Lidl u Švicarskoj počeo prodavati marihuanu, evo kakve su cijene
Page 1 of 1
Lidl u Švicarskoj počeo prodavati marihuanu, evo kakve su cijene
NJEMAČKI trgovački lanac Lidl ovih je dana predstavio apsolutnu novost na svojim policama. No samo u Švicarskoj. Naime, u švicarskom Lidlu moguće je kupiti marihuanu iz domaćeg uzgoja.
Cijene? Za gram i pol kanabisa iz domaćeg uzgoja morat ćete izdvojiti 18 švicarskih franaka, što je otprilike 110 kuna. Paketić s tri grama kanabisa iz staklenika stoji oko 120 kuna, piše britanski Guardian.
Popularni trgovački lanac ovime je iskoristio izmjene zakona iz 2011., prema kojem punoljetni Švicarci mogu kupiti kanabis s manje od jedan posto THC-a. Proizvodi iz Lidla napravljeni su tako da ne opijaju, već samo opuštaju.
Distributer kanabisa je švicarska tvrtka The Botanicals. Uzgajaju "travu" u zatvorenom prostoru, uz pomoć poluautomatiziranih staklenika.
"Oslanjamo se isključivo na održivu proizvodnju i ne dodajemo kemikalije ni sintetički ili genetski modificirane supstancije", navode u svojoj izjavi.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lidl-u-svicarskoj-poceo-prodavati-marihuanu-evo-kakve-su-cijene/1042735.aspx
Cijene? Za gram i pol kanabisa iz domaćeg uzgoja morat ćete izdvojiti 18 švicarskih franaka, što je otprilike 110 kuna. Paketić s tri grama kanabisa iz staklenika stoji oko 120 kuna, piše britanski Guardian.
Popularni trgovački lanac ovime je iskoristio izmjene zakona iz 2011., prema kojem punoljetni Švicarci mogu kupiti kanabis s manje od jedan posto THC-a. Proizvodi iz Lidla napravljeni su tako da ne opijaju, već samo opuštaju.
Distributer kanabisa je švicarska tvrtka The Botanicals. Uzgajaju "travu" u zatvorenom prostoru, uz pomoć poluautomatiziranih staklenika.
"Oslanjamo se isključivo na održivu proizvodnju i ne dodajemo kemikalije ni sintetički ili genetski modificirane supstancije", navode u svojoj izjavi.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lidl-u-svicarskoj-poceo-prodavati-marihuanu-evo-kakve-su-cijene/1042735.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Lidl u Švicarskoj počeo prodavati marihuanu, evo kakve su cijene
Proizvodi iz Lidla napravljeni su tako da ne opijaju, već samo opuštaju.
he he i jos jedno he , ovi tuku lovu a mi partizane i usrase s po grama titovine
katolicka djamahirijo kuda ides ?
2014-04-12
Švicarska je prije sedam godina promijenila zakon kako bi medicinski kanabis učinili dostupnijim, no tek odnedavno su počele rasti brojke komercijalnih proizvođača. Prema podacima porezne uprave broj registriranih proizvođača proizvoda od kanabisa prošle je godine od nekoliko narastao na 140 firmi. Tijekom 2017. Švicarska je ubrala oko 150 milijuna kuna poreza (oko 18 milijuna funti).
za 5g. uberu ka mi od turizma
2014-04-12
Eto ugledajmo se u svicarsku
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Eto ugledajmo se u svicarsku
ali i za oružje molim onda:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pitali-smo-strucnjaka-kako-je-moguce-da-sitni-lopov-nozem-rani-cetiri-interventna-policajca/1042717.aspx
kic wrote:michaellcmacha wrote:Eto ugledajmo se u svicarsku
ali i za oružje molim onda:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pitali-smo-strucnjaka-kako-je-moguce-da-sitni-lopov-nozem-rani-cetiri-interventna-policajca/1042717.aspx
oruzje ?
2014-04-12
citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
kad ono....Debo!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
ae
a neces virovat nisam vise od 3x u zivotu bio u lidla , ne poznajem proizvode i nemam naviku
2014-04-12
debodebotoijusto wrote:Noor wrote:citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
ae
a neces virovat nisam vise od 3x u zivotu bio u lidla , ne poznajem proizvode i nemam naviku
kako znas kolko je neceg neprijavljenog kad nije prijavljeno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a virujen...al saš ić bar 3x tjednodebotoijusto wrote:Noor wrote:citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
ae
još da nabave tampone...ajmeeeee
2017-10-06
moze debo iz krscanstva
al ne moze religija iz debe
nego debo, reci kako znas
al ne moze religija iz debe
nego debo, reci kako znas
2014-04-19
Noor wrote:a virujen...al saš ić bar 3x tjednodebotoijusto wrote:Noor wrote:citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
ae
necu daleko mi ,skupo te neprakticno i nemaju pravi lastik
lako je bit omamljen u svicarskoj ovod moras bit dobro napusen za izdurat KD
2014-04-12
ma ja, doli u haustoru je i jeftinine i prakticnije, hahadebotoijusto wrote:Noor wrote:a virujen...al saš ić bar 3x tjednodebotoijusto wrote:Noor wrote:citala clanak jutros i pitala se tko li ce otvoriti temu
kad ono....Debo!
ae
necu daleko mi ,skupo te neprakticno i nemaju pravi lastik
lako je bit omamljen u svicarskoj ovod moras bit dobro napusen za izdurat KD
vidim...ti duraš solidno
2017-10-06
Platiš skupo i dobiješ ništa. U Čapljini za iste pare dobiješ posljedično zmaja,snjeguljicu i patuljke
Guest- Guest
Pa nije skupo s obzirom da se radi o švicarskojMaximusDecimusMiridije wrote:Platiš skupo i dobiješ ništa. U Čapljini za iste pare dobiješ posljedično zmaja,snjeguljicu i patuljke
Kermit-
2014-04-17
hercegovačka trava daleko najbolja trava, par frendova travara mi potvrdilo.. omjer cijene i kvalitete - vrh vrhova
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:hercegovačka trava daleko najbolja trava, par frendova travara mi potvrdilo.. omjer cijene i kvalitete - vrh vrhova
Pa ja sam osobno za legalizaciju, jer bi očito bio dobar biznis. Hercegovina gubi par milijardi. A i sarajevo bi moglo zaposlit koju tisuću dodatnih uhljeba od poreza.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa upravo bi marihuana mogla dovesti velike investicije i male OPGove po Slavonnskim vukojebinama ili vukojebinama Dalmatinske vlaške.. ali jebe se HDZu za business ili da netko tu radi i ostane, treba izgraditi najveću crkvu u selu za lažne umirovljenike, a mladi put njemačke i irskeHektorović wrote:IamOneofYou wrote:hercegovačka trava daleko najbolja trava, par frendova travara mi potvrdilo.. omjer cijene i kvalitete - vrh vrhova
Pa ja sam osobno za legalizaciju, jer bi očito bio dobar biznis. Hercegovina gubi par milijardi. A i sarajevo bi moglo zaposlit koju tisuću dodatnih uhljeba od poreza.
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:pa upravo bi marihuana mogla dovesti velike investicije i male OPGove po Slavonnskim vukojebinama ili vukojebinama Dalmatinske vlaške.. ali jebe se HDZu za business ili da netko tu radi i ostane, treba izgraditi najveću crkvu u selu za lažne umirovljenike, a mladi put njemačke i irskeHektorović wrote:IamOneofYou wrote:hercegovačka trava daleko najbolja trava, par frendova travara mi potvrdilo.. omjer cijene i kvalitete - vrh vrhova
Legalno prodavati u ljekarnama, mlađima od 18 na recept...
To bi izbacilo i većinu sitnih klošara što dilaju iz igre
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
aaaah
poceo se i lidl bavit travarstvom, :)
al nema straha za naseg plemenskog travara, samo najbolja roba kod njega, od opustajucih do halucinogena :)
poceo se i lidl bavit travarstvom, :)
al nema straha za naseg plemenskog travara, samo najbolja roba kod njega, od opustajucih do halucinogena :)
» Iran počeo isporuku nafte Evropi, cijene jeftnije od vode
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Makedonija legalizira marihuanu
» Počeo pad cijene nafte!
» Iran počeo isporuku nafte Evropi, cijene jeftnije od vode
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Makedonija legalizira marihuanu
Page 1 of 1