ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 Empty Re: UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina

Post by Guest 7/5/2018, 15:52

Metuzalem wrote:
Hektorović wrote:
Metuzalem wrote:
Hektorović wrote:U najboljem slučaju Rusi će imati 50 serijskih Su-57 do 2030... Ako se uzme sadašnji tempo izrade Su-35.

Ameri će 2030te imati preko 2500 F-35...
dosta je viditi narudžbe samo Amera :

-FY16.....68 F35.....5 Super Horneta

-FY17.....74 F35.....14 Super Horneta

-FY18....90 F35.....24 Super Horneta

Već se radi na 6 generaciji koja će zamijeniti ove super hornete... 

Rusi će 2030 još raditi su-35...
A di je novi  UAV- MQ-25 Stingray, koji će drastično smanjiti trošenje Super Horneta u misijama tankanja+plus sekundarna uloga izviđačkog zrakoplova.
A di je https://en.wikipedia.org/wiki/Link_16 koje se ubrzano instalira na sve borbene zrakoplove..

A gdje je novi https://en.wikipedia.org/wiki/Next_Generation_Jammer koji će se instalirati na svih 163 Growlera i što je najbolje moći će se samo prikačiti na sve tri varijante F-35 bez iakkvih dodatnih preinaka.

Guest
Guest

Back to top Go down

UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 Empty Re: UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina

Post by Leviathan2 7/5/2018, 15:56

hehe, putko jebe i ne vadi
ubi me s wikipedijom :)

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/5/2018, 16:00

Leviathan2 wrote:hehe, putko jebe i ne vadi

Ruse, da... već skoro 20 godina...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 16:03

Hektorović wrote:

a ti mene s argumentima sa wikipedije :D affraid lol!

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2018, 16:09

Za njegova gazdovanja, Slovačka,Slovenija,Rumunjska,Bugarska,Hrvatska,Albanija i CG ušle u NATO.

Dalje idemo na područje ex SSSR-a, za njegova gazdovanja, Litva,Latvija i Estonija ušle u EU i NATO, Moldavija i EU sklopile ugovor o suradnji pridruživanju te FTA, Gruzija izašla iz ZND-a te potpisala sa EU sporazum o pridruživanju i stabilizaciji te FTA, Ukrajina odjebala Ruse za EAU-u te sklopila s EU sporazum o pridruživanja i stabilizaciji te FTA, Ruse izbacili s svoga tržišta, idu na potpuno odvajanje od moskovske patrijašije, Azerbajdžan 2012 istjerao rusku radarsku bazu s svoga teritorija, Uzbekistan izašao iz CSTO-a.

Baš se najebao:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 16:11

Metuzalem wrote:
Za njegova gazdovanja, Slovačka,Slovenija,Rumunjska,Bugarska,Hrvatska,Albanija i CG ušle u NATO.

Dalje idemo na područje ex SSSR-a, za njegova gazdovanja, Litva,Latvija i Estonija ušle u EU i NATO, Moldavija i EU sklopile ugovor o suradnji pridruživanju te FTA, Gruzija izašla iz ZND-a te potpisala sa EU sporazum o pridruživanju i stabilizaciji te FTA, Ukrajina odjebala Ruse za EAU-u te sklopila s EU sporazum o pridruživanja i stabilizaciji te FTA, Ruse izbacili s svoga tržišta, idu na potpuno odvajanje od moskovske patrijašije, Azerbajdžan 2012 istjerao rusku radarsku bazu s svoga teritorija, Uzbekistan izašao iz CSTO-a.

