cinkaroš asila
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: cinkaroš asila
oho, now we're talking...n_razbojnik wrote:U originalu je ljepotica od 130 kila
imaš sliku ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Totenkopf wrote:oho, now we're talking...n_razbojnik wrote:U originalu je ljepotica od 130 kila
imaš sliku ?
Nije lud. Koga bi zanimala takva slika?
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
pa mene...slidingdoorsoperator wrote:Totenkopf wrote:oho, now we're talking...n_razbojnik wrote:U originalu je ljepotica od 130 kila
imaš sliku ?
2014-04-14
Totenkopf wrote:pa mene...slidingdoorsoperator wrote:Totenkopf wrote:oho, now we're talking...n_razbojnik wrote:U originalu je ljepotica od 130 kila
imaš sliku ?
Guest- Guest
De gustibus non est disputandumslidingdoorsoperator wrote:Totenkopf wrote:pa mene...slidingdoorsoperator wrote:Totenkopf wrote:oho, now we're talking...n_razbojnik wrote:U originalu je ljepotica od 130 kila
imaš sliku ?
2014-04-15
De stavi izvornik da vidimo jel za tužbu, teško je ovako na suvo.marcellus wrote:Regoč wrote:Meni ovo fotka ne sliči na osječki ambijent, preprimorski mi je. Očito se radi o lažnoj prijavi.
fotka je ilustracija, nije to ta
Iz bližega, da vidimo koliko je uznemiravajuće za pučanstvo...Regoč wrote:De stavi izvornik da vidimo jel za tužbu, teško je ovako na suvo.marcellus wrote:Regoč wrote:Meni ovo fotka ne sliči na osječki ambijent, preprimorski mi je. Očito se radi o lažnoj prijavi.
2014-04-14
Možda nije za one slabijega srca.Totenkopf wrote:Iz bližega, da vidimo koliko je uznemiravajuće za pučanstvo...Regoč wrote:De stavi izvornik da vidimo jel za tužbu, teško je ovako na suvo.marcellus wrote:Regoč wrote:Meni ovo fotka ne sliči na osječki ambijent, preprimorski mi je. Očito se radi o lažnoj prijavi.
Pravo pitanje je, bi li komentatori ispod članaka ili FB poveznice isto govorili za svoje kćeri, djevojke, žene, sestre i majke... Sve ove priče su odavno postale toliko ocrtane.
Sve je lako i dobro kad nitko njegov/tvoj/moj nije u pitanju, pa se onda kaže hvala Bogu što se može vidjeti, heh...
Sve je lako i dobro kad nitko njegov/tvoj/moj nije u pitanju, pa se onda kaže hvala Bogu što se može vidjeti, heh...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3