ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 časa: ŽZ su nacisti

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

24 časa: ŽZ su nacisti - Page 4 Empty Re: 24 časa: ŽZ su nacisti

Post by vuksadinare Tue 8 May - 10:30

tre wrote:
marcellus wrote:
Kermit wrote:Ono kad je netko iz ureda premijera nazvao redakciju net.hr, 24 časa, jl, vl etc

nema potrebe, svatko normalan vidi tko su ti ljudi, syriza je za njih majka ono što je syriza napravila grcima je kamilica što će ovdje bit ako ti dođu na vlast
:tu
Pernar je idiot par exellance, bez njega žz ima kakvu takvu šansu na sa četnikouvlakačem pernarom to sve pada u vudu, jednostavno idiot koji oluju naziva etničkim čiščenjem nije normalan čak i za one iznad 90 lq u srbiji
nije pernar idiot on samo se zeli takvim prikazati ali ima on racunicu samo takvu..svoj 'izum' zeli itekako naplatiti

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 8 May - 10:36

marcellus wrote:inače program im je isti ko adolfov iz dvajst i neke nema neke razlike, ekonomski nacionalizam plus borba protiv bankara i židova plus socijalna prava, protivljenje korumpiranim elitama vajmarske hrvatske, besplatno sve i svima voda struja obrazovanje, malo razlika puno sličnosti
klonovi nastupaju-lošo prije deset do 15 goddina, davno pročitao i ne sjećam se više. Da skratim  ono što prolazi kod stoke sitnog zuba to je konstanta pa makar se radilo o drugu titu ili feminističkih  fanova no to prolazi i tek oko 13% takve populacije je u stanju razlučiti pamlet i agendu od stvarnosti što nas dovodi do toga zašto je lijevica uvijek generalno u kurcu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 8 May - 10:43

..da se ŽZ rijesi pernara meni bili relativno ok..sincic,bunjac..po vokaciji nisu ljevicari vise su skloniji desnom spektru...mozda bi s etad ŽZ ideoloski i profilirao...ali realno situacija u Žz je win-win..pernar realno nosi bar 4,5% glasova ŽZ gore a mozda i vise...bez pernara ŽZ bi bio oko praga mozda sa kojim postotkom gore i to ej realnost..i zato ovi trpe pernarove ispade a ovaj to dobro koristi..pa odlazi iz ŽZ i rajca sincica i bunjca pa se vraca i sam sebe hvali bez mene ne mozete.. tako ukrug..ali po meni mislim da ako zele biti ozbiljna stranka vise ne ulicarskog ranga moraju s epernara rjesiti makar izgubili dio postotaka ali ce ih s ebar ozbiljno shvacati bez pernara
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 8 May - 10:43

Ma mali Adolf me kupio kada je kaže rekao Hanžeku , pokoj mu u duši, da će prije umrijeti nego dobiti sudski spor protiv njega  sunny

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 8 May - 10:45

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:Neka Zida, ciato da se hadeznjarski poltroni i esdepenjare zamisle....ako nastave s dosadasnjim politikama eto im Zida.

njima neće past dlaka s glave, oni će prvi sklopit pakt s pernarom i dat mu mjesto koje će njega zadovoljiti a njih neće ugroziti.

za tebe i mene nisam siguran

Mah, mi ionako nismo za politiku ozbiljnijeg nivoa. 

Najbolje raspustiti sabor.
jučer bilo neke rasprave da sa koliko ćemo to godina u penziju i to upitnu a jedan se sa strane zadere:Iz Sabora na groblje! :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 8 May - 10:45

Evo ga, deri Ivane hahaha

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2774347/pernar-zestoko-o-hanzekovicu-nije-to-bio-ugledni-pravnik-nego-smece-od-covjeka/

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 8 May - 10:46

‘Protiv mene je kaznenu prijavu podnio bogati odvjetnik koji se obogatio preko leđa najsiromašnijih – Marijan Hanžeković. Tužio me za klevetu, vjerujem da će me Bog zaštititi od tog monstruma i masona, on neka se uzda u đavla kojem služi (da će mi imunitet biti skinut), a ja Isuse Kriste predajem svoj imunitet u tvoje probodene ruke’, napisao je Pernar na Facebooku.

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 8 May - 10:47

Deus Vult druže Pernar!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 8 May - 10:47

marcellus wrote:
vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
vili40 wrote:granatiranje se pojačava :D
si ti bas siguran da su ovi nesalomljivi ili 'na rijec' u ŽZ...kako rekoh jedno je kad to govoris sa pozicije ulice a drugo kad si na poziciji u fotelji...plus sa time dobijas i razne pogodnosti,benificije
e da mi je netko prije rekao da će jedna bizarna strančica praviti tolike probleme jednom nedodirljivom HDZ-u rekao bih mu da je lud.To je isto kao da bi jedan Real imao problema sa našim Rudešom. :D

ne prave oni probleme HDZ-u nikakve, naprotiv ŽZ je uništio SDP kojem su preoteli biračko tijelo

ne mogu oni HDZ-u ništa, ali mogu uništit državu
prije nekoliko dana slično nešto napisao, glasači tupavog žz su tupavi razočarani SDPovci i ljubitelji anarhije a to samo po sebi puno govori a da se ne osvrćem na drugu stranu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 8 May - 10:48

