Uznemiravajući video: Ako poslije ovoga ne ostavite pušenje... ... najvjerojatnije nećete nikada.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Uznemiravajući video: Ako poslije ovoga ne ostavite pušenje... ... najvjerojatnije nećete nikada.
okprckov wrote:nema potrebekaja wrote:a da vi zapalite jednu, da se smirite malo..nije loše nekad..
naime neuroticnost je dleko cesca kod zena zato su i nasilnije
zato zapali
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Uznemiravajući video: Ako poslije ovoga ne ostavite pušenje... ... najvjerojatnije nećete nikada.
Neurotičnost je posljedica nemoći i bespomoćnosti.zato je slabiji spol i neurotičniji.prckov wrote:nema potrebekaja wrote:a da vi zapalite jednu, da se smirite malo..nije loše nekad..
zato zapali
Guest- Guest
takokaja wrote:okprckov wrote:nema potrebekaja wrote:a da vi zapalite jednu, da se smirite malo..nije loše nekad..
zato zapali
i prije nego sta lupis zapali cigaru i razmisli
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
poznavao sam covjeka koji je cijeli zivot pio. Rekli su mu da prestane s picem jer da ce umrijet od alkohola. Odmah je prestao pit. 6 mjeseci poslije je umro. Kazu da mu tijelo nije moglo podnijeti šok - tako dugo bez alkohola...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Zapravo, u cigaretama ima i vitamina.
O tome se, naravno, ne priča.
Pitanje je je li pušenje štetno.
O tome se, naravno, ne priča.
Pitanje je je li pušenje štetno.
crvenkasti-
2014-04-17
Prestao i Bogu hvala ne pada mi vise na pamet. Ne vuce me. Poboljsanja , draassstttiiiccnaaa. Mamurluk ???? Sto je to. Bazdar se pomjerio tako da mi je nekada neugodno, svi se urokaju a ja se nisam niti zagrijao. Probudim se ujutro a kolega strsi a ne tjera me mokriti?????? Tstststststststs Proces fizickog oporavka (nakon napora) se znacajno smanjio. Ok, nije samo pusenje ali ... Kila mozga dvjie, da sam ikada zapalio, jebo me JAmesdin, Americki vojnici sa lucky strike paketom na kacigi i slicne pizdarije. Tststststststststststststtsss
2014-04-14
abraham wrote:Prestao i Bogu hvala ne pada mi vise na pamet. Ne vuce me. Poboljsanja , draassstttiiiccnaaa. Mamurluk ???? Sto je to. Bazdar se pomjerio tako da mi je nekada neugodno, svi se urokaju a ja se nisam niti zagrijao. Probudim se ujutro a kolega strsi a ne tjera me mokriti?????? Tstststststststs Proces fizickog oporavka (nakon napora) se znacajno smanjio. Ok, nije samo pusenje ali ... Kila mozga dvjie, da sam ikada zapalio, jebo me JAmesdin, Americki vojnici sa lucky strike paketom na kacigi i slicne pizdarije. Tststststststststststststtsss
Ovaj jebeni KOPB (ili engl. COPD) je kod nas uglavnom nešto novo, a uskoro postaje 3. po broju umrlih.
Djeluje na sve. Ne samo na probleme s disanjem (u 4. fazi dušenje), već i na ostalo. Njaviše djeluje na srce,
a posebno loše utječe na mišićnu masu.....
Prestanak pušenja usporava napredovanje raspadanja pluća...da, raspadanja, tako to treba nazvati.
Pluća postupno postaju nešto kao švicarski sir...Apsurdno je to da se pluća povećavaju, ali na račun raspadnutih
i spojenih alveola, u kojima se zadržava zrak, koji ne možete izbaciti. Jebeno...
Ja sam na samom početku tako da imam fore...Osim ako sam tip "rapid diklajner" ...jebiga..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
KOl se klice ovdje.Moze se zivjeti dugo sa istim. Zajebano ali ako se pazi ide. Zadnje je kolica i boca kisika. Uhhhhh.
2014-04-14
Da, pusenje je prije bio neki kao ritual ulaska u svijet odraslih. Sve djevojke su pusile te da se nekako ne bude izvan kruga. Tststststststststss
2014-04-14
Da i price kako se culo da je neka baba/dida tamo iza sedam gora pusio po kile skije dnevno i dozivio 128 godina a nikada kod doktora nije bio/la. Da jos stamplic rakije na prazan zeludac i pranje zubi mokracom. Muhahahahahahahaaaa Danas avijoni koji zaprasuju i vakcine koje destkuju. Svako vrijeme ima svoje "istine". Kila mozga , ista cijene i danas i onomad.
2014-04-14
abraham wrote:KOl se klice ovdje.Moze se zivjeti dugo sa istim. Zajebano ali ako se pazi ide. Zadnje je kolica i boca kisika. Uhhhhh.
Kronična Opstruktivna Plućna Bolest....KOPB.
Last edited by Eroo on 2/5/2018, 19:40; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL) Ovako se klice kod mene.
2014-04-14
kad cuješ nekog da kašlje onako hripavo i duboko sa ispljuvavanjem to je onda neka poodmakla faza
Similar topics
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Japan će se najvjerojatnije pridružiti zapadnim sankcijama protiv Rusije
» Ostavite Anju na miru
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Japan će se najvjerojatnije pridružiti zapadnim sankcijama protiv Rusije
» Ostavite Anju na miru
Page 2 of 2