Iranci napali Izrael - Rusija pušta Izraelu slobodnu ruku
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Iranci napali Izrael - Rusija pušta Izraelu slobodnu ruku
Nije mi jasno što su gađali radare i pzo kad kurca ne valjaju.Hektorović wrote:Što je gađano?
Sve...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vuksadinare wrote:gle.....rusija je uz srbiju bar fiktivno iz razloga sto zna da su srbi ludi za njima(bar vecina) pa eto kad nemaju siri krug saveznika u europi bar onih ratobornijih,napaljenijih nema sto s etice vokabulara od srba..pa hajd rusi s evode onom bolej ista nego nista...a da su zog srbije voljni riskirati veci sukob to sigurno nisu kako razmisljaju oni u informeru,lazanski,dacic,vulin..vucica tu ne spominjem jer je on mozda diejlom svijestan da je to tako pa vrlo malo govori o rusiji koja bi utrcala se tuci zbog srbije
Ma informer i lazanski su samo šuplja priča...
A rusi, najbolje je rekao Mao Tze Tung... Rusi su pseta. To se naravno odnosi na njihovu vladajuću elitu.
Last edited by Hektorović on 10/5/2018, 09:44; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
uostalom sto mi tu mozemo..nista..ako hoce netko picvajz bice ga...mi ostali mozemo smao sjediti i moliti da nas kojim slucajem mozda picvajz zaobiđe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi smo NATO, a što nam mogu... Ako su Ameri spržili 200 rusa zbog kurda sa kojima čak nisu zvanično saveznici...vuksadinare wrote:uostalom sto mi tu mozemo..nista..ako hoce netko picvajz bice ga...mi ostali mozemo smao sjediti i moliti da nas kojim slucajem mozda picvajz zaobiđe
2018-04-10
jesu suplja..ali problem je sto su te suplje price udarna medijska pest vlasti u srbiji..onda ti ej jasno o cemu govorimo..u normalnim okolnostima informer bi recimo bio na razini hop portala ili antifa portala...ili krstarice...a lazanski bi bio kolumnist bez ikakvog osobitog znacaja ili utjecaja ali eto nisuHektorović wrote:vuksadinare wrote:gle.....rusija je uz srbiju bar fiktivno iz razloga sto zna da su srbi ludi za njima(bar vecina) pa eto kad nemaju siri krug saveznika u europi bar onih ratobornijih,napaljenijih nema sto s etice vokabulara od srba..pa hajd rusi s evode onom bolej ista nego nista...a da su zog srbije voljni riskirati veci sukob to sigurno nisu kako razmisljaju oni u informeru,lazanski,dacic,vulin..vucica tu ne spominjem jer je on mozda diejlom svijestan da je to tako pa vrlo malo govori o rusiji koja bi utrcala se tuci zbog srbije
Ma informer i lazanski su samo šuplja priča...
A rusi, najbolje je rekao Mao Tze Tung... Rusi su pseta. To se naravno odnosi na njihovu vladajuću elitu.
2015-09-08
Prije toga su zvali ruse i pitali smiju li tu pržiti... rusi rekli prži...Hektorović wrote:Mi smo NATO, a što nam mogu... Ako su Ameri spržili 200 rusa zbog kurda sa kojima čak nisu zvanično saveznici...vuksadinare wrote:uostalom sto mi tu mozemo..nista..ako hoce netko picvajz bice ga...mi ostali mozemo smao sjediti i moliti da nas kojim slucajem mozda picvajz zaobiđe
Srbi vole pretjerivat...vuksadinare wrote:jesu suplja..ali problem je sto su te suplje price udarna medijska pest vlasti u srbiji..onda ti ej jasno o cemu govorimo..u normalnim okolnostima informer bi recimo bio na razini hop portala ili antifa portala...ili krstarice...a lazanski bi bio kolumnist bez ikakvog osobitog znacaja ili utjecaja ali eto nisu
91-95 bili su puno opasniji, pa smo pomeli pod s njima...
