ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor - Page 3 Empty Re: Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor

Post by kaya 14/5/2018, 23:18

RayMabus wrote:
jasambrend wrote:
RayMabus wrote:Može on bit debil ali ovdje je 200% u pravu

Kolinda je totalni debil

Nista on nije u pravu. De facto nepostojeca drzava sa nepostojecim institucijama. Imaju biti u stavu mirno kad netko dolazi iz Hrvatske. Ubuduce slati portira ili tako nekog u izaslanstvo.
Pričate pizdarije 

Ovakve izjave u rangu proglašenja Herceg Bosne od međunarodno priznate države su već jednom napravljene i opet idete na iste grablje 

Izjava da Hrvati u Bih nisu unutarnje pitanje Bih =Hrvati u Bih nisu dio Bih = gdje žive Hrvati to nije Bih

SE NEDAJU AKO NEMAŠ DVJESTO TENKOVA LEOPARD 2 IZA LEĐA POD SVOJOM DIREKTNOM KOMANDOM 

IDIOTI
Pa imamo , mi smo u NATO :), za njih su dovoljna dva.
Nego ne sekiraj se, ovaj pederko valjda ima izbore pa se pravi da ostrašćeno brani Bosnu od ne znam koga, svaba i Kolinde . Kao da je Kolinda stigla na tenku.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor - Page 3 Empty Re: Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor

Post by kaya 14/5/2018, 23:20

claire wrote:
kaja wrote:pa nije u redu da ga je podsjetila da smo mi u EU a on nije..
Nek nas tuzi sad bas europskoj komisiji !
Zabranit će nam most gradit kad on kaže da su Hrvati iz BiH koje on predstavlja protiv gradnje.
Da, evo ustrtarili smo se. 
Jel se moze nasuti pijeska u onu njihovu uvalicu da bude kopno?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:22

kaja wrote:
RayMabus wrote:
jasambrend wrote:

Kolinda je totalni debil

Nista on nije u pravu. De facto nepostojeca drzava sa nepostojecim institucijama. Imaju biti u stavu mirno kad netko dolazi iz Hrvatske. Ubuduce slati portira ili tako nekog u izaslanstvo.
Pričate pizdarije 

Ovakve izjave u rangu proglašenja Herceg Bosne od međunarodno priznate države su već jednom napravljene i opet idete na iste grablje 

Izjava da Hrvati u Bih nisu unutarnje pitanje Bih =Hrvati u Bih nisu dio Bih = gdje žive Hrvati to nije Bih

SE NEDAJU AKO NEMAŠ DVJESTO TENKOVA LEOPARD 2 IZA LEĐA POD SVOJOM DIREKTNOM KOMANDOM 

IDIOTI
Nego ne sekiraj se, ovaj pederko valjda ima izbore pa se pravi da ostrašćeno brani Bosnu od ne znam koga, svaba i Kolinde . Kao da je Kolinda stigla na tenku.
Jako se sekiram jer glupača svojim nesmotrenim izjavama u trenutku kada hrpa izbjeglica ulazi u Bih i samo šta se Srbi i muslimani nepotuću skreće taj bijes na Hrvate u Bih ovakvim izjavama 

Vjerujum ovo bi ti ja streljao javno u Galaktičkoj federaciji da spriječim rat koji je ona upravo izazvala
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 14/5/2018, 23:23

kaja wrote:
claire wrote:
kaja wrote:pa nije u redu da ga je podsjetila da smo mi u EU a on nije..
Nek nas tuzi sad bas europskoj komisiji !
Zabranit će nam most gradit kad on kaže da su Hrvati iz BiH koje on predstavlja protiv gradnje.
Da, evo ustrtarili smo se. 
Jel se moze nasuti pijeska u onu njihovu uvalicu da bude kopno?
Može, al'trebali smo dok je Ćaća bio živ.
No, u njihovom slučaju, Ćaća se ne vraća.
Samo sin slini na Erdija.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 14/5/2018, 23:24

