Index opako protiv Vilibora Sinčića..
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Index opako protiv Vilibora Sinčića..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sincic-je-ovako-govorio-o-banci-u-kojoj-je-digao-kredit-to-je-kriminalna-banka/1043166.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Index opako protiv Vilibora Sinčića..
eh ciji?..pa znamo d aje indexu miljenik oduvijek bio pernar.. ...a vilibor i nije bas...sad da li je netko 'unajmio' indexc za frakcijske borbe unutar ŽZ tko ce ga znati..
2015-09-08
misija rusenje vilibora a ustolicenje 'vjecnog buntovnika' pernara
2015-09-08
Koji su razlozi osatrog napada Indexa na vilibora sincica?
1.Vilibor za razliku od Pernara nije (ne)sklon mogucim koalicijama sa potencijalnim partnerima a ni ne iskljucuje potpuno mogucnost koalicije sa dvije najjace stranke u Hrvatskoj za razliku od recimo Pernara i pernarovaca
2.Vilibor je obrazovaniji,kultiviraniji od Pernara i zna da sve ima svoje granice pa i anarhisticko ponasanje poglavito ako imas mogucnost kreiranja ili sudjelovanja u vlasti i na jakost stranke i time treba sagledati i druge mogucnosti koje ce jacati poziciju stranke vjecno oporbenjastvo moze samo u buducnosti oslabiti stranku
3.Vilibor retoricki bi bio za izlazak iz EU-a ili NATO-a kao i Pernar ali ne odbacuje mogucnost ni ostanka u tim organizacijama ako s eneki uvjeti unutar tih organizacija promjene povoljnije za Hrvatsku.Pernar je potpuno na prosruskim i antieu i antinato stajalistima.
4.Vilibor zeli sto vise borbu ŽZ prenjeti na institucije dok je Pernar i 'pernarovci' dalje za anarjisticku borbu kroz ulicu.
1.Vilibor za razliku od Pernara nije (ne)sklon mogucim koalicijama sa potencijalnim partnerima a ni ne iskljucuje potpuno mogucnost koalicije sa dvije najjace stranke u Hrvatskoj za razliku od recimo Pernara i pernarovaca
2.Vilibor je obrazovaniji,kultiviraniji od Pernara i zna da sve ima svoje granice pa i anarhisticko ponasanje poglavito ako imas mogucnost kreiranja ili sudjelovanja u vlasti i na jakost stranke i time treba sagledati i druge mogucnosti koje ce jacati poziciju stranke vjecno oporbenjastvo moze samo u buducnosti oslabiti stranku
3.Vilibor retoricki bi bio za izlazak iz EU-a ili NATO-a kao i Pernar ali ne odbacuje mogucnost ni ostanka u tim organizacijama ako s eneki uvjeti unutar tih organizacija promjene povoljnije za Hrvatsku.Pernar je potpuno na prosruskim i antieu i antinato stajalistima.
4.Vilibor zeli sto vise borbu ŽZ prenjeti na institucije dok je Pernar i 'pernarovci' dalje za anarjisticku borbu kroz ulicu.
2015-09-08
često nije tako komplicirano, štogod imaju "prljavog" o bilokome, jedva čekaju iznijeti van..
I mensečini, uz to ŽZ nije toliko ideološki podoban kako na prvu izgledakic wrote:
često nije tako komplicirano, štogod imaju "prljavog" o bilokome, jedva čekaju iznijeti van..
2014-04-15
plus ovisi koji mediji imaju svog 'favorita'...index ocito ima od pocetka pernara...sad se doslo do one faze..da se pokusa proturiti svog 'favorita' na celo grupacije...index-u ŽZ kao ŽZ toliko ne smeta osim sto im smeta vilibor na celu stranke...sa druge strane HDZ i SDP bi d anem auopce ŽZ ili bar ako treba da postoji da uklone pernara i njegovo drustvo s aradikalnim stavovima pa bi im vilibor mogao na jedna nacin odgovarati kao mozebitno vise kooperativan za razliku do vjecnog bunđije pernara...no mislim d abi oni najprije htjeli vidjeti ŽZ negdje oko 2%..kic wrote:
2015-09-08
Treba to pritiskati dok god ne iznesu stav o antifašizmu, pederima, mujagama i zabrani pobačaja...e onda će se odluči kako ćemo se postavljati u redakciji s obzirom na nova saznanja
2014-04-15
n_razbojnik wrote:I mensečini, uz to ŽZ nije toliko ideološki podoban kako na prvu izgledakic wrote:
pa ono, u stvari su oni nacional-socijalisti..
znam da se često barata tim terminom ovdje, ali oni su nacionalno orijentirani, protiv globalističkih komiteta i agenda..
guraju Pernara jer je radikalniji, redikulozniji, pa se žele preko njega izrugati stranci i svesti je na 5-6% . Vilibor je inžinjer sa FERa, štreberski tip, racionalan, spreman je poslušati i promjeniti mišljenje ako ga netko uvjeri da nije u pravu, Pernar je bez kompromisa itd.. takav Vilibor je dugoročno dobra šansa za biti vlast za razliku od Pernaravuksadinare wrote:Koji su razlozi osatrog napada Indexa na vilibora sincica?
