Nema razloga da djeca od 12 godina ne rade
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nema razloga da djeca od 12 godina ne rade
aha, mislila sam da ideš i bizMis :)dijagram wrote:a ne, to samo za osobne potrebeNoor wrote:hehe, pa 15 metri drva stručno složiš da bude 20dijagram wrote:ostavi se posla, idemo radit drva, jebo skole i baustele:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
da, al kvrgave hrastove i slicno
mislis ne mos mu nista
dva celicna klina, macola, ide ko bukovina
Sve se da. Recimo jednom prigodom bilo je neko kvrgavo deblo ali ga je trebalo na pola za neku građu ili pracijep...i točno0 ako dobro vodiš klinovima tako i pukne.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma kakav biznis, pricamo sto smo s 12 godina mogli delatiNoor wrote:aha, mislila sam da ideš i bizMis :)dijagram wrote:a ne, to samo za osobne potrebeNoor wrote:hehe, pa 15 metri drva stručno složiš da bude 20dijagram wrote:ostavi se posla, idemo radit drva, jebo skole i baustele:)epikur37 wrote:
Sve se da. Recimo jednom prigodom bilo je neko kvrgavo deblo ali ga je trebalo na pola za neku građu ili pracijep...i točno0 ako dobro vodiš klinovima tako i pukne.
evo i imenjak se iskazao, ae,polumaratonac:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ma kakav biznis, pricamo sto smo s 12 godina mogli delatiNoor wrote:aha, mislila sam da ideš i bizMis :)dijagram wrote:a ne, to samo za osobne potrebeNoor wrote:hehe, pa 15 metri drva stručno složiš da bude 20dijagram wrote:
ostavi se posla, idemo radit drva, jebo skole i baustele:)
Ispravka maratonac 42,195 km odrađeno ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
au,...dobro dobroepikur37 wrote:dijagram wrote:ma kakav biznis, pricamo sto smo s 12 godina mogli delatiNoor wrote:aha, mislila sam da ideš i bizMis :)dijagram wrote:a ne, to samo za osobne potrebeNoor wrote:
hehe, pa 15 metri drva stručno složiš da bude 20
Ispravka maratonac 42,195 km odrađeno ;)
sve je to od dobre sjekire
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dva razloga zašto u Njemačku dolazi najviše migranata u zadnjih 70 godina
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Djeca stara 16 godina u suzama, propali su im snovi o odlasku u Englesku
» Komšić : Nema razloga da hrvatski komandanti iz operacije Bljesak budu krivićno gonjeni
» Pripadnici HVO-a prosječno rade 7 godina, branitelji 18, a političari 33
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Djeca stara 16 godina u suzama, propali su im snovi o odlasku u Englesku
» Komšić : Nema razloga da hrvatski komandanti iz operacije Bljesak budu krivićno gonjeni
» Pripadnici HVO-a prosječno rade 7 godina, branitelji 18, a političari 33
Page 3 of 3