JOVAN DERETIC - Nemci, Skandinavci i Rimljani su poreklom Srbi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: JOVAN DERETIC - Nemci, Skandinavci i Rimljani su poreklom Srbi
TARAS BULJBAprije 3 dana (uređeno)
AMERIČKI LINGVISTA I GENETIČAR PROFESOR KENET NORFERD NA AMERIČKOM DRŽAVNOM UNIVERZITETU U MONTANI:"PET VEKOVA PRE GOSPODA ISUSA HRISTA, SRPSKI JEZIK JE BIO DOMINANTAN U CELOJ EVROPI".
6
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Goran Gudzulicprije 3 dana
VOJNIK SRBSKE NACIJE !!! JA IMAM PREDLOG I mislim da je dobar a vi procenite. Mislim da bi Profesor trebao da osmisli I napise udzbenik za osnovnu skolu iz istorije. Evo I zasto, jedini nacin da se izbaci ova falsifikovana sramna istorija iz skola je Taj tako sto ce mo mi roditelji kupiti Taj udzbenik I odneti lepo u skolu nastavnicima,rofesorima, I reci da vise necemo da nam DECA uce laznu istoriju.Mi roditelji moramo da vrsimo pritisak na njih. A ako nece mi ce mo kuci uciti nasu decu pravoj istoriji Srbske nacije.
Kermit-
2014-04-17
A ko ovi naši usrani povjesničari koji tvrde da smo nekakvi domicilni pastiri ili Slaveni, uglavnom neka tamo antička sitna boranija, nije ni čudo da nam Šešelj jebe Predsjednicu.Kermit wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Aleksandar Strijelicprije 2 dana
Ko poznaje kakvog čeha ili čehinju, zatražite da vam izbroji od 1 do 10.Sve neverne Tome će uvideti da identično broje a ako se uđe u dijalog tek tad ćete videti koliko sličnih reči imamo!
2
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Веселин Кубурић - Kandzijaprije 1 dan
Genije
Kermit-
2014-04-17
Drago Novakprije 4 dana (uređeno)
Deretiću ima bolju ideologiju nego Hitler.
Diđe na intervju samo sa rečima.
Zašto se smeška u ozbiljnim temama?
1
ODGOVORI
Nino Belovprije 4 dana
А ти имаш идеологију Анте Павелића.
2
ODGOVORI
Dejan Petrovicprije 4 dana
Drago Novak Genocidni ustaso,odjebi odavde.Toliko volite Hitlera,da ga stalno spominjete.
1
ODGOVORI
Drago Novakprije 3 dana
Nino Belov i Dejan Petrovic
Nije svako u mogučnost razumjeti. Treba je gledati sa srcem.
ODGOVORI
Goran Gudzulicprije 3 dana
Drago Novak nije lepo tako govoriti o svom narodu.
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Slavek Virtuozprije 5 dana
Što više slušam o Srbskoj ranoj istoriji od profesora Deretića shvatam u kakvom sam mraku živio i učio,i shvatam da neznam o istoriji ništa ali to nije moja greška nego Srba koji su nas pokoravali Beču,Berlinu,Parizu i Londonu,Atini i naročito jezuitskoj školi u Vatikanu.
5
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Bajic Zivko Teslaprije 4 dana (uređeno)
Хвала ДР4 Деретоћу Направи једну емисију о Ватиканским Подвалама Србима и поставлјану не СРБА у СРБИЈУ да владају Хвала и раскринкај ко су партизани и шта они и дан данас траже у СРБСКОИЈ управи
13
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Dragutin Panjevackiprije 5 dana
NISU SRBI KRIVI NEGO KATOLIČKA PEDOFILIJA!!!
Kermit-
2014-04-17
Onaj usrani Primorac iskopava nekakve ilirske čobane a Srbi naselili celu vasionu pa i šire, izgradili piramide u Egiptu, onog tamo Mačku U Pičku u Latinskoj Americi i osnovali japansku božansku dinastiju. Jebem ti našu znanost.
2015-08-09
Nije ni čudo kad Srbima, za razliku od Tvrtka Jakovine ili Goldsteina, povijest ne počinje od Tita, pa mogu krast i Tutankamona.
