HČSP BIH:Zašto HB policija nije spriječila četnički dernek u Grahovu?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HČSP BIH:Zašto HB policija nije spriječila četnički dernek u Grahovu?
vuksadinare wrote:
ipak realno AU je pokazalo se kudikamo bolji izbor bio za hrvate nego kraljevina jugoslavija..
Praktički je svako drugo riješenje bilo bolje od Kraljevine SHS i kasnije Jugoslavije. Srbi su se pokazali najgorim, najprimitivnijim i najnesposobnijim imperijalistima na ovim prostorima. Druga je priča što smo u tu kraljevinu ipak ušli relativno zaokruženih nacionalnih granica koje su kasnije podebljane i nakon drugog rata, a bili u tome uspjeli da je očuvana AU monarhija, veliko je pitanje i sad je jako teško o tome špekulirati.
Guest- Guest
vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Franc je bio pederčina kao i sve Habsburg-kreature.slidingdoorsoperator wrote:Ringo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
Franz je u cijeloj toj bečko-budimpeštanskoj imperijalnoj skalameriji još bio najskloni federalizaciji AU monarhije i općenito malim narodima pa tako i Hrvatima.
Pederčina ili ne, za hrvatske interese je u toj skalameriji od države ipak bio najbolje riješenje. Svakako puno bolje od bilo kojeg tadašnjeg, uključujući tu i samog cara bez kičme, morala i pameti.
Guest- Guest
I onda se ljutiš kad takve kao ti Vulin ili Čorba proglase bečkim konjušarom?vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:I onda se ljutiš kad takve kao ti Vulin ili Čorba proglase bečkim konjušarom?vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
Čisto sumnjam da se ljuti, jer Vulina i Čorbu ionako nitko normalan ne uzima za ozbiljno. Dapače.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Ringo10 wrote: a ne za red rad i disciplinu
2014-04-22
Vulina možda i ne,ali Čorba ima čuku.slidingdoorsoperator wrote:
Čisto sumnjam da se ljuti, jer Vulina i Čorbu ionako nitko normalan ne uzima za ozbiljno. Dapače.
2014-04-22
jer sam pobornik reda rada discipline a ne balkanskih skalamerija i budalastina..zato su mi uzor japanci a ne princip i ekipa zanesenjaka kojima su gluposti bile na prvom mjestu...jastreb wrote:Gleč. Trubite non stop o nekoj tisućljenoj hrvatskoj čežnji za vlastitom državom,a onda onoga koji je upucao prerdstavnika jedne okupacione vlasti u BIH(i u Hrvatskoj) napadate kao četnika,teroristu,zločinca...vuksadinare wrote:
...ne znam sto slaviti..cin gavrila principa samo je utopio hrvate..napose one u bh-a...sve znam o muslicima ne boj se....ipak realno AU je pokazalo se kudikamo bolji izbor bio za hrvate nego kraljevina jugoslavija..i u nacionalnom i ekonomskom,prosperitetnom,kulturoloskom pogledu..ali jbg tada tipovima poput danas jastreba u dijelu hrvatskog naroda je vaznije od toga bilo 'daj slanine,gusle'..eto slobode i 'buducnosti'
Pa ako ste toliko čeznuli za samostalnošću,onda vam je Princip učinio uslugu. Ali ne. Ti počinješ kmečiti za Austrougarskom.
To je tisućgodišnja čežnja za državom???
2015-09-08
Pa ako su ikome ovdje gluposti na prvom mjestu,onda si to ti.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote: zato su mi uzor japanci a ne princip i ekipa zanesenjaka kojima su gluposti bile na prvom mjestu...
Imaš sto godina,a govoriš gluposti.
2014-04-22
jastreb wrote:Vulina možda i ne,ali Čorba ima čuku.slidingdoorsoperator wrote:
Čorba je solidan stihoklepac, ali ništa više od toga. Inače karikatura od čovjeka kafanskoga tipa, što je tipično za Srbe i Srbiju.
Guest- Guest
nikad nisam padao na orjentalnu semantiku u tome sam vidio samo problemjastreb wrote:I onda se ljutiš kad takve kao ti Vulin ili Čorba proglase bečkim konjušarom?vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
2015-09-08
A što smo mi??? Dućanski ljudi. Eh,da smo bar kafanski.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Vulina možda i ne,ali Čorba ima čuku.slidingdoorsoperator wrote:
Čorba je solidan stihoklepac, ali ništa više od toga. Inače karikatura od čovjeka kafanskoga tipa, što je tipično za Srbe i Srbiju.
Kod nas je pijenje iza ili ispred dućana postalo fiolklorni izričaj.
2014-04-22
jastreb wrote:A što smo mi??? Dućanski ljudi. Eh,da smo bar kafanski.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Vulina možda i ne,ali Čorba ima čuku.slidingdoorsoperator wrote:
Kod nas je pijenje iza ili ispred dućana postalo fiolklorni izričaj.
Ja ne znam što si ti, jedino znam što sam ja. I govori u svoje ime i eventualno u ime onih koji piju iza dućana kao ti. Ja to nikada nisam radio i ne radim.
Guest- Guest
govorim kako drustvo treba funkcionirati..gdje su japanci a gdje smo mi i drugi kvazi balkancijastreb wrote:Pa ako su ikome ovdje gluposti na prvom mjestu,onda si to ti.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote: zato su mi uzor japanci a ne princip i ekipa zanesenjaka kojima su gluposti bile na prvom mjestu...
Imaš sto godina,a govoriš gluposti.
2015-09-08
Gradišćanski Hrvati više ne postoje odnosno postoje na papiru. To što je kasnija Kraljevina SHS bila smeće meni nije nikakav razlog da veličam drugo smeće.vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvatima je to kompliment, biti švapski sluga i konjušar.jastreb wrote:I onda se ljutiš kad takve kao ti Vulin ili Čorba proglase bečkim konjušarom?vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
purgeri su recimo becki mentalitet a moj je japanski... ..nemamo mi sa turskim mentosom nista zajednickoRingo10 wrote:Hrvatima je to kompliment, biti švapski sluga i konjušar.jastreb wrote:I onda se ljutiš kad takve kao ti Vulin ili Čorba proglase bečkim konjušarom?vuksadinare wrote:vise ce biti pinoce kad ovo procita... ...ali realno da smo ostali pod austrijom recimo danas ako nismo imali izbora cajke bi npr. bila nekakva egzotika a o ekonomskoj racunici da ne govorim..pogledajmo gradicanske hrvate npr...ali na zalost u dijelu hrvata prevladao je sentimentalnost za orjentalno a ne za red rad i disciplinuRingo10 wrote:Vidim vučina se gadno nasekirao nad ubojstvom velikog prijatelja Hrvata, Franca Ferdinanda ...
2015-09-08
Ali su dobru cijenu platili i Mađari i Austrijanci jer su išli zajebat Hrvateslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Na slikama atentata lijepo se vidi koliko su i obicni gradjani sarajeva tada 'odusevljeni' docekali njegov cin..cipelareci ga njega i njegove..psujuci i pljuvajuci
Pa gle, vlastodršci AU u svojoj imperijalnoj kratkovidnosti nije htjela slušati dobre savjete feldmaršala Filipovića koji je predlagao da se BiH malo po malo uredi tako da se uklopi u ostale hrvatske zemlje jer je to jedino dugoročno održivo riješenje za BiH, nego su forsirali bošnjački element u kojem su prevladavali muslimani, jer su i Nijemci i Mađari u Hrvatima vidjeli konkurenta koji bi mogao ugroziti njihov kulturološki primat na ovim prostorima pa tijekom vremena i vlast.
Posljedice takvog njihovog glupavog forsiranja umjetno stvorenog i nametnutog bošnjaštva imamo i danas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ali su dobru cijenu platili i Mađari i Austrijanci jer su išli zajebat Hrvateslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Na slikama atentata lijepo se vidi koliko su i obicni gradjani sarajeva tada 'odusevljeni' docekali njegov cin..cipelareci ga njega i njegove..psujuci i pljuvajuci
Pa gle, vlastodršci AU u svojoj imperijalnoj kratkovidnosti nije htjela slušati dobre savjete feldmaršala Filipovića koji je predlagao da se BiH malo po malo uredi tako da se uklopi u ostale hrvatske zemlje jer je to jedino dugoročno održivo riješenje za BiH, nego su forsirali bošnjački element u kojem su prevladavali muslimani, jer su i Nijemci i Mađari u Hrvatima vidjeli konkurenta koji bi mogao ugroziti njihov kulturološki primat na ovim prostorima pa tijekom vremena i vlast.
Posljedice takvog njihovog glupavog forsiranja umjetno stvorenog i nametnutog bošnjaštva imamo i danas.
Posebno Mađari, jer im je država Trianonskim mirom svedena na trećinu bivšeg teritorija, sa čim niti do danas nisu baš posve izašli na kraj. Sa tako teškim porazima to uopće nije lako.
I nije samo riječ o Hrvatima nego i Česima, Slovacima itd.
Guest- Guest
I neka jeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ali su dobru cijenu platili i Mađari i Austrijanci jer su išli zajebat Hrvateslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Na slikama atentata lijepo se vidi koliko su i obicni gradjani sarajeva tada 'odusevljeni' docekali njegov cin..cipelareci ga njega i njegove..psujuci i pljuvajuci
Posebno Mađari, jer im je država Trianonskim mirom svedena na trećinu bivšeg teritorija, sa čim niti do danas nisu baš posve izašli na kraj. Sa tako teškim porazima to uopće nije lako.
I nije samo riječ o Hrvatima nego i Česima, Slovacima itd.
2014-04-11
I danas imamo tu politiku Rascjepkaj pa vladaj između ostaloga EU i onda kad se najmanje budu nadali ispast će sranje u Bih i nema napretka EU imperije šta znači da je počeo njen pad
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Policija suzavcem spriječila 400 migranata da se probiju u Francusku
» Policija spriječila napad huligana i desničara na Bajagin koncert
» Makedonska policija spriječila drugi teroristički napad u tjedan dana
» Dramatično poslijepodne u Ljubljani: Policija spriječila sukob protivnika i pristaša izbjeglica
» HOS-ovci i Skejo došli u Knin, policija ih spriječila da stignu do trga: ‘Više nema mjesta‘
» Policija spriječila napad huligana i desničara na Bajagin koncert
» Makedonska policija spriječila drugi teroristički napad u tjedan dana
» Dramatično poslijepodne u Ljubljani: Policija spriječila sukob protivnika i pristaša izbjeglica
» HOS-ovci i Skejo došli u Knin, policija ih spriječila da stignu do trga: ‘Više nema mjesta‘
Page 3 of 3