Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor
Pa imamo , mi smo u NATO :), za njih su dovoljna dva.RayMabus wrote:Pričate pizdarijejasambrend wrote:RayMabus wrote:Može on bit debil ali ovdje je 200% u pravu
Kolinda je totalni debil
Nista on nije u pravu. De facto nepostojeca drzava sa nepostojecim institucijama. Imaju biti u stavu mirno kad netko dolazi iz Hrvatske. Ubuduce slati portira ili tako nekog u izaslanstvo.
Ovakve izjave u rangu proglašenja Herceg Bosne od međunarodno priznate države su već jednom napravljene i opet idete na iste grablje
Izjava da Hrvati u Bih nisu unutarnje pitanje Bih =Hrvati u Bih nisu dio Bih = gdje žive Hrvati to nije Bih
SE NEDAJU AKO NEMAŠ DVJESTO TENKOVA LEOPARD 2 IZA LEĐA POD SVOJOM DIREKTNOM KOMANDOM
IDIOTI
Nego ne sekiraj se, ovaj pederko valjda ima izbore pa se pravi da ostrašćeno brani Bosnu od ne znam koga, svaba i Kolinde . Kao da je Kolinda stigla na tenku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, evo ustrtarili smo se.claire wrote:Zabranit će nam most gradit kad on kaže da su Hrvati iz BiH koje on predstavlja protiv gradnje.kaja wrote:pa nije u redu da ga je podsjetila da smo mi u EU a on nije..
Nek nas tuzi sad bas europskoj komisiji !
Jel se moze nasuti pijeska u onu njihovu uvalicu da bude kopno?
2015-08-15
Jako se sekiram jer glupača svojim nesmotrenim izjavama u trenutku kada hrpa izbjeglica ulazi u Bih i samo šta se Srbi i muslimani nepotuću skreće taj bijes na Hrvate u Bih ovakvim izjavamakaja wrote:Pa imamo , mi smo u NATO :), za njih su dovoljna dva.RayMabus wrote:Pričate pizdarijejasambrend wrote:RayMabus wrote:Može on bit debil ali ovdje je 200% u pravu
Kolinda je totalni debil
Nista on nije u pravu. De facto nepostojeca drzava sa nepostojecim institucijama. Imaju biti u stavu mirno kad netko dolazi iz Hrvatske. Ubuduce slati portira ili tako nekog u izaslanstvo.
Ovakve izjave u rangu proglašenja Herceg Bosne od međunarodno priznate države su već jednom napravljene i opet idete na iste grablje
Izjava da Hrvati u Bih nisu unutarnje pitanje Bih =Hrvati u Bih nisu dio Bih = gdje žive Hrvati to nije Bih
SE NEDAJU AKO NEMAŠ DVJESTO TENKOVA LEOPARD 2 IZA LEĐA POD SVOJOM DIREKTNOM KOMANDOM
IDIOTI
Nego ne sekiraj se, ovaj pederko valjda ima izbore pa se pravi da ostrašćeno brani Bosnu od ne znam koga, svaba i Kolinde . Kao da je Kolinda stigla na tenku.
Vjerujum ovo bi ti ja streljao javno u Galaktičkoj federaciji da spriječim rat koji je ona upravo izazvala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Može, al'trebali smo dok je Ćaća bio živ.kaja wrote:Da, evo ustrtarili smo se.claire wrote:Zabranit će nam most gradit kad on kaže da su Hrvati iz BiH koje on predstavlja protiv gradnje.kaja wrote:pa nije u redu da ga je podsjetila da smo mi u EU a on nije..
Nek nas tuzi sad bas europskoj komisiji !
Jel se moze nasuti pijeska u onu njihovu uvalicu da bude kopno?
No, u njihovom slučaju, Ćaća se ne vraća.
Samo sin slini na Erdija.
2014-04-12
Ma nije, ovaj preuveličava njene izjave i brani bolan Bosnu, izbori su muRayMabus wrote:Jako se sekiram jer glupača svojim nesmotrenim izjavama u trenutku kada hrpa izbjeglica ulazi u Bih i samo šta se Srbi i muslimani nepotuću skreće taj bijes na Hrvate u Bih ovakvim izjavamakaja wrote:Pa imamo , mi smo u NATO :), za njih su dovoljna dva.RayMabus wrote:Pričate pizdarijejasambrend wrote:RayMabus wrote:Može on bit debil ali ovdje je 200% u pravu
Kolinda je totalni debil
IDIOTI
Vjerujum ovo bi ti ja streljao javno u Galaktičkoj federaciji da spriječim rat koji je ona upravo izazvala
- E pa nećete razbojnici !
( A ako hoćete ja cu i tako zbrisat)
2015-08-15
Zoki je izgovarao i teze rijeci od koli prema ovima u sarajevu..poput..'samo neka pokusaju'...i 'ja nemam tamo u sarajevu sa kim razgovarati'...zoki bio jedan put bio u sarajevu kad je vidio o kakvoj se ekipi radi..i posljddnji put..onda je u bh-a hodocastio samo od viteza do mostara i livna...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinda je debil
Usrat će mi pažljivo pripremanu vojnu operaciju
S kojim ja kretenima ovdje imam posla
S kojim ja kretenima ovdje imam posla
2014-04-11
Aha, a jbg.. nije znala valjda..RayMabus wrote:Kolinda je debil
S
2015-08-15
Ona i oni Boban to isti likovi
Debili i jedno i drugo
Nekuže kurca
Debili i jedno i drugo
Nekuže kurca
2014-04-11
Poslati im ubuduce portira iz...stojaznam, gradske cistoce i o nicem bitnom razgovarati s njima...most napraviti visine taman da Hrvati iz Neuma mogu na lignje poci...I tako to...ustvari anektirati Neum, poslati DVD Ploce da to rijese...
darth_vader-
2014-04-17
I sad će izginit puno naših jer ona ne zna uključiti mozak i shvatit šta se dešavakaja wrote:Aha, a jbg.. nije znala valjda..RayMabus wrote:Kolinda je debil
S
Bravo Kolinda
2014-04-11
E to.. kako im se ono predsjednik zove?jasambrend wrote:Poslati im ubuduce portira iz...stojaznam, gradske cistoce i o nicem bitnom razgovarati s njima...most napraviti visine taman da Hrvati iz Neuma mogu na lignje poci...I tako to...ustvari anektirati Neum, poslati DVD Ploce da to rijese...
Pozvati ga na ozbiljan razgovor i poslati nekoga zavoda za statistiku , nekog referenta da razgovara s njim.
2015-08-15
Ako pita zašto, pa zato sto smo mi EU a on nije mu reci .
Pa nek nas tuzi komisiji opet..
:)
Pa nek nas tuzi komisiji opet..
:)
2015-08-15
znači na strani si muslimana ili?Yehudim wrote:Hektorović wrote:KOMŠIĆ ODBRUSIO GRABAR-KITAROVIĆ: "Niste, gospodo, nikakav jamac, već i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu“
Predsjednik Demokratke fronte Željko Komšić reagovao je da istup predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Mostaru; on smatra skandalozim ucjene koje je Grabar-Kitarović izrekla, a odnose se na evropski put Bosne i Hercegovine...
"Nije iznenađujuće ovakvo ponašanje hrvatske predsjednice, koja u Bosni u i Hercegovinu dolazi svako malo da prijeti, ucjenjuje i određuje ono što su unutrašnje stvari BiH. Ne treba nas Hrvatska podsjećati da je jedna od članica EU.
Nikada nećemo pristati na to da glas svih građana BiH ne bude jednak, odnosno na to što podupirući Čovićeve nemoguće zahtjeve podržavate. To je uostalom u suprotnosti sa onim što EU jeste. Neka uvažena predsjednica Grabar-Kitarović izbije iz glave uvjerenje da može ucjenjivati građane ove države, jer ovo nije 1993. godina", rekao je Komšić za Vijesti.ba.
"Želio bih poručiti gospođi Grabar-Kitarović da se i dalje nastavi miješati u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine", dodao je Komšić: "Neka samo nastave da se miješaju u unutarnja pitanja BiH.
Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze kao ni sa opstrukcijom EU puta BiH. Nadam se da će njihovo uslovljavanje skrenuti pažnju mnogo većih geopolitičkih faktora od Hrvatske, koja se srozala na najniže grane još od onog doba kada je bila marionetska država Trećeg Reicha", kazao je Komšić.
Dodao je, kako želi podsjetiti predsjednicu susjedne države da Hrvatska nije nikakav jamac Dejtonskog mirovnog sporazuma.
"Niste gospodo nikakav jamac, već pod presudama međunarodnih sudova i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu, ma koliko te presude negirali i ma koliko slavili zločine koje ste počinili, ili jamac ste tek utoliko koliko Vas preuzete međunarodne obaveze i ugovori onemogućavaju da to ponovo učinite. Mi Vam poručujemo, bolje bi Vam bilo da vam to ne pada na pamet", zaključio je Komšić.