Baš se najebao:)
aj nek netko izadje iz natoa ako ima muda :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 16:12

il netko iz eu ako nije britanija ili francuska :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 16:13

ehehe
moji demokrati takozvani
kurca vi ne vidite i ne znate
al eto
dobro je vama , dobro
cim tak poslusno slijedite :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2018, 16:15

Leviathan2 wrote:ehehe
moji demokrati takozvani
kurca vi ne vidite i ne znate
al eto
dobro je vama , dobro
cim tak poslusno slijedite :)

a da ne govorim da Rusija ekonomski stagnira od 2008 godine....https://d3fy651gv2fhd3.cloudfront.net/charts/russia-gdp-per-capita-ppp@2x.png?s=rusnygdppcapppcd&v=201804181529v&d1=20080101&d2=20181231
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2018, 16:19

Da ne govorim da im je u 3 godine godišnji broj rođenih opao za 250000 beba.

te im je TFR na razini dekadentne EU:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/5/2018, 16:23

Našao sam ovo gdje sve piše:
https://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp

SAD, Rusija i Kina su po vojnoj snazi gotovo na istim razinama.
Sve ostale zemlje, poput Indije ili Francuske, su daleko ispod na listi najjačih.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2018, 16:24

Leviathan2 wrote:il netko iz eu ako nije britanija ili francuska :)
Francuzi i Grci su bili izašli iz NATO-a.. UK te Grenland izašli iz EU, norveška,Švicarska te Island odbili ući u EU, Danska i Švedska odbili euro, Nizozemska i Francuska odbili EU ustav itd...

A kod Rusa kad im se oglušiš na integracije imaš intervencije u Moldaviji,Ukrajini,Gruziji,Tadžikistanu,Čečeniji i onda se čudite što nitko neće s njima osim para satrapa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 16:57

Metuzalem wrote:
Leviathan2 wrote:il netko iz eu ako nije britanija ili francuska :)
Francuzi i Grci su bili izašli iz NATO-a.. UK te Grenland izašli iz EU, norveška,Švicarska te Island odbili ući u EU, Danska i Švedska odbili euro, Nizozemska i Francuska odbili EU ustav itd...

A kod Rusa kad im se oglušiš na integracije imaš intervencije u Moldaviji,Ukrajini,Gruziji,Tadžikistanu,Čečeniji i onda se čudite što nitko neće s njima osim para satrapa.
grenland?
kad je grenland bio u eu ebate
franci i grci izasli iz natoa al nije nato iz njih, tj americke baze, isto kao i talija :D
norveska odbila uci i svicarci jer mogu, nemaju satrape koji se uvlace u guzicu eu birokrata, u stvari svica je odjebala eu i nista joj ne mogu, zato sad finsku siluju da udje u nato ako vec nije usla,  danska i svedska odbile eur isto ko i briti,  aj nek rvacka odbije
moldavija na ulasku u nato, gruzija skoro usla u nato, tadzikistan vec nadebelo suradjivao s natom, nato u checeniji skupa sa saudima :)
ukrajina skoro usla u nato, vec bi usla da nije bilo donbasa i krima
teorija zamrznutog sukoba, odlicno odigrani
nato, na osnovu fake news demolirao irak, demolirao afganistan, demolirao libiju, demolirao siriju s proksijima, demolirao chad
o cemu ti baljezgas jebote, o amerima da ne pricamo, cjeli svijet gushe silom i prodaju tomahavk demokraciju,  aj prdnite u hrvatskoj nakrivo i izaberite pernara, vidjeces sto su sankcije i cupdetat pod demokratske promjene
aj ne seri i ne prodaji muda pod bubrege, ja znam da vam je uzor takozvana americka demokracija i sanjate o kapitalizmu u kojem budete zaradjivali ko krezovi i peceni fazani vam budu padali s neba, nema toga, bar ne u vasoj zemlji ni blizu
i meni su ameri bili zemlja uzor jedno vrijeme, ne uzor bas al su bili s najvecom ocjenom u svijetu
sad su zadnje smece
sto se tice putka, prvijeh par godina mi je bio totalno odbojan, al rezultati iza njega govore o njegovom radu,
kao sto rece jedan amerikanac, jadan je ovaj svijet kad mu rusija pruza jedinu nadu
onda znas koliko se tek americki san srozao
naravno, amerika zivi od parazitiranja na grbaci planete, da se njih zatvori preko atlantika na par godina imali bi somaliju
tak, aj ne seri i prodaji floskule nekom drugom, cak i ero to radi bolje

