Zuck predstavio novu platformu "Facebook dating"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zuck predstavio novu platformu "Facebook dating"
vuksadinare wrote:
ovoj od droba ne vidis sise..sigurno u drobu nosi kakvog 'revolucionara' od 50-tak banki..
potvrđuješ rodnu ideologiju
ženama smatraš samo one u fertilnoj dobi, od puberteta pa do menopauze
babe nisu žene, one su neki drugi rod
Guest- Guest
ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Bora, ikona feminizma :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango wrote:Ako ti preporučuješ. Izgleda da si ti ovde najiskusniji babojebac.
2018-04-10
ajme, da je takneš, nabo bi se ko na kaktusHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
2017-10-06
Noor wrote:ajme, da je takneš, nabo bi se ko na kaktusHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Gorgona.
Gorgone (grč. Γοργόνες, Gorgónes ili Γοργοῖ , Gorgoĩ) u grčkoj mitologiji ženska su stvorenja s oštrim očnjacima i zmijskom kosom, kćeri morskog boga Forka i Keto[1] ("Forkide"[2]), a njihov je pogled okamenjivao.
2018-04-10
sve treba pojednostaviti i ubrzati, CV lijepo urediti i izlaziti i van ako treba s tim, pa joj samo preneseš svoj CV preko bluetootha, ona ode popije piće pročita i odjebe te brže..
jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
strava za vidjet, a zamisli živjet s tim...Hektorović wrote:Noor wrote:ajme, da je takneš, nabo bi se ko na kaktusHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Gorgona.
Gorgone (grč. Γοργόνες, Gorgónes ili Γοργοῖ , Gorgoĩ) u grčkoj mitologiji ženska su stvorenja s oštrim očnjacima i zmijskom kosom, kćeri morskog boga Forka i Keto[1] ("Forkide"[2]), a njihov je pogled okamenjivao.
2017-10-06
kic wrote:
sve treba pojednostaviti i ubrzati, CV lijepo urediti i izlaziti i van ako treba s tim, pa joj samo preneseš svoj CV preko bluetootha, ona ode popije piće pročita i odjebe te brže..
Kakav CV... Izvod iz banke... samo to
2018-04-10
prckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Da da
2018-04-10
baca na kajuprckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
2017-10-06
ovakva cudovista radi nekog razloga misle da imaju monopol na moralHektorović wrote:prckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
Da da
i pravo da taj svoj vid morala namecu drustvu kao standard
i onda to zvanicna politika prihvati kao normalno i podrzi
nista pametnog nisu napravili za drzavu ali su uspjeli ratificirat smece sa dna kace
jel moze nize
2014-04-19
je, to je uzor nase kajiceNoor wrote:baca na kajuprckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?prckov wrote:ne znam ja ko su ove al vidim da progresivnost isijava iz njih
jos da se ufate u jedno kozaracko i nadrealisti to zabiljeze kamerama
2014-04-19
prckov wrote:je, to je uzor nase kajiceNoor wrote:baca na kajuprckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:Noor wrote:
ona naranđasta Oliva, vid' joj samo cipelice ...jel to nije Bora Radić?
A jel Bora bolja pi*ka od Kaje?
2018-04-10
naravnoHektorović wrote:
od ovog je sve bolje
bukvalno
2014-04-19
Razonoda za udate domacice.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Je.Hektorović wrote:prckov wrote:je, to je uzor nase kajiceNoor wrote:baca na kajuprckov wrote:jel to ta iz IKHektorović wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Rada Boric...?...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da.vuksadinare wrote:Rada Boric...?...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaj da...kaja wrote:Da.vuksadinare wrote:Rada Boric...?...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Iran predstavio novu balističku raketu
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Bulj kritizirao platformu 'Mozemo'
» Rimac predstavio kampus (200,000 m^2 )
» Rusija podržala Platformu Čović-Dodik
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Bulj kritizirao platformu 'Mozemo'
» Rimac predstavio kampus (200,000 m^2 )
» Rusija podržala Platformu Čović-Dodik
Page 2 of 3