Trump se povlači iz nuklearnog sporazuma s Iranom
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Trump se povlači iz nuklearnog sporazuma s Iranom
Europa je kurac, pridružit će se sankcijama.
Iran će moć prodavat naftu samo Kinezima.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
IamOneofYou wrote:treća bude Hrvatska, samo čekaj :Depikur37 wrote:[size=40]TRUMP IZOLIRAO AMERIKU[/size]
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-izolirao-ameriku-svijet-zaprepasten-njegovom-odlukom-da-se-povuce-iz-nuklearnog-sporazuma-samo-su-dvije-drzave-podrzale-takav-potez/7335222/
....................
toliko o njihovoj sposobnosti da nekoga izoliraju :D
Je, zato je Martina Dalić otišla u Iran.
Uvijek me iznenadi tvoja nekompetentnost, ne znam zašto. Valjda neki respekt prema tome što si ipak završio nekakav valkutet, a od valkutetlija se ipak generalno očekuje nekakav pamet, nebitno što je ekonomika jedno od najzahvalnijih područja za fahidiote.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Europa je kurac, pridružit će se sankcijama.
Indiji također, van svake sumnje.
Guest- Guest
U biti svima, problem je sada za EU pogotovo Njemcima koji imaju velika ulaganja i još veće planove, a ako oni odustanu ode jako puno toga, a umjesto njih ulaze Kinezi, a ako ne pristanu ulaze u još dublji sukob, međutim dugotrajno samo ovo drugo je održiva opcija, svako pristajanje na SAD-e ovaj put je put u propastslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:Europa je kurac, pridružit će se sankcijama.
Kermit-
2014-04-17
doce tebi ameri glave..Kermit wrote:U biti svima, problem je sada za EU pogotovo Njemcima koji imaju velika ulaganja i još veće planove, a ako oni odustanu ode jako puno toga, a umjesto njih ulaze Kinezi, a ako ne pristanu ulaze u još dublji sukob, međutim dugotrajno samo ovo drugo je održiva opcija, svako pristajanje na SAD-e ovaj put je put u propastslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:Europa je kurac, pridružit će se sankcijama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:treća bude Hrvatska, samo čekaj :Depikur37 wrote:[size=40]TRUMP IZOLIRAO AMERIKU[/size]
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-izolirao-ameriku-svijet-zaprepasten-njegovom-odlukom-da-se-povuce-iz-nuklearnog-sporazuma-samo-su-dvije-drzave-podrzale-takav-potez/7335222/
....................
Uvijek me iznenadi tvoja nekompetentnost, ne znam zašto. Valjda neki respekt prema tome što si ipak završio nekakav valkutet, a od valkutetlija se ipak generalno očekuje nekakav pamet, nebitno što je ekonomika jedno od najzahvalnijih područja za fahidiote.
Guest- Guest
Amerika ruši međunarodni poredak u kojemu ona vuće,a drugi se šlepaju.
Guest- Guest
Ako Europa ne pristane, Ameri će i njima uvesti sankcije.
Nitko neće smjeti kupovati naftu osim Amera.
Nitko neće smjeti kupovati naftu osim Amera.
crvenkasti-
2014-04-17
Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:treća bude Hrvatska, samo čekaj :Depikur37 wrote:[size=40]TRUMP IZOLIRAO AMERIKU[/size]
....................
Kermit-
2014-04-17
ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:treća bude Hrvatska, samo čekaj :Depikur37 wrote:[size=40]TRUMP IZOLIRAO AMERIKU[/size]
....................
2015-09-08
vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:
treća bude Hrvatska, samo čekaj :D
Pinochet.
Guest- Guest
..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:
Pinochet.
2015-09-08
sprda te...vuksadinare wrote:..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:
e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?
Pinochet.
Kermit je Nihilius a ovaj komplicirani je Pinochet...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
IamOneofYou wrote:e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:treća bude Hrvatska, samo čekaj :Depikur37 wrote:[size=40]TRUMP IZOLIRAO AMERIKU[/size]
....................
Raspravljati?
Nisi ti još dorastao razini na kojoj si sposoban iole kompetentno raspravljati o bilo čemu sa bilo kim.
Ono što sam htio reći da je iluzorno od naše politike očekivati bilo kakve odlučnije samostalnije poteze samo što si ti goldberry od ovce kakav već jesi sve pogrešno shvatio i okrenuo priču na samu Dalićku premda ona u Iranu samo predstavlja vladu i to jedino na razini ekonomskih interesa koji ionako neće biti odlučujući za našu odluku o odnosima sa Iranom nego će o tome presuditi politika ilitiga kombinacija interesa i pritisaka Buzina s jedne strane i EU s druge.
Guest- Guest
Totenkopf wrote:sprda te...vuksadinare wrote:..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:
Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?
Pinochet.
Ajd' ne jebi muve po tavanu.
Guest- Guest
toten i ja jedni od rjetkih vjerodostojnih sto se nicka tice..Totenkopf wrote:sprda te...vuksadinare wrote:..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:
Pinochet.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:Šta ti laprdaš, kakva lopovska država koju pičku materinu lupetaš mutavče?IamOneofYou wrote:
e i ?lopov u posjetu Iranu još jednoj lopovskoj državi čija je struktura ekonomije slična Čardaku, - upravo joj netko hakirao mail(lako moguće Američka obavještajna ili bilo tko), gdje se dogovara pljačkanje milijardi kuna naših para, a ti kurca nekužiš da je to pljačka, nisi niti tada kužio niti sada kužiš. i sada ja trebao bi sa tebom o nečemu raspravljati?
Pinochet.
Poznatiji kao yoda, a na starom forumu i kao nihilius.
Guest- Guest
Glupane, Kermit je Asila, a ja sam Nihilus.
crvenkasti-
2014-04-17
Kao prvo Kermit je žena, ili se barem tako osjećaja...a možda utjecaj kreatina i kemikalija za teretaneTotenkopf wrote:sprda te...vuksadinare wrote:..a u kurac...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ko ej ovaj pod ovim novim nickom..jebote vise ne znas tko je tko...Kermit wrote:
Pinochet.
2014-04-15
kic wrote:
Kermit je kaja, a kaja je asila-
A ja?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Iran uskoro izlazi iz nuklearnog sporazuma
» Grlić Radman poručio Iranu da se drži nuklearnog sporazuma
» I Češka se povlači iz sporazuma o migracijama
» ''SAD izlazi iz nuklearnog sporazuma s Rusijom. Stručnjaci: Idemo prema katastrofi''
» Trump upravo odbio nuklearni dogovor sa Iranom
» Grlić Radman poručio Iranu da se drži nuklearnog sporazuma
» I Češka se povlači iz sporazuma o migracijama
» ''SAD izlazi iz nuklearnog sporazuma s Rusijom. Stručnjaci: Idemo prema katastrofi''
» Trump upravo odbio nuklearni dogovor sa Iranom
Page 10 of 11