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudim 7/5/2018, 17:46

Sign

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 17:48

Yehudim wrote:Sign
jes vidio jeho
ubise me s vikipedijom kao mjerilom necega i nepobitnim izvorom podatak :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudim 7/5/2018, 17:49

Leviathan2 wrote:
Hektorović wrote:

UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 1f60e 

Naravno da je za premijera predstavljen Medvedev  UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 1f60b 

Uostalom tim koji pobjedjuje se ne mijenja..........zar ne

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Yehudim 7/5/2018, 17:51

Leviathan2 wrote:
jes vidio jeho

" znanjem"  i dubokim uvidom u srž teme "

Još samo fale argumenti podebljani sa par plahti citata sa wickipedije   UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 1f60b
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 7/5/2018, 17:55

Yehudim wrote:
Leviathan2 wrote:
jes vidio jeho

" znanjem"  i dubokim uvidom u srž teme "

Još samo fale argumenti podebljani sa par plahti citata sa wickipedije   UŽIVO Inauguracija Vladimira Putina - Page 4 1f60b
aaaah,
meni je to uvijek zanimljivo, ne sto copipejstaju nego kako to brzo najdu na guglu i wikipediji
i onda likovanje, vako je i nemoze bit drukcije, vidis da pise na wikipediji :)
ja dvaput u zivotu bio na vikipediji i svrstao je u polutocne informacije pa cak i nekad namjerno iskrivljene
genijalci to ne kuze jer nemaju pojma o nekim stvarima, koliko jedna rjec smjestena na odredjeno mjesot u recenici daje novo znacenje toj recenici, a gramaticki sve u redu :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/5/2018, 18:08

Leviathan2 wrote:
Hektorović wrote:

gdje ja to citiram wikipediju? 

A nemaš baš nikakve argumente za velike uspijehe putina... osim ako 10 godina stagnacije smatraš uspjehom...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/5/2018, 19:44

Kak je moguće da je Rusija uspila odjebat zapad iz Sirije ali na način da Iran dobije taj toliko željeni koridor Teheran - Bagdad - Damask - Bejrut, i pun k. raketnih baza u dotičnim zemljama. 
Najveći geostrateški poraz ciono-zapadnih glavešina i maestralno odigrana tekma od strane Irana i Rusije. :PP
Jedino kaj je zapad uspija dobiti jest nekoliko miliona imigranata. Ono na kratkom štapu jeftina radna snaga, zadovoljni liberali i taj shit, ali srednjoročno katastrofa za zapadnu kulturu i to svakog zapadofila na ovom siteu čini nervoznim.
Slatko za gledat :))

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 7/5/2018, 19:48

AlfaOmega wrote:Kak je moguće da je Rusija uspila odjebat zapad iz Sirije ali na način da Iran dobije taj toliko željeni koridor Teheran - Bagdad - Damask - Bejrut, i pun k. raketnih baza u dotičnim zemljama. 
Najveći geostrateški poraz ciono-zapadnih glavešina i maestralno odigrana tekma od strane Irana i Rusije. :PP
Jedino kaj je zapad uspija dobiti jest nekoliko miliona imigranata. Ono na kratkom štapu jeftina radna snaga, zadovoljni liberali i taj shit, ali srednjoročno katastrofa za zapadnu kulturu i to svakog zapadofila na ovom siteu čini nervoznim.
Slatko za gledat :))

Sirija je 2011 bila vojna sila, i vojna prijetnja Izraelu... Samo su bile Ruske baze i jaka logistička opskrba hizbama u libanonu.

Danas 30% teritorija ima Američke i Francuske vojne baze, 10% Turske... 

Vojska se svela na lokalne bande i osobne odrede...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics