Trovanje svih i svuda
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Trovanje svih i svuda
Za svađu treba dvoje.
I odavno tvrdim da su srpski i hrvatski politicari kao spojene posude .
Dok za nacionaliste jedne i druge strane mogu reci da su si uvijrk bilo i bit ce .- saveznici
Dok za nacionaliste jedne i druge strane mogu reci da su si uvijrk bilo i bit ce .- saveznici
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
kofein wrote:mortal wrote:ja bi rekla da je obratnoYehudim wrote:Noor wrote:antisrpstvo postalo osnov politike u Zagrebu
ali, noooooooo
Zar nije? Nema dana da u svim novinama nema neki tekst koji sotonizira Srbiju
svake srpske novine, svaki govor srpskih politicara sluze se govorom mrznje, prozivanja, optuzivanja, lazi
Ovo Jehudi sa "sotoniziranjem" Srbije u Hr medijima zeza i podjaruje raspravu i žuč.
Nema šanse da ih stignemo u blaćenju za 100 godina.
immortal-
2014-04-16
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Sora wrote:Trudite se naravno
Kako ? Daj primjer vjetriteljice pizde i natpičnjaka...
Svi video radovi koji govore kontra Hrvatske su objavljeni u ovoj temi na dnevnoj bazi kontra Hrvatske....i nema im kraja + tvoje balije
Guest- Guest
Je
Svi protiv jadne hrvatske
Ono..bez veze
Placipicke rvatske
Svi protiv jadne hrvatske
Ono..bez veze
Placipicke rvatske
Dakle ne postoje irske inačice Sore.Sora wrote:IRCI SVOJU PROSLOST SLAVE A NE PLJUJU PO NJOJ
Kako meni od alkohola nikada ne bude ovako liepo nego me boli glava?Sora wrote:Hrvatska se boji istine i bjezi od nje ko vrag od tamjana
Boji se svojih predaka : partizana i komunista
Boji se cak i Matije Gupca
Boji se Krleže i nazora
Boji se svojih mrtvoh i rusi im nadgrobne spomenike
Boji se sebe i pomesti pred svojim vratima
Zato joj treba Srbija ...
Pa boli nas! Tko od nas visi po srbijanskim forumima i otvara teme o hrvatskim uspjesima? Oni ne doživljavaju svoju pobjedu ozbiljno ako o tom ovdje ne otvore temu i mi im čestitamo.Ringo10 wrote:Ma jasna stvar.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Realno, ovo ANTI izmedju Srbije i Hrvatske je uzajamno.
ludilo je uzajamno i jedino tako funkcionira, samo što mi prečesto vidimo samo našu stranu a kolega kofein se potrudio baciti svjetla i na njihove manijake
Pusti šuplje priče, i kod Hrvata samo Srbi pa Srbi pa Srbi, Srbi, Srbi ovo, Srbi ono ...
A sve ko fol boli nas racku za Srbe ... hajde molim te
Jedni druge ne skidaju sa dnevnog reda.
Juda laprda, nikakva sotonizacija Srbije i Srbah ne postoji u hrvatskim medijima.kaja wrote:I obrnuto. Politika ne reagira jer su u svom svemiru , kradu , voze se avionima i misle si koljite se rajo samo nas ostavite na miru. Tako valjda i tamo.Yehudim wrote:Noor wrote:antisrpstvo postalo osnov politike u Zagrebu
ali, noooooooo
Ako je njeka vaša interna fora, u redu. Ali nije liepo reći kolegici da nije za mudraca nego za madraca.Kavran wrote:kaja wrote:I obrnuto. Politika ne reagira jer su u svom svemiru , kradu , voze se avionima i misle si koljite se rajo samo nas ostavite na miru. Tako valjda i tamo.Yehudim wrote:Noor wrote:antisrpstvo postalo osnov politike u Zagrebu
ali, noooooooo
raširi nogice i mani se filozofije.
Ne trpi ju nitko, davno ju je muž ostavil.Kavran wrote:Sora wrote:Da . To je trovanje svoh i svuda .
U ovoj maloj kloaki malih ljudi . Pokornih i i ustrašenih .
No.
Na muci se poznaju junaci .
i ja kažem. tko tebe trpi u svoja četiri zida taj ili je lud ili .... jebeno lud.
Ustaše su poticali vjerski relativizam.jastreb wrote:Znači ustaše???mortal wrote:kofein wrote:Moja malenkost je za kršćansko savezništvo sa Srbijom.
U prilog tome, ovi novi dodaci doprinose otežavanju istog.
Naravno da je potrebna suradnja sa svim krsanima u borbi i odnosima s antikrscanima koji ne miruju, ali u Hrvatskoj se mora znati red, cija je drzava Hrvatska i tko njome vlada.
Samo Hrvati po narodnosti , katolici, antikomunisti
Samo se u filočetničkom mozgu može naći takav slied mislih.jastreb wrote:Pa ovako...Noor wrote:ne zna točno...mortal wrote:objasni zasto ih nazivas Ustase???, ali da upravo ti koje sam navelajastreb wrote:Znači ustaše???mortal wrote:
Naravno da je potrebna suradnja sa svim krsanima u borbi i odnosima s antikrscanima koji ne miruju, ali u Hrvatskoj se mora znati red, cija je drzava Hrvatska i tko njome vlada.
Samo Hrvati po narodnosti , katolici, antikomunisti
Obično oni koji ističu hrvatstvo,katoličanstvo i antikomunizam istovremeno,oni u 90% slučajeva simpatiziraju ustaštvo.
Biskup Košić recimo. On je 100% ustaša,a takvi su recimo i MPT,zatim Hasanbegović ( s time što on umjesto katoličanstva propagira islam), Markićka, Bruna Esih, glumac Božidar Alić, ili pak onaj Glasnović. Naravno tu je prisutno i jako antisrpstvo.
Tu odmah vidiš odakle vjetar puše.
A mene se nisi sjetila, jebo te Prcko zaboravnu!Sora wrote:Pa nije ti problemmortal wrote:Bogu hvala, napokonNoor wrote:antisrpstvo postalo osnov politike u Zagrebu
antihrvatstvo se provodi od davnina
Prblrpem si zdajice među HRVATIMA
Lazni Hrvati iz hercegovne
golem broj katolibana kojima mozak ne radi 5%
priličan broj uhljeba iz hdz kpji kradu
Sve kad se zbroji to ti je negdje preko polovice Hrvata
Oni vode Glsvni rijec
I ovdje na forumu su tocno u tom omjeru
Kreteni tipa DANI
KATOLIBANKA tipa metilde
Lazno Rvati tipa Ero
Rvatine tipa vuka
Ti prijsno ne znaju samnom razgovarati ..
odim me vrijeđati , kad bi ja držala do njihovoh uvreda
Mene mogu uvrijediti pristojni inposteni ljudi
I da zaključim:
Uglavnom RVATINE su u vecini u RH
KOJE ODLICNO VODE IGRU.
PADAMO BRZINOM 9m u sec na kvadrat
Gdje su to oni simpatizirali ustaše i NDH?jastreb wrote:Vremena se mijenjaju. Ipak je prošlo 70 g.od 2.svj.rata i skoro pa 30 od Domovinskog.tre wrote:
ček malo, ako je košić ustaša i nikoga nije ubio, zatvorio, brani svoje... jel to znači da su ustaše bili upravo tako dobri?
Ni Baja Mali Knindža nikog nije ubio,pa je četnik. Ni Bora Čorba nikog nije ubio,zatvorio,niti bi to učinio jer je dobričina,ali se deklarira četnikom.
Dakle promoviraju i simpatiziraju Dražu,Momčila,Stegnjajića itd.
Tako dakle i Košić,MPT,Glasnović i slični simpatiziraju Pavelića,NDH,Juru i Bobana isl.
S time da ja mislim da bi Glasnović i zatvarao i mučio,što je i sam izjavljivao.
Dakle simpatizeri ustaštva,ustaše. Ne kao Luburić,Budak,Miloš,ili Majstorović,ali ipak neoustaše.
I ti si neoustaša. Tj.simpatizer NDH. Nije li tako? Demantiraj me.
Maknuli smo simbole komunističkoga totalitarizma i uveli u službenu uporabu hrvatski jezik. Tebi je to ustaštvo?Sora wrote:A sta tebe boli cetnik i cetniciSpeare Shaker wrote:jastreb wrote:
Ni Baja Mali Knindža nikog nije ubio,pa je četnik. Ni Bora Čorba nikog nije ubio,zatvorio,niti bi to učinio jer je dobričina,ali se deklarira četnikom.
Dakle promoviraju i simpatiziraju Dražu,Momčila,Stegnjajića itd.
Tako dakle i Košić,MPT,Glasnović i slični simpatiziraju Pavelića,NDH,Juru i Bobana isl.
To je tvoja uobičajena i simptomatična intepretacija.
Međutim, ja se ne sjećam da se bilo tko od navedene ekipe ikada izjasnio pristalicama i simpatizerima ustaškog pokreta, Pavelića, Jure, Maksa, Bobana i NDH.
Za razliku od BMK i Bore koji su se otvoreno izjašnjavali četnicima.
Kad se niste izjašnjavali ustasama , sta ste mjenjsli novac, nazive postrojbi , simbole, kipove, povijest kompletnu
U ustasku ?
Covjece, fakat mislite da imate ovce oko sebe
Ne treba! Kosjenka se posvađa sa mnom u sekundi, a ja nemam pojma što se zbilo. Stoput je gore među narodima. Srbi nas napadnu i počnu ubijati, a sore i jastrebi opet o bratstvu i jedinstvu.Sora wrote:Za svađu treba dvoje.
Evo novih govnarenja i krmeljenja od strane komšija, a na račun Hrvatske u posljednja dva mjeseca :
Guest- Guest
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Masovno trovanje djece od čermakove vode
» Lukašenko: imamo obavještajne dokaze da je Berlin izmislio trovanje Navalnog
» Hitler svuda!!!
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Masovno trovanje djece od čermakove vode
» Lukašenko: imamo obavještajne dokaze da je Berlin izmislio trovanje Navalnog
» Hitler svuda!!!