Znanstvenici tvrde: Hrvatska se za nekoga NAMJERNO PRAZNI; uskoro kreće ZAMJENA STANOVNIŠTVA!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Znanstvenici tvrde: Hrvatska se za nekoga NAMJERNO PRAZNI; uskoro kreće ZAMJENA STANOVNIŠTVA!
likewisereformator Jokić wrote:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Re: Znanstvenici tvrde: Hrvatska se za nekoga NAMJERNO PRAZNI; uskoro kreće ZAMJENA STANOVNIŠTVA!
ma ča likewise,neva wrote:
likewise :]:
jel ti znoš o čemu govoriš?
2014-04-16
protuotrov djeluje spontano kad se prepustite...dok se opirete, nista nejasambrend wrote:claire wrote:kad potezes za rep, a ne znas je li zmija ili blavor. :-DMaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Vidiš to je sad problem. Ako kažem trebaš postati jednostavna i vesela ispada automatikom nekakvom da sam ti rekao da je tvoj forte da budeš dosadna.
A ako ti kažem da nastaviš biti morbinda i depresivna onda ću se s vremenom zapitati što ne štima s tobom. Svakako nevalja
trebao bi se prije zapitati sto s tobom ne stima
Sad bi htjela da sam i ja depresivan!
Koliko zla u ovoj ženi ima
A žensko...ne znam što je tu uopće moguce ocekivati...:)
A protuotrova ni za lijek...
pomaze :-D
2014-04-12
ne znam, mjesečarim i usput pišem na forumu, pa ćeš mi ti objasnitiaben wrote:ma ča likewise,
znam, naravno.. i smisleno je
neva- Posts : 4367
2014-04-12
o čemu?neva wrote:ne znam, mjesečarim i usput pišem na forumu, pa ćeš mi ti objasniti :redface1:aben wrote:ma ča likewise,
znam, naravno.. i smisleno je
2014-04-16
U biti da, namjera je da 10% st. Živi na račun ostatka pod svaku cijenu, nema drugoga plana i boli ih kurac za bilo šta istočno od sesvetaclaire wrote: Namjera je da nema namjere. Kratkorocna pljacka, bogacenje, sve ostalo neplanski pa sto (ne) bude
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ocita je velika zamjena stanovnistva.Povijesni narodi postaju manjine
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Uskoro krece 'Srpska tv Zagreb'
» Jedini gradimo četiri auto-puta, a uskoro kreće i peti
» Hrvatska pri dnu Europske unije po zaposlenosti stanovništva
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Uskoro krece 'Srpska tv Zagreb'
» Jedini gradimo četiri auto-puta, a uskoro kreće i peti
» Hrvatska pri dnu Europske unije po zaposlenosti stanovništva
Page 5 of 5