Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
nisam te to pitaoEro wrote:Nedo Bog da bi moj glas bio iste vrijednosti kao i tvoj. Titoliki.debotoijusto wrote:@eroliki , imas ti pravo glasa na ovim izborima u HR ?Ero wrote:jastreb wrote:E ,vala više nećete!Ero wrote:...red križeva, crkve...aj dobro, ali ka'ćemo mi, ercegovci, nared više?
Moš bit miran.
Više niste zanimljivi ni Srbima. Srbima jasenovolozima.
Kako možete tako, rasisti jedni, a? Šešnest dana do izbora, iskupite se dok van je vrime.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
2014-04-15
jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
2014-04-12
Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa kako smo složni nije ni čudo da mrzimo cijeli svijet,najbolje da se pokoljemo izmeđ sebe a arapi da ostanu ovdje....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Debi i njegovom dečku ne smeta SPC nego isključivo katolička crkva.nevjestin_razbojnik wrote:Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
Guest- Guest
Nije do smetnje već simbolike...tre911 wrote:Debi i njegovom dečku ne smeta SPC nego isključivo katolička crkva.nevjestin_razbojnik wrote:Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
n_razbojnik-
2014-04-15
Gdje si bre ,tre pizdo stara???aj me malo vrijeđaj da lakše zaspim...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jel pravoslavna v. zajednica ima specijalni ugovor s drzavom ? jel ima svoj nauk u skolama ka ono "izborni" 4h ? jel drzava place 128 000 nebitnih ucitelja doktrine 19st. ? jel placa mirovine islamskim inacicama vatikanskih vodja stada ?tre911 wrote:Debi i njegovom dečku ne smeta SPC nego isključivo katolička crkva.nevjestin_razbojnik wrote:Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
kad tako bude prvi izadjem na ulice
2014-04-12
smiješni ste, okupit će se vas 7-8 redikula kao i uvijek, malo ćete lajati i razići se, a ugovori će ostati onakvi kakvi jesu.....
da se razumijemo, i ja sam za reviziju tih ugovora, ali na način da se sredstva namijenjena katoličkoj crkvi uvećaju maksimalno, a da se udrugama tipa te vaše ukinu u cijelosti.....
da se razumijemo, i ja sam za reviziju tih ugovora, ali na način da se sredstva namijenjena katoličkoj crkvi uvećaju maksimalno, a da se udrugama tipa te vaše ukinu u cijelosti.....
Totenkopf wrote:smiješni ste, okupit će se vas 7-8 redikula kao i uvijek, malo ćete lajati i razići se, a ugovori će ostati onakvi kakvi jesu.....
2014-04-12
nevjestin_razbojnik wrote:Nije do smetnje već simbolike...tre911 wrote:Debi i njegovom dečku ne smeta SPC nego isključivo katolička crkva.nevjestin_razbojnik wrote:Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
A, objesili to na ogradi pravoslavne crkve u Zagrebu.
crvenkasti-
2014-04-17
jel to na privatni posjed? eto ga na...bore se za širenje svoje slobode...crvenkasti wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Nije do smetnje već simbolike...tre911 wrote:Debi i njegovom dečku ne smeta SPC nego isključivo katolička crkva.nevjestin_razbojnik wrote:Naravnodebotoijusto wrote:jel to ima veze s temom ?nevjestin_razbojnik wrote:jel Pravoslavna Crkva otkazala suradnju?
A, objesili to na ogradi pravoslavne crkve u Zagrebu.
genitalni_herpes-
2014-04-11
Prosvjed ? Di? Kada? Protiv koga? Za koga?
Trinity-
2014-04-17
Ma...Ja mislim da će taj prosvjed imati sudionika koliko i onaj protiv nastupa jandrinog jata na Udbini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SDP traži reviziju Vatikanskih ugovora
» Sabor sutra raspravlja o reviziji Vatikanskih ugovora
» Demokrati i Laburisti predali liste, nude reviziju vatikanskih ugovora
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
» Pogledajte poznate 'face' na skupu kontra vatikanskih ugovora izmedju Hrvatske i Vatikana
» Sabor sutra raspravlja o reviziji Vatikanskih ugovora
» Demokrati i Laburisti predali liste, nude reviziju vatikanskih ugovora
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
» Pogledajte poznate 'face' na skupu kontra vatikanskih ugovora izmedju Hrvatske i Vatikana
Page 4 of 4