2015-08-09
Kermit wrote:раскринкај ко су партизани и шта они и дан данас траже у СРБСКОИЈ управи
Guest- Guest
Cika Peraprije 3 dana
Kukasti krst je Srpski simbol izlazeceg sunca.Balticko more je Srpsko more,Norveska je severna Srbija.Idi bre prevarantu u picku materinu zajedno sa ovim voditeljem.Srbija je dno septicke jame u svim oblastima.
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
ljubicaprije 5 dana
HVALA BOGU STO POSTOJI GOSPODIN I PROFESOR DR JOVAN I DERETIC KOJI JE MALO NE MALO NEGO DOSTA NAMA MLADJIMA DONIO SVETLO U MRAK KOJI NISMO MOGLI DA RAZUMEMO ZBOG STRASNO GUSTE ISPREPLETENE MREZE LAZI MNOGO MU HVALA STO JE SVOJ ZIVOT POSVETIO DA NAM RASVETLI NEKE STVARI I NEKA GA BOG BLAGOSOVI POZIVIO NAM DUGO DUGO ! ! !
21
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Nino Belovprije 4 dana
Деретићу Дрезден је центар северног Србства . Када је Петар Велики дошао у Дрезден, иначе то му је био први излаз ван Русије, дочекан је хвалоспевом а кључна тачка је кад му кажу: " Највеће нам је задовољство што се ви милионима својих следбеника обраћате на нашем Србском језику. Шведски краљ има седам титула , од који је и та да је краљ Венда. Руси су мали Срби.
Kermit-
2014-04-17
prcko ovaj tvoj:
Mile Lazarevicprije 5 dana
U kojoj smo mi zabludi ziveli ?! Skrivena istorija, zabranjena istina...Sta ce mo mi jos doziveti i od nasih istoricara i naucnika..? Hvala dr. Dereticu sto nam je odrzao " istinu srpstva i istoriju srpstva,pogotovo u Nemackoj.."Sada je svima jasno zasto smo " trn u oku " svima.
Dr.dereticu zelim dobro zdravlje i nastavite i dalje da se bavite naucnim radom radi nas koji vas cenimo, a gospodinu Dmitrovicu hvala na izboru gostiju i osnivanju RAS TV. Pozdrav iz Australije.
Mile Lazarevicprije 5 dana
U kojoj smo mi zabludi ziveli ?! Skrivena istorija, zabranjena istina...Sta ce mo mi jos doziveti i od nasih istoricara i naucnika..? Hvala dr. Dereticu sto nam je odrzao " istinu srpstva i istoriju srpstva,pogotovo u Nemackoj.."Sada je svima jasno zasto smo " trn u oku " svima.
Dr.dereticu zelim dobro zdravlje i nastavite i dalje da se bavite naucnim radom radi nas koji vas cenimo, a gospodinu Dmitrovicu hvala na izboru gostiju i osnivanju RAS TV. Pozdrav iz Australije.
Kermit-
2014-04-17
Tresa Brosprije 5 dana
Gospodine Deretic je veliki borac za Srbstvo, izbaciti neke bitange iz Akademije I uvesti pravu istoriju u Srbstvo skolstvo
12
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
Knindza 89prije 4 dana
Ajmo ljudi peticiju da pravimo,pa da rusimo ovu zvanicnu becku skolu...Da se organizujemo!Dosta je bilo
11
[size=17]ODGOVORI
[/size]
Kermit-
2014-04-17
@asila, da li si vidio ovu PINKovu emisiju?
ovo je rudnik zlata
samo da Hordak ne vidi, dobit će erekciju
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro ugledni srbijanski znanstvenik Jovan Deretić
» Srbi troše na hotele, Nemci u kampu
» Zna se tko je kriv za raspad SFRJ..Nemci,Hrvati i Slovenci...Srbi?..jok more oni su 'nejac' bili
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Srbi troše na hotele, Nemci u kampu
» Zna se tko je kriv za raspad SFRJ..Nemci,Hrvati i Slovenci...Srbi?..jok more oni su 'nejac' bili
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
Page 1 of 2