2018-04-10
mutava baštarda wrote:Prije toga su zvali ruse i pitali smiju li tu pržiti... rusi rekli prži...Hektorović wrote:Mi smo NATO, a što nam mogu... Ako su Ameri spržili 200 rusa zbog kurda sa kojima čak nisu zvanično saveznici...vuksadinare wrote:uostalom sto mi tu mozemo..nista..ako hoce netko picvajz bice ga...mi ostali mozemo smao sjediti i moliti da nas kojim slucajem mozda picvajz zaobiđe
Dali su rujama ponudu koji nisu mogli odbiti :)
2018-04-10
pa kad su zivjeli u realnosti?..eto sam Suljo tvrdi da su oni uvijek pomeli boyse u zagrebu i torcidu u splitu i to tvrdi covjek sa pet banki na leđima...pa da mu poslajes sto dokaza ne pali...oni su uvek 'pobednici'Hektorović wrote:Srbi vole pretjerivat...vuksadinare wrote:jesu suplja..ali problem je sto su te suplje price udarna medijska pest vlasti u srbiji..onda ti ej jasno o cemu govorimo..u normalnim okolnostima informer bi recimo bio na razini hop portala ili antifa portala...ili krstarice...a lazanski bi bio kolumnist bez ikakvog osobitog znacaja ili utjecaja ali eto nisu
91-95 bili su puno opasniji, pa smo pomeli pod s njima...
2015-09-08
Hektorović wrote: today after the #VictoryDay parade of #Moscow, #Russia|n president #Putin has given assurance to #Israel P.M. #Netanyahu that #Russia|n Armed Forces present in #Syria will not confront Israeli Army operation against #IRGC.
Taj dogovor postoji od samog starta intervencije Rusije u Siriji
Ne zaboravite da je Izrael u ratnom stanju sa Sirijom. Mir nikada nije potpisan
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
IamOneofYou wrote:jesu li se židovi smirili?
Očekuju se novi napadi navečer...
2018-04-10
Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:jesu li se židovi smirili?
Očekuju se novi napadi navečer...
Bilo jasno čim je došla informacija da su gađali PZO ciljeve. Logično da neće dopustiti instaliranje novih, napast će dok je njihov neprijatelj još "slijep".
Guest- Guest
Vidim Sirijci su bijesni na Ruse, sad ih žele potjerati... :D
2018-04-10
Moš mislit, kao što su tvoji kanibali osvojili Damask i Latakiju što si najavljivao prije 5 godina sav u slini ili da će ISIl osvojiti BagdadHektorović wrote:Vidim Sirijci su bijesni na Ruse, sad ih žele potjerati... :D
Kermit-
2014-04-17
ma kakv PZO ili iranci išlu su pomoć kanibalima:mutava baštarda wrote:Nije mi jasno što su gađali radare i pzo kad kurca ne valjaju.Hektorović wrote:Što je gađano?
Sve...
[size=44]Developing: Rebels take advantage of Israeli attack to launch offensive against Syrian Army[/size]
https://www.almasdarnews.com/article/developing-rebels-take-advantage-of-israeli-attack-to-launch-offensive-against-syrian-army/
Kermit-
2014-04-17
Ovakvu debilnu propagandu mogu širiti samo kozojeb iz Muća i splita, prvo Iran nije nikoga napao, a niti ima veze, već Izrael želi spriječiti napredovanje SAA na bilo koji način, a sve kako bi pomogao svojim kanibalima u potpunom kolapsu
Kermit-
2014-04-17
Osim toga uništen je prije neki dan zajednički židsko-kanibalski komunikacijsko tehnički centar u Daari:
Kermit-
2014-04-17
usput vjerojatno je Izrael poprilično razjeba Sirijsku PZO, sada su doslovno na milost-nemilost Izraelu.. Prije je Izrael morao lansirati raketu iz mediterana, itd, sada sve dublje i dublje ulazi i sve češće i više.. iranci su u zajebanoj poziciji..sa jedne strane realno nemaju mogućnosti obrane, a sa druge strane ako ispale koju raketu na izrael, ovi to jedva dočekaju.. a ako ne ispale ništa, onda se ovi nastavljaju iživljavati..
ono kao kada se ideš mlatit sa glavnim zlostavljačom u razredu.. pa ako se nebraniš, u njegovoj si milosti.. moliš boga da ti danas zavida dva tri šamara i da si miran do sutra.. a ako se ideš potuć, ovaj je jači i dobiješ još žešće batine..
ono kao kada se ideš mlatit sa glavnim zlostavljačom u razredu.. pa ako se nebraniš, u njegovoj si milosti.. moliš boga da ti danas zavida dva tri šamara i da si miran do sutra.. a ako se ideš potuć, ovaj je jači i dobiješ još žešće batine..
Last edited by IamOneofYou on 10/5/2018, 13:22; edited 2 times in total
Guest- Guest
Izraelci ubili baju u šijama
Ajatolah na aparatima
Ajatolah na aparatima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rusija objavila rat Izraelu
» Izrael priznao da su desetke puta napali Assada i Siriju