na sve naše suradnike da to bude u idućim mjesecima efikasno”, dodao je Čović.
On je naglasio da je suradnja dvije stranke dobra i da se ostvaruje i u Predstavničkom i u Domu naroda parlamenta BiH, kao i na svim drugim razinama.Čović pojasnio da je “plan B”, koji je ranije spominjao zbog nedonošnja izmjena Izbornog zakona zapravo stvaranje uvjeta za sigurnu izbornu pobjedu i traženje partnera prije izbora.
“Da smo uradili izmjene i osigurali da jedan narod drugom ne može birati predstavnike, onda bismo ležernije išli u kampanju, a onda bi koalicije izgledale drugačije, a pošto se to nije dogodilo, mi kroz `plan B` moramo drugačije sagledati naša koaliranja kako bi osigurali uvjerljivu pobjedu”, dodao je Čović.
Dodik je naglasio da SNSD sa svojim partnerima očekuje najveću pobjedu do sada.
On je izrazio žaljenje što nije došlo do izmjena Izbornog zakona i rekao da apsolutno podržava princip da jedan narod ne bira drugom predstavnike.
On je izrazio žaljenje što nije došlo do izmjena Izbornog zakona i rekao da apsolutno podržava princip da jedan narod ne bira drugom predstavnike.
Navodeći da je u BiH očigledno i dalje na sceni ignoriranje realnosti, Dodik je rekao da želi da podrži princip da svaki narod bira svoje predstavnike.
“BiH može da bude stabilna ukoliko je tako, a ukoliko je drugačije, onda to unosi nove kalkulacije, spekulacije i nemire i može značajno da usložni međunacionalne odnose. Zato bi bilo fer i korektno da ojačamo taj princip da svako bira svoje predstavnike”, istakao je Dodik.
Dodik je rekao da nema više uslova za izmjenu Izbornog zakona i da se svi trebaju okrenuti uvjetima za fer i tolerantnu izbornu kampanju./Srna/
Dodik je rekao da nema više uslova za izmjenu Izbornog zakona i da se svi trebaju okrenuti uvjetima za fer i tolerantnu izbornu kampanju./Srna/
https://poskok.info/covic-otkrio-sto-je-plan-b-hns-a-dodik-podrzava-nacelo-legitimnog-predstavljanja/
...............................
Osovina radi kao podmazana...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Hrvati i Srbi u BiH potvrdili koaliciju na svim nivoima i najavili plan B
Od sad podrzavam epikurovu stranu..kad vidim tko sve kritizira zagreb,hrvatsku a drzi lojtre komsicu budali...koji je zrtva a kurca nije potegao za hrvatsku cak ni 1991.sve mi je jasno.deboto pa tajje protiv svefa.draze mu je sarajevsko govno nego zg kremsnita
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Udružili se da zadrže fotelje
Foteljaši
Triba ubacit još najmanje pedeset tisuća Arapa u Bih , nevirujen ja Srbima ništa, šta je sigurno sigurno je
Foteljaši
Triba ubacit još najmanje pedeset tisuća Arapa u Bih , nevirujen ja Srbima ništa, šta je sigurno sigurno je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:...............................Osovina radi kao podmazana...
Dodiku se sprema ulica i prije izbora, samo toliko...
Nešto kao u Armeniji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:...............................Osovina radi kao podmazana...
Nešto kao u Armeniji.
ko se iza toga krije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:...............................Osovina radi kao podmazana...
Nešto kao u Armeniji.
ko se iza toga krije
Amerika.
Jebiga ljudi razumite me morao sam
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Amerika.
Puno različitih interesa, izvana i iznutra :) Nakon desetljeća i po vlasti ima bezbroj neprijatelja i nezadovljnika.
A budete već vidjeli :))))
2018-04-10
Meni su svi Srbi isti tako da mi svejedno tko je njima tamo na vlasti, svi pušu u isti rog
Totalno svejedno jel Dodik ili netko drugi
Americi smeta Dodik jer je proruski orijentiran meni baš i nesmeta
Totalno svejedno jel Dodik ili netko drugi
Americi smeta Dodik jer je proruski orijentiran meni baš i nesmeta
2014-04-11
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Amerika.
Puno različitih interesa, izvana i iznutra :) Nakon desetljeća i po vlasti ima bezbroj neprijatelja i nezadovljnika.
A budete već vidjeli :))))
Iskreno živo mi se jebe. Šta god da se desi dole tko god vodio manje-više će imati isti smjer i istu taktiku
Guest- Guest
Neće imati istu taktiku ako im natrpamo pedesetak tisuća Arapa u Bih
Neplivaći najbolje brane brod a s tolikim Arapima u Bih RS tone
Mi i onako nemamo šta izgubit više pa nas se jebe
Neplivaći najbolje brane brod a s tolikim Arapima u Bih RS tone
Mi i onako nemamo šta izgubit više pa nas se jebe
2014-04-11
Natrpat ćemo puno Arapa u Bih pola miliona ako triba
Kad nemam ja entitet NEĆE IMATI NITKO
Kad nemam ja entitet NEĆE IMATI NITKO
2014-04-11
TREBA NAĆI ČETIRI NAČINA
Ne treba biti naivan. Dva mrava su jedan
i još jedan mrav. Dva mrava kao dvije ruke.
Posustane li jedan - neće obadva.
Ode li u šumu mlađi, bit će u domu stariji.