http://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=14158

Ovi reformisti su sotonjare, deri Pernare

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 8 May - 10:50

vili40 wrote:
marcellus wrote:
vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
si ti bas siguran da su ovi nesalomljivi ili 'na rijec' u ŽZ...kako rekoh jedno je kad to govoris sa pozicije ulice a drugo kad si na poziciji u fotelji...plus sa time dobijas i razne pogodnosti,benificije
e da mi je netko prije rekao da će jedna bizarna strančica praviti tolike probleme jednom nedodirljivom HDZ-u rekao bih mu da je lud.To je isto kao da bi jedan Real imao problema sa našim Rudešom. :D

ne prave oni probleme HDZ-u nikakve, naprotiv ŽZ je uništio SDP kojem su preoteli biračko tijelo

a zašto su se onda toliko uzjebali i njonek i njegov napudrani vazal?
vili ti spadaš u grupu jednom naivac uvijek naivac
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 8 May - 10:50

tre wrote:
marcellus wrote:
vili40 wrote:
vuksadinare wrote:

prije nekoliko dana slično nešto napisao, glasači tupavog žz su tupavi razočarani SDPovci i ljubitelji anarhije a to samo po sebi puno govori a da se ne osvrćem na drugu stranu
ne bi bas potpuno rekao da su svi razocarani sdp-ovci glasaci ŽZ...po tvom razmisljanju da se ovi vrate sdp-u onda bi ovi dobijali 35 do 40% glasova...ima svega u ŽZ..bisvsih mostovaca,bivsih pravasa pa i onih koji su glasali za hdz..oni su mix svega..uglavnom vecinom razocarani svih profila
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 8 May - 10:58

A dobro je održao lekciju i o našoj NATO uguzbi..i agresivnoj politici istog saveza.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 8 May - 11:00

epikur37 wrote:A dobro je održao lekciju i o našoj NATO uguzbi..i agresivnoj politici istog saveza.
..pa nato clanice su mađarska,slovacka,poljska,bugarska,grcka...zasto bi bio problem onda sto smo mi nato savez...bez nato-a smo goli kurac...jer nemamo love da se dobro naoruzamo...a posto ne zivimo u skandinaviji nego na vjecnom trusnom podrucju po meni je dobro sto smo u nato-u..za eu se vec ne slazem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 8 May - 11:05

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:A dobro je održao lekciju i o našoj NATO uguzbi..i agresivnoj politici istog saveza.
..pa nato clanice su mađarska,slovacka,poljska,bugarska,grcka...zasto bi bio problem onda sto smo mi nato savez...bez nato-a smo goli kurac...jer nemamo love da se dobro naoruzamo...a posto ne zivimo u skandinaviji nego na vjecnom trusnom podrucju po meni je dobro sto smo u nato-u..za eu se vec ne slazem

Pa članstvo i može al jer se mora biti prva kuja za svaku glupost istog saveza?

I jel se mora svaka politika istog slijepo pratiti?

njah, politika hadezenjara i jeste za kritiku, protest i mijenjanje
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 8 May - 11:05

https://narod.hr/hrvatska/jandrokovic-nastavlja-s-napadima-gi-narod-odlucuje-cilj-inicijative-oslabiti-politicki-sustav-kakav-imamo-sada

aL TREBA PODRZATI I OVO
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Tue 8 May - 11:08

marcellus wrote:pa pernar je tipični nacional socijalist, a i shizofreni paranoik ko i adolf
njihova karizma je i proistjecala iz bolesti
A tko je to onda Pernarov Dietrich Eckart?
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 8 May - 11:08

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Pa članstvo i može al jer se mora biti prva kuja za svaku glupost istog saveza?

I jel se mora svaka politika istog slijepo pratiti?

njah, politika hadezenjara i jeste za kritiku, protest i mijenjanje
gdje vidis d as eprvi guzimo..u nato-u?..pa u nato msiijama po broju vojnika,osblja hrvatska nije ni među prvih deset clanica nato-a...to sto imamo vojnike u litvi,estoniji imaju ih i drugih petnaest clanica nato-a..niti smo tamo među brojnijima....je'l banka trazi od tebe da s epridrzavas ugovora?..da..u suprotnom placas duplo ako ne..mi sebe previs euvelicavamo odnosno nasu ulogu u nato-u..i vodimo bzv rasprave jer smo ionako podjeljeno drustvo pa je svaki povod dobar za svađu..i nabijanje na nos makar on ne bio nesto vrijedan toga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 8 May - 11:09

ma bježi vučino, kao zadnja kuja letimo...slovenci su daleeeeeeeko promišljenije politike.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 8 May - 11:15

epikur37 wrote:ma bježi vučino, kao zadnja kuja letimo...slovenci su daleeeeeeeko promišljenije politike.
ma di letimo jebote..slovenci su u gorem kurcu sa vojskom nego mi...zato se ne guraju da s ene izblamiraju..pa nedavno im se vojska tesko izblamirala na jednoj lokalnoj nato vjezbi...uostalom oni s edosta ravnaju po nama naravno suprotno jer tako zele..da se mi svrstamo uz ruse oni bi bili cvrsto uz amere sve suprotno bilo i bice..ne volimo s ei to je tako..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Tue 8 May - 11:15

marcellus wrote:... manjak samopouzdanja je u korijenu paranoje...
U korijenu paranoje je evolucija. Tko nije dovoljno paranoičan, tome su šanse za preživljavanje minimalne ;P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics