Trovanje svih i svuda
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Trovanje svih i svuda
Nisi bio dovoljno u Irskoj da tako nesto tvrdismarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:zapravo, irci i te kako mrze engleze i napravili su od toga praktički svoj brand.
Dobro, to ćemo prigodno zaboraviti da se ne bi opterećivali nepotrebnim i nebitnim detaljima u raspravi.
kad sam sletio u irsku i išao prema hotelu prva stvar koju sam zapazio su vrata na kojima je velikim slovima pisalo NO PARKING ANY TIME a netko je prekrižio ono PAR.
toliko o irskim sentimentima prema englezima. Ne vole ih, jebiga, iako danas svi govore engleski.
a svi natpisi su dvojezični i nastava je od početka osnovne dvojeznična, engleski i galski
iako galski nitko više ne govori
Za razliku od Hrvata oni se ne bave svojim susjedima
Ali slave svoje borce za NEZAVISNOST onako kako bi mi trebali TUĐMANA
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Irska ili Dublin ???? Naime niti odnos prema strancima nije isti u Rovinju i u Vukovaru. Dakle???? Znam par Iraca iz Cork-a i mrze engleze kao pse. Jednom slucajno rekao da je englez (nisam znao od kuda je a govori engleski) , jebi ga kad me nije ubio. Daklem kila mozga?????
2014-04-14
marcellus wrote:
to što u belfastu zid dijeli protestante od katolika nećemo
Bez brige, ionako će se relativno skoro sjeverna Irska ujedini sa maticom zemljom, a sve je više protestanata kojima je ta opcija postala prihvatljivom. Naročito nakon Brexita. A ionako će katolici uskoro postati većina u pokrajini i tada organizirati referendum po uzoru na Škote, samo što je u ovom slučaju ishod potpuno izvjestan.
Guest- Guest
naravno da se ne bave susjedima
ko da se mi bavimo srbima
kog boli kurac dok gledaju svoja posla i ne petljaju se
druga stvar što vulin ima potrebu dolazit ovdje i srat pa mu se onda mora reć da odjebe
ko da se mi bavimo srbima
kog boli kurac dok gledaju svoja posla i ne petljaju se
druga stvar što vulin ima potrebu dolazit ovdje i srat pa mu se onda mora reć da odjebe
Naravno da ce se promijeniti jer je u skolama obvezan kao drugi jezikslidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
iako galski nitko više ne govori
Govore intelektualni krugovi malo oko Dublina, a i to tek u novije vrijeme i više radi prestiža. No, s vremenom se to može i promjeniti, ipak je riječ o stvari od nacionalnog identiteta i prestiža, bez obzira na veliku praktičnost vladanja engleskim.
A ima i primarno obrazovanje samo na gaelskom
Kod nas bi to trebalo uciniti s kajkavskim jezikom
Da potisnemo te ercegovce..
Sora wrote:
Slave SVE svoje borce za neovisnost od Britanije, uključujući tu i one beznačajne i najekstremnije, pa tako i pandan našim HOS-ovcima.
Ne slave samo političke vođe poput De Valere i Collinsa koji su bili pandan Tuđmanu.
Guest- Guest
Sora wrote:
Nisi bio dovoljno u Irskoj da tako nesto tvrdis
Ti možeš i 100 godina živjeti u Irskoj pa opet nećeš shvatiti kako oni razmišljaju iz jednostavnog razloga jer si preglupa.
Guest- Guest
Cim primitivniji covjek tim primitivnije emocijeabraham wrote:Irska ili Dublin ???? Naime niti odnos prema strancima nije isti u Rovinju i u Vukovaru. Dakle???? Znam par Iraca iz Cork-a i mrze engleze kao pse. Jednom slucajno rekao da je englez (nisam znao od kuda je a govori engleski) , jebi ga kad me nije ubio. Daklem kila mozga?????
To se odnosi na nas također
Neces naci obrazovanog, situiranog i socijalno osviještenoj Hrvata da razmislja ko ovi tu kamenjarci
Marcelko ne razmislja, on izmišlja. Mora pisati nesto,
Samo ne zna ko Tomić pa sere
Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Englezaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Ti možeš i 100 godina živjeti u Irskoj pa opet nećeš shvatiti kako oni razmišljaju iz jednostavnog razloga jer si preglupa.
Bila sam tamo toh dana u ožujku
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
Kpje su to jasne granice između njih i engkeza
Naravno . Nema među Ircima takvih podjela kao kod nas . Jednostavno IRCI SVOJU PROSLOST SLAVE A NE PLJUJU PO NJOJ
Sora wrote:Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Englezaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
Naravno . Nema među Ircima takvih podjela kao kod nas . Jednostavno IRCI SVOJU PROSLOST SLAVE A NE PLJUJU PO NJOJ
jasno, nemaju index i glavaševića...
Hrvati su duboko podijeljen narod i DAN DANAS NESLOBODAN
HRvati nisu ni danas SLOBODNI
to je razlika u odnosu na Irce
OSTALO JE PICKIN DIM
HRvati nisu ni danas SLOBODNI
to je razlika u odnosu na Irce
OSTALO JE PICKIN DIM
Sora wrote:
Jednostavno IRCI SVOJU PROSLOST SLAVE A NE PLJUJU PO NJOJ
Itekako pljuju po svojoj petoj koloni koje ja surađivala s britanskim vlastima, ali naravno da to ne čine u slavljeničkim prilikama, kao što to niti ne radimo kada slavimo obljetnicu oslobađanja Knina. Sve u svoje vrijeme.
Guest- Guest
ne nego Kaptol i ercegovce lopovemarcellus wrote:Sora wrote:Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Englezaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Slave SVE svoje borce za neovisnost od Britanije, uključujući tu i one beznačajne i najekstremnije, pa tako i pandan našim HOS-ovcima.
Ne slave samo političke vođe poput De Valere i Collinsa koji su bili pandan Tuđmanu.
pa to sam i naveo gore, slave i one koji su samo namjeravali boriti se protiv engleza ali su se planirajući nalili pa je dogovor propao, otprilike
a u dublinu je i dalje rupa od metka u spomeniku na glavnom trgu, valjda jedan od tri ispaljena metka u tom sukobu ali jebiga... ono to pokazuju "vidiš kakvi su englezi"
Sora wrote:ne nego Kaptol i ercegovce lopovemarcellus wrote:Sora wrote:Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Englezaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
i te kako imaju kaptol katolici su i pobačaj je potpuno zabranjen u irskoj
a svi su tamo ercegovci
Ne nije tocnoslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Itekako pljuju po svojoj petoj koloni koje ja surađivala s britanskim vlastima, ali naravno da to ne čine u slavljeničkim prilikama, kao što to niti ne radimo kada slavimo obljetnicu oslobađanja Knina. Sve u svoje vrijeme.
Niti jednom nisam naišla na to u bilo kojoj prilici
Sudjelovanje Iraca u nacistickoj vojsci je poznata stvar ali niti jednom nije bilo oko tog tako ŽESTOKE RASORAVE KSO KOD NAS
A JRBGA
MOZDA TEMPERAMENT
ILI IPAK SU PSMETNIJI DA NE NOSE SVOJE PRLJSVE GACE UMJESTO ZASTAVE
Sora wrote:Ne nije tocnoslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Da si i naišla, ne bi to bila u stanju prepoznati tako da ti je zapravo svejedno naišla ili ne.
Guest- Guest
Irci ce mjenjati zakon o pobacaju udkoromarcellus wrote:JSora wrote:ne nego Kaptol i ercegovce lopovemarcellus wrote:Sora wrote:Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Englezaslidingdoorsoperator wrote:
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
a svi su tamo ercegovci
Nama Kaptol i ercegovci i povratnici iz ustaskih krugova tjeraju mlade u Irsku
Jrbote
Pa ne bi isli mladi u Irsku da tamo opet nadu isto
Koga jebes ti
Ahslidingdoorsoperator wrote:USora wrote:Ne nije tocnoslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Da si i naišla, ne bi to bila u stanju prepoznati tako da ti je zapravo svejedno naišla ili ne.
(Pametniji popusta)
AJMO ZAKLJUČITI RAZLIKU IRSKA -Hrvatska
HRVATI NI DANAS NISU SLBODNI JER SU OKUPIRANI
HRVATI NI DANAS NISU SLBODNI JER SU OKUPIRANI
Sora wrote:Irci ce mjenjati zakon o pobacaju udkoromarcellus wrote:JSora wrote:ne nego Kaptol i ercegovce lopovemarcellus wrote:Sora wrote:
Bas mi je bilo zanimljivo pratiti kako Irci obilježavaju 100 godina od krvave pobune u Dublinu protiv Engleza
A dakle ..
Kpja je to razlika
Kpji je to ponos
a svi su tamo ercegovci
Nama Kaptol i ercegovci i povratnici iz ustaskih krugova tjeraju mlade u Irsku
Jrbote
Pa ne bi isli mladi u Irsku da tamo opet nadu isto
Koga jebes ti
Samo ovdje potpuno ignoriraš činjenicu da je puno više Iraca u Americi nego u Irskoj.
Dapače, oko 10 puta više.
Republika Irska nema niti 5 milijuna domicilnih stanovnika, ali zato Amerikanaca irskog podrijetla ima oko 40 milijuna ili čak i osjetno više.
Kod Hrvata ipak nema tako velike razlike u odnosima između brojeva u domovini i iseljeništvu i očito je neće ni biti.
Guest- Guest
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Masovno trovanje djece od čermakove vode
» Lukašenko: imamo obavještajne dokaze da je Berlin izmislio trovanje Navalnog
» Hitler svuda!!!
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Masovno trovanje djece od čermakove vode
» Lukašenko: imamo obavještajne dokaze da je Berlin izmislio trovanje Navalnog
» Hitler svuda!!!