Guest- Guest
to nije minus, meni je minus što su iako u nekim stvarima desno ekonomski od HDZa (a da ne govorim SDPa, tipa non stop su za manje poreze, ) često su ekonomski lijevo - kada mi netko spomene pojam strateške firme, odmah se vatam za glavu.. jebli vas INA i HEP, ionako samo HDZ i HNS uhljebi imaju koristi od ovakvih firmikic wrote:n_razbojnik wrote:I mensečini, uz to ŽZ nije toliko ideološki podoban kako na prvu izgledakic wrote:
znam da se često barata tim terminom ovdje, ali oni su nacionalno orijentirani, protiv globalističkih komiteta i agenda..
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:to nije minus, meni je minus što su iako u nekim stvarima desno ekonomski od HDZa (a da ne govorim SDPa, tipa non stop su za manje poreze, ) često su ekonomski lijevo - kada mi netko spomene pojam strateške firme, odmah se vatam za glavu.. jebli vas INA i HEP, ionako samo HDZ i HNS uhljebi imaju koristi od ovakvih firmikic wrote:n_razbojnik wrote:I mensečini, uz to ŽZ nije toliko ideološki podoban kako na prvu izgledakic wrote:
pa ne kažem da je loše, Vilibor je bliži desnici po mnogim stavovima..
a strateške firme, pa, sve velike države ih imaju, što god mi mislili o potpunoj deregulaciji, ipak je ona naivna..
na mjestu vilibora bio bi vrlo oprezan prema pernaru...taj zmukler se ne libi bilo cega da s edokopa pozicije...narocito one vrhovne..pa non stop plazi po veleposlanstvima
2015-09-08
pernar je stvorio ŽZ, a vodstvo stranke je prepustio Viliboru. možemo reći da je Živi Zid prerastao svoju kreaciju, ima hrpa primjera u povjesti i umjetnostivuksadinare wrote:na mjestu vilibora bio bi vrlo oprezan prema pernaru...taj zmukler se ne libi bilo cega da s edokopa pozicije...narocito one vrhovne..pa non stop plazi po veleposlanstvima
Guest- Guest
pernara je pregazilo vrijeme i on izgleda jos ŽZ smatra nekim anarhistickim pokretom a izgleda ni sma nije svjestan jos da je u saboru zastupnik..time je zapravo na jedan ancin smetnja starnci ali istina zaslugom njega stranka ima par postotoka vise..a i dobar dio ŽZ su pernarovci..pa se vilibor ne usudi ga jos otvoreno dirati..ali ocito pernar zeli bockati vilibora da se uljuljkao u fotelji i postao mlohav..mislim da je pernar tu u prednosti nad viliborom jer je zivlji,bezobzirniji a i stvara aktivnije veze i vezice cak i sa određenim veleposlanstvima..po meni bi vilibor trebao ipoak shvatiti na vrijeme d aje on predsjednik stranke i da treba se postaviti kao vođa ili šef...inace bi mu pernar mogao doci fotelje i on preuzeti konce ŽZ sto bi sa jedne starne odgovaralo hdz-u i sdp-u..jer bi im takav destruktuirajuci pernar vise odgovarao na celu...bar ako bi zeljeli unistiti ŽZ sto im je na jedna nacin ciljIamOneofYou wrote:pernar je stvorio ŽZ, a vodstvo stranke je prepustio Viliboru. možemo reći da je Živi Zid prerastao svoju kreaciju, ima hrpa primjera u povjesti i umjetnostivuksadinare wrote:na mjestu vilibora bio bi vrlo oprezan prema pernaru...taj zmukler se ne libi bilo cega da s edokopa pozicije...narocito one vrhovne..pa non stop plazi po veleposlanstvima
2015-09-08
kic wrote:n_razbojnik wrote:I mensečini, uz to ŽZ nije toliko ideološki podoban kako na prvu izgledakic wrote:
to sam ja jučer ili prekjučer napisao na fejsu da je pernar nacional socijalist
a mislim da sam i u tjednom pregledu nisam siguran
Pernar mora ostati kao ideolog.
ŽZ jebe i ne vadi.
ŽZ jebe i ne vadi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
[size=35]PRAVAŠI, HDZ-OVCI I SDP-OVCI MASOVNO PRELAZE U ŽIVI ZID: ‘Ideologiju stavljamo sa strane, vrijeme je da riješimo prave probleme’[/size]
2015-08-06
A što misli Pernar?
Na naš upit kako objašnjava slijevanje ideološki potpuno različitih osoba u Živi zid, Ivan Pernar je kratko odgovorio:
“Svi žele biti s pobjednicima, s onima koji dominiraju… Malo tko želi biti gubitnik, takva je ljudska priroda.”
.......................
:)
:)
trpaj još :D
2015-08-06
Došla depeša iz centrale, osim toga o ovakav medijski napad je najvaljivao Kenwood Kenon više puta te se radi o koordiniranom napadu na ŽZ
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» Josipović optužio Vilibora Sinčića i ŽZ da su hdzovi 'igrači' i šatoraši
» Index protiv korzikanaca a za burkinije i napadače
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» https://www.index.hr/vijesti/clanak/podnesena-kaznena-prijava-protiv-vase-brkica/2078590.aspx
» Josipović optužio Vilibora Sinčića i ŽZ da su hdzovi 'igrači' i šatoraši
» Index protiv korzikanaca a za burkinije i napadače
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» https://www.index.hr/vijesti/clanak/podnesena-kaznena-prijava-protiv-vase-brkica/2078590.aspx
Page 1 of 5