RayMabus wrote:
kaja wrote:
RayMabus wrote:
jasambrend wrote:

Kolinda je totalni debil

Pričate pizdarije 

IDIOTI
Jako se sekiram jer glupača svojim nesmotrenim izjavama u trenutku kada hrpa izbjeglica ulazi u Bih i samo šta se Srbi i muslimani nepotuću skreće taj bijes na Hrvate u Bih ovakvim izjavama 

Vjerujum ovo bi ti ja streljao javno u Galaktičkoj federaciji da spriječim rat koji je ona upravo izazvala
Ma nije, ovaj preuveličava njene izjave i brani bolan Bosnu, izbori su mu 
- E pa nećete razbojnici !
( A ako hoćete ja cu i tako zbrisat)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2018, 23:25

Zoki je izgovarao i teze rijeci od koli prema ovima u sarajevu..poput..'samo neka pokusaju'...i 'ja nemam tamo u sarajevu sa kim razgovarati'...zoki bio jedan put bio u sarajevu kad je vidio o kakvoj se ekipi radi..i posljddnji put..onda je u bh-a hodocastio samo od viteza do mostara i livna...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:29

Kolinda je debil 

Usrat će mi pažljivo pripremanu vojnu operaciju

S kojim ja kretenima ovdje imam posla
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 14/5/2018, 23:30

RayMabus wrote:Kolinda je debil 

S
Aha, a jbg.. nije znala valjda..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:31

Ona i oni Boban to isti likovi 

Debili i jedno i drugo 

Nekuže kurca
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/5/2018, 23:31

Poslati im ubuduce portira iz...stojaznam, gradske cistoce i o nicem bitnom razgovarati s njima...most napraviti visine taman da Hrvati iz Neuma mogu na lignje poci...I tako to...ustvari anektirati Neum, poslati DVD Ploce da to rijese...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:33

kaja wrote:
RayMabus wrote:Kolinda je debil 

S
Aha, a jbg.. nije znala valjda..
I sad će izginit puno naših jer ona ne zna uključiti mozak i shvatit šta se dešava

Bravo Kolinda
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 14/5/2018, 23:35

jasambrend wrote:Poslati im ubuduce portira iz...stojaznam, gradske cistoce i o nicem bitnom razgovarati s njima...most napraviti visine taman da Hrvati iz Neuma mogu na lignje poci...I tako to...ustvari anektirati Neum, poslati DVD Ploce da to rijese...
E to.. kako im se ono predsjednik zove?
Pozvati ga na ozbiljan razgovor i poslati nekoga zavoda za statistiku , nekog referenta da razgovara s njim.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 14/5/2018, 23:36

Ako pita zašto, pa zato sto smo mi EU a on nije mu reci . 
Pa nek nas tuzi komisiji opet..
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2018, 23:37

Yehudim wrote:
Hektorović wrote:KOMŠIĆ ODBRUSIO GRABAR-KITAROVIĆ: "Niste, gospodo, nikakav jamac, već i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu“

Predsjednik Demokratke fronte Željko Komšić reagovao je da istup predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Mostaru; on smatra skandalozim ucjene koje je Grabar-Kitarović izrekla, a odnose se na evropski put Bosne i Hercegovine...

"Nije iznenađujuće ovakvo ponašanje hrvatske predsjednice, koja u Bosni u i Hercegovinu dolazi svako malo
da prijeti, ucjenjuje i određuje ono što su unutrašnje stvari BiH. Ne treba nas Hrvatska podsjećati da je jedna od članica EU.

Nikada nećemo pristati na to da glas svih građana BiH ne bude jednak, odnosno na to što podupirući Čovićeve nemoguće zahtjeve podržavate. To je uostalom u suprotnosti sa onim što EU jeste. Neka uvažena predsjednica Grabar-Kitarović izbije iz glave uvjerenje da može ucjenjivati građane ove države, jer ovo nije 1993. godina", rekao je Komšić za Vijesti.ba.

"Želio bih poručiti gospođi Grabar-Kitarović da se i dalje nastavi miješati u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine", dodao je Komšić: "Neka samo nastave da se miješaju u unutarnja pitanja BiH.

Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze kao ni sa opstrukcijom EU puta BiH. Nadam se da će njihovo uslovljavanje skrenuti pažnju mnogo većih geopolitičkih faktora od Hrvatske, koja se srozala na najniže grane još od onog doba kada je bila marionetska država Trećeg Reicha", kazao je Komšić.

Dodao je, kako želi podsjetiti predsjednicu susjedne države da Hrvatska nije nikakav jamac Dejtonskog mirovnog sporazuma.

"Niste gospodo nikakav jamac, već pod presudama međunarodnih sudova i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu, ma koliko te presude negirali i ma koliko slavili zločine koje ste počinili, ili jamac ste tek utoliko koliko Vas preuzete međunarodne obaveze i ugovori onemogućavaju da to ponovo učinite. Mi Vam poručujemo, bolje bi Vam bilo da vam to ne pada na pamet", zaključio je Komšić.

(Vijesti.ba)

X
znači na strani si muslimana ili?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:39

Šta jedna budala razjebe nemože tisuću pametnih ispravit 

Isto ko i oni Boban sa službenim proglašenjem Herceg Bosne

Sad ga jebi 

Usrala sve
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 14/5/2018, 23:40

Znam, istovremeno pozvati njega i nekoga iz EU i dočekati ih počasnom gardom . Onda s ovim iz EU otići u sabor a njega neka neki referent odvede u drugu zgradu bezveze , u onu tavernu  na pice na primjer.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/5/2018, 23:48

Kolinda i Boban to su umovi oni sve znaju tko njima šta može i ta priča 

Nije trebalo proglašavati službeno ništa 

Dođe Un tampon zona nismo agresori i nebi bio onako silovit napad 

I izgubiš sve zbog jednog idiota
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 15/5/2018, 00:01

Željko Komšić reagovao je da istup predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Mostaru; on smatra skandalozim ucjene koje je Grabar-Kitarović izrekla
Nije iznenađujuće ovakvo ponašanje hrvatske predsjednice, koja u Bosni u i Hercegovinu dolazi svako malo da prijeti, ucjenjuje i određuje ono što su unutrašnje stvari BiH. Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze
"Niste gospodo nikakav jamac, već pod presudama međunarodnih sudova i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu, ma koliko te presude negirali i ma koliko slavili zločine koje ste počinili, ili jamac ste tek utoliko koliko Vas preuzete međunarodne obaveze i ugovori onemogućavaju da to ponovo učinite. Mi Vam poručujemo, bolje bi Vam bilo da vam to ne pada na pamet",

sve ovo radi ove izjave:

Kad je riječ o pitanju Hrvata u BiH Grabar-Kitarović je rekla da se mora osigurati konstitutivna ravnopravnost sva tri naroda

u unutarnja pitanja nikako ne mogu spadati borba za manjinska, ljudska prava i prava naroda, kazala je ona.
rekla je da je lagitimno pravo svake države da to čini za svoj narod te da ta pitanja ne spadaju u unutarnja pitanja neke države.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/5/2018, 00:05

Problem je šta spadaju

Upravo je objavila rat bih ovom izjavom 

Naravno da ćemo se borit za njih ali je ona ovdje negirala postojanje države u kojoj su oni
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 15/5/2018, 00:08

zaboravio je jos rec kolindi da je homofob, fasist, islamofob i ksenofob :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 15/5/2018, 00:10

RayMabus wrote:Problem je šta spadaju

Upravo je objavila rat bih ovom izjavom 

Naravno da ćemo se borit za njih ali je ona ovdje negirala postojanje države u kojoj su oni
cuj
izgleda da si na 45 obrtaja
prebaci na 33 :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics