počela sezona u makarskoj...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: počela sezona u makarskoj...
meni je super u omisu osim klasicne prometne guzve..omis nije toliko eksponiran ali po meni je jedno od ljepsih turistickih mjesta koje je tek zadnjih godina dosta exponirano zbog raznih kulturnih događanja..klapski festival,gusarski dani...dani kulturnog blaga podrucja cetine..ima toga jos..a u omisu mahom ljetuje dosta svaba,ceha,nizozemaca...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imam i ja rodbine tamo samo šta izbjegavam taj pravac istočno od Splita uz more sve do Pločavuksadinare wrote:meni je super u omisu osim klasicne prometne guzve..omis nije toliko eksponiran ali po meni je jedno od ljepsih turistickih mjesta koje je tek zadnjih godina dosta exponirano zbog raznih kulturnih događanja..klapski festival,gusarski dani...dani kulturnog blaga podrucja cetine..ima toga jos..a u omisu mahom ljetuje dosta svaba,ceha,nizozemaca...
Autocesta i selo moje malo mir i tišina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:slabije posljednjih godina...ako mislis na muslimane oni sve vise odlaze u crnu goru na ljetovanje...a hrvati iz bh-a sve vise pretendiraju zadarski i sibenski dio obale..tu en racunam ono jedan dan kada iz hercegovine dođes prakticno za pola sata na makarsku rivijeru zbog tunelaHektorović wrote:Ja već godinama samo prolazim kroz Makarstku... previše Bosne definitivno :Dprckov wrote:prije su svi manje vise izbjegavali makarsku
danas je ona jedna o najboljih destinacija
nije prevelika a nije ni premala
poljaci su cudni, cak i ovdje su nekako sta ja znam
Pa znam da su čak spominjali obnavljanje džamije u Makarskoj, znam da ih masa ide u CG, samo sam imao dojam da ih još masa ima po Makarskoj...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Omiš i cetina su fantazija... samo cetina je neiskorištena...
2018-04-10
ma nema ih puno kao tamo do 2012,2013...prica mi jedan makaranin iznajmljivac apartmana..do tih godina imao je non stop muslice kao goste u tri apartmana...od tad samo jedna familija muslimana koja ej bila redovna dolazi sad svake druge godine..kazu preskupo im je..u crnoj gori je sve 50% jeftenije..sad kod tog makaranina manje vise ljetuju slovenci i nizozemci...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:slabije posljednjih godina...ako mislis na muslimane oni sve vise odlaze u crnu goru na ljetovanje...a hrvati iz bh-a sve vise pretendiraju zadarski i sibenski dio obale..tu en racunam ono jedan dan kada iz hercegovine dođes prakticno za pola sata na makarsku rivijeru zbog tunelaHektorović wrote:Ja već godinama samo prolazim kroz Makarstku... previše Bosne definitivno :Dprckov wrote:prije su svi manje vise izbjegavali makarsku
danas je ona jedna o najboljih destinacija
nije prevelika a nije ni premala
poljaci su cudni, cak i ovdje su nekako sta ja znam
Pa znam da su čak spominjali obnavljanje džamije u Makarskoj, znam da ih masa ide u CG, samo sam imao dojam da ih još masa ima po Makarskoj...
2015-09-08
...od gostiju iz bh-a u makarskoj najvise je hercegovaca hrvata..oni su ostali tradicionalno..sto se tice bas bosne...gdje je bila top destinacija makarska..hrvati iz bosne dosta njih sada odlazi na srednjo i sjeverno dalamtinsko podrucje i odredista..popularni su sibenik,zadar,biograd na moru,pirovac..
2015-09-08
Pa di neće biti preskupo sat parkiranja deset kuna
Aj moj čovik
Zato sam namjerno i iša razgledati rivu i stari dio grada
To san sad bija i tko zna kad idući put
Aj moj čovik
Zato sam namjerno i iša razgledati rivu i stari dio grada
To san sad bija i tko zna kad idući put
2014-04-11
vuksadinare wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Hektorović wrote:prckov wrote:ma nema ih puno kao tamo do 2012,2013...prica mi jedan makaranin iznajmljivac apartmana..do tih godina imao je non stop muslice kao goste u tri apartmana...od tad samo jedna familija muslimana koja ej bila redovna dolazi sad svake druge godine..kazu preskupo im je..u crnoj gori je sve 50% jeftenije..sad kod tog makaranina manje vise ljetuju slovenci i nizozemci...
Pa tamo oko 2011 po imenima što su se derala po ulici i plažama bilo je ko da si u Zenici...
2018-04-10
Šibenik i okolina su zakon... Isto Korčula i Pelješac...vuksadinare wrote:...od gostiju iz bh-a u makarskoj najvise je hercegovaca hrvata..oni su ostali tradicionalno..sto se tice bas bosne...gdje je bila top destinacija makarska..hrvati iz bosne dosta njih sada odlazi na srednjo i sjeverno dalamtinsko podrucje i odredista..popularni su sibenik,zadar,biograd na moru,pirovac..
Naravno i Du.
2018-04-10
ma sad se brzo dođe iz bh-a i u druga dalamtinska odredista radi auto ceste..recimo ti si sad npr.iz kupresa za sat vremena u sibeniku na primjer...
2015-09-08
interesantno povecao se broj zagrepcana na makarskoj rivijeri u posljednje vrijeme koje prije nije bilo popularno među zagrepcanima..i zbog daljine a sad je tu autocesta pa s ekudikamo brze dođe..a i ono sto se makarska smatrala kao bosansko ljetovaliste..omis je recimo bio dosta popularan među zagrepcanima..jer u omisu je bilo dosta odmaralista iz zg firmi pa je eto ostalo u tardiciji dolazak u omis
2015-09-08
Ja po cijeni parkinga odma znan di san doša
Deset kuna ura
Ma nezanimam me pošto iznajmljuješ apartman
Aj zdravo
Cijena parkinga mi je sve rekla
Deset kuna ura
Ma nezanimam me pošto iznajmljuješ apartman
Aj zdravo
Cijena parkinga mi je sve rekla
2014-04-11
vuksadinare wrote:ma sad se brzo dođe iz bh-a i u druga dalamtinska odredista radi auto ceste..recimo ti si sad npr.iz kupresa za sat vremena u sibeniku na primjer...
znam... pa nisam na marsu...
:D
2018-04-10
..a vidio sam i po srbijanskim tablicama zadnjih nekoliko godina da s egosti iz srbije polako vracaju na to podrucje od splita do makarske..mislim da su to bas srbijanci..jer srbi iz sjeverne dalamcije mahom idu na more na potezu zadar-sibenik ono vecinom jedan dan...
2015-09-08
Ma jebeš to tamo ali ok ja gledam to iz svoje točke gledišta
Kuća tj više nekretnina u Kaštelima uz more pošto tu kad zbrojiš i mene i sestru dobiješ dvi kuće i četiri stana dakle svatko ima kuću i dva stana
Pa u Splitu su dva stana
Pa kuća kamena sređena u zabiokovlju
Pa kuća na Braću uz more plus veliki vrtal i iza četrdeset tisuća kvadrata zemlje
Tako da ono očito mogu ja ovakvo doći popiti kavu ali imam ja toga hrpu okolo svog
Kuća tj više nekretnina u Kaštelima uz more pošto tu kad zbrojiš i mene i sestru dobiješ dvi kuće i četiri stana dakle svatko ima kuću i dva stana
Pa u Splitu su dva stana
Pa kuća na Braću uz more plus veliki vrtal i iza četrdeset tisuća kvadrata zemlje
Tako da ono očito mogu ja ovakvo doći popiti kavu ali imam ja toga hrpu okolo svog
2014-04-11
Za ku*ac ti sve kad nemaš 10 kn za parking...RayMabus wrote:Ma jebeš to tamo ali ok ja gledam to iz svoje točke gledišta
Pa u Splitu su dva stana
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Oni tunel šta su napravili prava stvar , prodisali oni tamo, sad do Splita dođeš lakše
Ono doli ono ona cesta pa eto tamo u Podstrana kolona uru vimena zastoj
Pa jebi mater ono
To kad smo se vraćali iz Makarske pa kao dole ćemo nazad a ne na autocestu kao bliže je
Dole je 70 km a autocesta je 90 km
Ono doli ono ona cesta pa eto tamo u Podstrana kolona uru vimena zastoj
Pa jebi mater ono
To kad smo se vraćali iz Makarske pa kao dole ćemo nazad a ne na autocestu kao bliže je
Dole je 70 km a autocesta je 90 km
2014-04-11
Pa imam otišli popit kavu pojist sladoledTotenkopf wrote:Za ku*ac ti sve kad nemaš 10 kn za parking...RayMabus wrote:Ma jebeš to tamo ali ok ja gledam to iz svoje točke gledišta
Pa u Splitu su dva stana
To najmanji problem nego ti to samo govori di si doša
Gužva
I skupo zakon ponude i potražnje
Skupo i nije problem meni ali gužva je
Te šaljem odma u tri pizde materine
Ja ni u Split neidem radi toga
Gužva mrzin to
2014-04-11
Cijena parkinga deset kuna ti je meni ovo
Tu je tolika navala turista da takva cijena prolazi