I dozvat će se ako zatreba.
I s dviju strana će doći.
Ne treba biti naivan. Jedan mrav je jedan
i više nijedan mrav. Jedan mrav kao jedna vrata.
Zaspi li jedinac - zaspalo je sve.
Ode li u šumu izjutra, bit će u domu praznina.
I neće ga dozvat ako zatreba.
I s dviju strana neće doći.
Ne treba biti naivan. Treba naći ćetiri načina.
I više njih ako ustreba. Jednu tvar što počiva u brdima. Koja odnese dv’a mrava
kad zgrabe jednoga.
Treba misliti, kopati po suncu,
učiti od orla i od poskoka.
(Veselko Koroman)
Ne treba biti naivan. Dva mrava su jedan
i još jedan mrav. Dva mrava kao dvije ruke.
Posustane li jedan - neće obadva.
Ode li u šumu mlađi, bit će u domu stariji.
I dozvat će se ako zatreba.
I s dviju strana će doći.
Ne treba biti naivan. Jedan mrav je jedan
i više nijedan mrav. Jedan mrav kao jedna vrata.
Zaspi li jedinac - zaspalo je sve.
Ode li u šumu izjutra, bit će u domu praznina.
I neće ga dozvat ako zatreba.
I s dviju strana neće doći.
Ne treba biti naivan. Treba naći ćetiri načina.
I više njih ako ustreba. Jednu tvar što počiva u brdima. Koja odnese dv’a mrava
kad zgrabe jednoga.
Treba misliti, kopati po suncu,
učiti od orla i od poskoka.
(Veselko Koroman)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Postoje određene suštinske razlike.MaximusDecimusMiridije wrote:
Iskreno živo mi se jebe. Šta god da se desi dole tko god vodio manje-više će imati isti smjer i istu taktiku
2018-04-10
RayMabus wrote:Udružili se da zadrže fotelje
Foteljaši
prigrli ih k sebi, u hrvatsku, to je tvoje cvece !
pusti bh hrvate na miru, dosta ste ih sjebali
Guest- Guest
Pa zaustavi Arape pa neće ulaziti u Bih nebi da u Bih ulaze iz pravca Hrvatske
2014-04-11
ne verujem ni da ulazeRayMabus wrote:Pa zaustavi Arape pa neće ulaziti u Bih nebi da u Bih ulaze iz pravca Srbije
Guest- Guest
Na današnji dan 1964. godine preminuo je predsjednik HSS dr. Vladko Maček.
„Ako se prsluk krivo zakopča, nema druge nego ga opet cijeloga raskopčati i iznova pravilno zakopčati.“ poznata je rečenica Vladka Mačeka. Ta rečenica iz perspektive BiH Hrvata aktualna je i danas. Netko je ovo što danas nazivamo BiH krivo zakopčao, rješenje je očito. Počivaj u miru Predsjedniče.
„Ako se prsluk krivo zakopča, nema druge nego ga opet cijeloga raskopčati i iznova pravilno zakopčati.“ poznata je rečenica Vladka Mačeka. Ta rečenica iz perspektive BiH Hrvata aktualna je i danas. Netko je ovo što danas nazivamo BiH krivo zakopčao, rješenje je očito. Počivaj u miru Predsjedniče.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Maček je bio lukaviji od radića..dok je radic isao direktno u glavu..macek je malo dao srbima jos vise uzeo....radic je bio ono tipa..sto na umu to i na drumu...pa je dobio metak u konacnici
2015-09-08
vuksadinare wrote:Maček je bio lukaviji od radića..dok je radic isao direktno u glavu..macek je malo dao srbima jos vise uzeo....radic je bio ono tipa..sto na umu to i na drumu...pa je dobio metak u konacnici
Pa pravaši ste uvijek optuživali Mačeka za izdaju... A uz Radića, koji je imao muda, Maček je najveći Hrvatski političar prve polovice XX stoljeća...
Najbolje riješenje svih vremena...
2018-04-10
pravaši su bili revolucionari...vruce krvi...vođe mahom dinarske krvi..nema kalkulacija..odmah u glavu..radic realno vise ajmo rec tribun nego politicar...sto mi na umu to na drumu pa kako zavrsilo....macek...klasican kajkavski lukavac...no realno da nije bilo radica i zbog njega hss-u velike podrske tada a naslijedio ga macek sa velikim kapitalom kojeg mu je radic realno ostavio..macek bi bio mozda predsjednik stranke od kakvih 20 do 30% podrske u hrvatskom narodu..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Maček je bio lukaviji od radića..dok je radic isao direktno u glavu..macek je malo dao srbima jos vise uzeo....radic je bio ono tipa..sto na umu to i na drumu...pa je dobio metak u konacnici
Pa pravaši ste uvijek optuživali Mačeka za izdaju... A uz Radića, koji je imao muda, Maček je najveći Hrvatski političar prve polovice XX stoljeća...
Najbolje riješenje svih vremena...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Špirić: Plan Bošnjaka je da budu konstitutivni, a Srbi i Hrvati konstruktivni
» srbi najavili marš na zagreb
» Srbi provalili Putinov tajni plan :-)
» OSUJEĆEN PODMUKLI PLAN, HRVATI POKUSALI
» Srbi najebali: novi američki plan za Balkan
» srbi najavili marš na zagreb
» Srbi provalili Putinov tajni plan :-)