(Vijesti.ba)
X
Guest- Guest
Šta jedna budala razjebe nemože tisuću pametnih ispravit
Isto ko i oni Boban sa službenim proglašenjem Herceg Bosne
Sad ga jebi
Usrala sve
Isto ko i oni Boban sa službenim proglašenjem Herceg Bosne
Sad ga jebi
Usrala sve
2014-04-11
Znam, istovremeno pozvati njega i nekoga iz EU i dočekati ih počasnom gardom . Onda s ovim iz EU otići u sabor a njega neka neki referent odvede u drugu zgradu bezveze , u onu tavernu na pice na primjer.
2015-08-15
Kolinda i Boban to su umovi oni sve znaju tko njima šta može i ta priča
Nije trebalo proglašavati službeno ništa
Dođe Un tampon zona nismo agresori i nebi bio onako silovit napad
I izgubiš sve zbog jednog idiota
Nije trebalo proglašavati službeno ništa
Dođe Un tampon zona nismo agresori i nebi bio onako silovit napad
I izgubiš sve zbog jednog idiota
2014-04-11
Željko Komšić reagovao je da istup predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Mostaru; on smatra skandalozim ucjene koje je Grabar-Kitarović izrekla
Nije iznenađujuće ovakvo ponašanje hrvatske predsjednice, koja u Bosni u i Hercegovinu dolazi svako malo da prijeti, ucjenjuje i određuje ono što su unutrašnje stvari BiH. Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze
"Niste gospodo nikakav jamac, već pod presudama međunarodnih sudova i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu, ma koliko te presude negirali i ma koliko slavili zločine koje ste počinili, ili jamac ste tek utoliko koliko Vas preuzete međunarodne obaveze i ugovori onemogućavaju da to ponovo učinite. Mi Vam poručujemo, bolje bi Vam bilo da vam to ne pada na pamet",
sve ovo radi ove izjave:
Kad je riječ o pitanju Hrvata u BiH Grabar-Kitarović je rekla da se mora osigurati konstitutivna ravnopravnost sva tri naroda
u unutarnja pitanja nikako ne mogu spadati borba za manjinska, ljudska prava i prava naroda, kazala je ona.
rekla je da je lagitimno pravo svake države da to čini za svoj narod te da ta pitanja ne spadaju u unutarnja pitanja neke države.
Nije iznenađujuće ovakvo ponašanje hrvatske predsjednice, koja u Bosni u i Hercegovinu dolazi svako malo da prijeti, ucjenjuje i određuje ono što su unutrašnje stvari BiH. Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze
"Niste gospodo nikakav jamac, već pod presudama međunarodnih sudova i zvanično agresor na Bosnu i Hercegovinu, ma koliko te presude negirali i ma koliko slavili zločine koje ste počinili, ili jamac ste tek utoliko koliko Vas preuzete međunarodne obaveze i ugovori onemogućavaju da to ponovo učinite. Mi Vam poručujemo, bolje bi Vam bilo da vam to ne pada na pamet",
sve ovo radi ove izjave:
Kad je riječ o pitanju Hrvata u BiH Grabar-Kitarović je rekla da se mora osigurati konstitutivna ravnopravnost sva tri naroda
u unutarnja pitanja nikako ne mogu spadati borba za manjinska, ljudska prava i prava naroda, kazala je ona.
rekla je da je lagitimno pravo svake države da to čini za svoj narod te da ta pitanja ne spadaju u unutarnja pitanja neke države.
2014-04-19
Problem je šta spadaju
Upravo je objavila rat bih ovom izjavom
Naravno da ćemo se borit za njih ali je ona ovdje negirala postojanje države u kojoj su oni
Naravno da ćemo se borit za njih ali je ona ovdje negirala postojanje države u kojoj su oni
2014-04-11
zaboravio je jos rec kolindi da je homofob, fasist, islamofob i ksenofob
2014-04-19
cujRayMabus wrote:Problem je šta spadaju
izgleda da si na 45 obrtaja
prebaci na 33
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komšić: Plenkoviću i Kolindi poručujem da sjašu sa BiH
» Agresor o Agresoru
» Puhovski:'HOS je bio agresor'
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Na koncu jedino je Hrvatska agresor
» Agresor o Agresoru
» Puhovski:'HOS je bio agresor'
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Na koncu jedino je Hrvatska agresor
Page 3 of 4